Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Tesnjak1991
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Tesnjak1991 » 13 maj 2019, 09:48

djonla je napisao/la:Da li je ovo konf finale bez Juke možda bacilo na razmišljanje da im Juka ipak nije *toliko bitan* igrač?
Bacilo bi ih na razmišljanje gdje bi bili da njega nije bilo. Vjerovatno gdje i prije njega..
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

basket3
Kontakt:

Post Postao/la basket3 » 13 maj 2019, 10:53

Neznam koliko vas je ovdje prisutnih ratovalo i koliko znate kako rat uzivo izgleda. Sa teme Jusuf Nurkic (drag mi je momak da se razumijemo), ali pojedinci su presli svaku granicu normalnog razmisljanja. Tema je Jusuf, portal sportsport, dakle SPORT, natjecanje, fair play itd itd. Malo ste se pogubili ljudi, nažalost sporta.
U svemu ovome mogu samo cestitati jednom velikom sportisti:

RESPECT!

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 13 maj 2019, 11:45

basket3 je napisao/la:Neznam koliko vas je ovdje prisutnih ratovalo i koliko znate kako rat uzivo izgleda. Sa teme Jusuf Nurkic (drag mi je momak da se razumijemo), ali pojedinci su presli svaku granicu normalnog razmisljanja. Tema je Jusuf, portal sportsport, dakle SPORT, natjecanje, fair play itd itd. Malo ste se pogubili ljudi, nažalost sporta.
U svemu ovome mogu samo cestitati jednom velikom sportisti:

RESPECT!
Jesu vala, četnički pojedinci je prelaze već 20 i više godina. I ne pokazuju nikakve znake napretka. Isti takvi dođu ovdje pametovati, i nešto kofol osuđivati. Ma hajd zdravo ba, napada se momak što na majici ima ispisana imena palih boraca, šehida, poginulih u odbrani svoje porodice, svojih kuća, svojih gradova i svoje domovine. Poginulih dok se branili ovu zemlju od srpskih agresora. Borci koji nisu nigdje spomenuti kao ratni zločinci, ne vode se istrage i postupci protiv njih. I problem što se Jusuf ponosi njima? A nije problem što srpska "braća" daju imena domova, bolnica, ulica i šta već ne po OSUĐENIM I DOKAZANIM RATNIM ZLOČINCIMA, što ponosno paradiraju u majicama sa likovima istih.

Taj sportista je sinoć ispao, a tema se ne zove Nikola Jokić, nego Jusuf Nurkić. :nene:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 13 maj 2019, 12:01

AtlaZ je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:
hz1987 je napisao/la:iako su ostali bez nurkica i cj im se vraca van forme, u PO ce im se potrefiti da klepe Clipperse a zatim i Spurse koji ce izbaciti Denver. Ko da gledam da ce igrati finale zapada ni krivi ni duzni sklopom okolnosti bez Nurkica.
portland ni u s pomoc magicnih trikova ne moze do finala konferencije doci
To bi bilo kao da Leicester osvoji Premier League :P
02.04. moj citat

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 maj 2019, 12:02

:mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 13 maj 2019, 15:13

hahhaha a bas vidi, ccc a sljedece godine kad se vrati nurkic ispasce u prvoj rundi s njim :mrgreen:

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 13 maj 2019, 17:11

Jer moguce da je Nurkiceva povreda nesto najbolje sto jim se desilo prije playoffa? Kao kolektiv su postali puno jači. Mentalni sklop Jusufa sa njegovom podrzkom je puno pomoglo itd.
dobre guzove ima Belma

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 13 maj 2019, 17:17

Beko je napisao/la:Jer moguce da je Nurkiceva povreda nesto najbolje sto jim se desilo prije playoffa? Kao kolektiv su postali puno jači. Mentalni sklop Jusufa sa njegovom podrzkom je puno pomoglo itd.
jeste ako si prekodrinski hejter ili malouman.....takve narative moze samo debil iznosit
i ne treba ti to j ispred "im".....pouci i ostale iz tvog sela

CJ ljudina
buduci presidente USA :clap:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 13 maj 2019, 21:42

AirRamiz je napisao/la:
Beko je napisao/la:Jer moguce da je Nurkiceva povreda nesto najbolje sto jim se desilo prije playoffa? Kao kolektiv su postali puno jači. Mentalni sklop Jusufa sa njegovom podrzkom je puno pomoglo itd.
jeste ako si prekodrinski hejter ili malouman.....takve narative moze samo debil iznosit

CJ ljudina

Mene Bosanca koji je rođen u Sarajevu, proveo čitav rat , i dalje živi u Sarajevu, Ali-pašino polje , B-faza si prozivao da sam " srbadija" jer sam rekao da je Srđan Radojević bolji komentator od Edina Avdića (usput Edin za mene je broj 2 ) !?!? To samo zatucani moron ili malouman lik može zaključiti...

