Na tu kilazu moras biti yebeni Yao Ming da imas opravdanje

Pogladi me po kilazi
Visina 188, znaci za tebe sam Bred Pitt
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Na tu kilazu moras biti yebeni Yao Ming da imas opravdanje

Treba mi neko da mi isisa bol u lijevom palcu
Hahahahhahaha a sta ce Bred Pit?alex1991 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:53Na tu kilazu moras biti yebeni Yao Ming da imas opravdanje![]()
Pogladi me po kilazi
Koji to br tikepa nosis, 42?alex1991 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:53Na tu kilazu moras biti yebeni Yao Ming da imas opravdanje![]()
Pogladi me po kilazi
Zar ti vjerujes u medicinuHusika je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:05Hahahahhahaha a sta ce Bred Pit?![]()
![]()
Visi sam od tebe i udebljao sam se strasno zadnjih 4-5 mjeseci nakon povrede i operacija a inace moja kilaza je od 90-100 kg zavisno zima ljeto...
Krupnije sam gradje pa se to na meni ne primjeti toliko!
Sva mi je aktivnost dok sam na ovom lijecenju odlazak u gljive drugo ama bas nista i ne smijem barem jos koji mjesec!
Imao sam strasnu povredu i dvije operacije u kratkom vremenu...
Pisat cu vam nekad sta se zbilo i kako!
Naravno ali u medicinu ne u medijcinualex1991 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:13Zar ti vjerujes u medicinuHusika je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:05Hahahahhahaha a sta ce Bred Pit?![]()
![]()
Visi sam od tebe i udebljao sam se strasno zadnjih 4-5 mjeseci nakon povrede i operacija a inace moja kilaza je od 90-100 kg zavisno zima ljeto...
Krupnije sam gradje pa se to na meni ne primjeti toliko!
Sva mi je aktivnost dok sam na ovom lijecenju odlazak u gljive drugo ama bas nista i ne smijem barem jos koji mjesec!
Imao sam strasnu povredu i dvije operacije u kratkom vremenu...
Pisat cu vam nekad sta se zbilo i kako!![]()
Ne valja pred akšam.
Šta je to ?
Brate smrde kao da su 48
Priznaj da si osjekao nokte samo za ovu slikualex1991 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 21:53Na tu kilazu moras biti yebeni Yao Ming da imas opravdanje![]()
Pogladi me po kilazi
Nateko mi je i qurac, gospođa I. će znati zasto.PovratakKralja je napisao/la: ↑20 jul 2020, 22:26Natekle noge, vidi se da je kopao njivu cjeli dan.
Nisam, kod nas muslimana nije poželjno sijeći nokte po mraku.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 29 gostiju.