Beko se ovdje zayebao , jer ne možeš napisati nešto najbolje za povredu , pogotovo tako bitnog igrača u oba pravca. Pogrešno se izrazio , glupo jeste , baš glupo.

Htio je poručiti da je Jukina povreda, pa kasnije njegova dolazak na utakmice dao veliki moral , i da se ekipa zbog tih stvari dodatno ujedinila, jer u svakoj lošoj stvari moraš nešto dobro izvući, njima Jukina povreda i njegov izostanak daju dodatni motiv i snagu , i naravno Jukina podrška.

Čitam tvoje postove na mnogim temama, i jedva čekaš da nekog potkačiš i vrijeđaš , ali većina članova te ignoriše pa te još više boli , ja više nisam mogao.
Svaku yebenu temu okrećeš na vrijeđanje na nacionalnoj osnovi , koji ti je qrac , jesi li bolestan???
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 maj 2019, 22:08

bombaysaphire je napisao/la:
AirRamiz je napisao/la:

CJ ljudina

Mene Bosanca koji je rođen u Sarajevu, proveo čitav rat , i dalje živi u Sarajevu, Ali-pašino polje , B-faza si prozivao da sam " srbadija" jer sam rekao da je Srđan Radojević bolji komentator od Edina Avdića (usput Edin za mene je broj 2 ) !?!? To samo zatucani moron ili malouman lik može zaključiti...

Beko se ovdje zayebao , jer ne možeš napisati nešto najbolje za povredu , pogotovo tako bitnog igrača u oba pravca. Pogrešno se izrazio , glupo jeste , baš glupo.

Htio je poručiti da je Jukina povreda, pa kasnije njegova dolazak na utakmice dao veliki moral , i da se ekipa zbog tih stvari dodatno ujedinila, jer u svakoj lošoj stvari moraš nešto dobro izvući, njima Jukina povreda i njegov izostanak daju dodatni motiv i snagu , i naravno Jukina podrška.

Čitam tvoje postove na mnogim temama, i jedva čekaš da nekog potkačiš i vrijeđaš , ali većina članova te ignoriše pa te još više boli , ja više nisam mogao.
Svaku yebenu temu okrećeš na vrijeđanje na nacionalnoj osnovi , koji ti je qrac , jesi li bolestan???

pa ako je to bas tako napisao,to srbadija,zbog radojevića,onda jeste bolestan

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 13 maj 2019, 22:11

bombaysaphire je napisao/la:
AirRamiz je napisao/la:

CJ ljudina

dezurni srbski kmecavac opet kmeci :urnebes:

koliko je to zapalo u mitomaniju da brani i srpske komentatore za koje nisam ni rekao da su losi, vec da nemaju nikakvu strast za nba ligu

morao sam danas pogledat portland-denver s espn-a da osjetim draz sedme utakmice nakon ona dva mrtvaca sinoc...koja razlika covjece
srdjan je robot sa 0 karizme.....veliki poznavatelj kosarke i solidan komentator....tuzi me Hagu zbog stava :urnebes:

a sad od.jeb.aus stalkeru

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 maj 2019, 22:18

sinoc srdjan nije ni bio komentator

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 13 maj 2019, 22:18

Samo da mi je znati na osnovu čega dežurni srpski kmečavac?
Buraz priloži dokaze , priloži post gdje sam sam ja dežurni srpski kmečavac, bezveze ti je ovako , ispadaš glup.

Nije pamet skupa , da je gram milijarda.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 13 maj 2019, 22:19

filip13 je napisao/la:

pa ako je to bas tako napisao,to srbadija,zbog radojevića,onda jeste bolestan
Ok

:urnebes:

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 maj 2019, 22:21

bombaysaphire je napisao/la:Samo da mi je znati na osnovu čega dežurni srpski kmečavac?
Buraz priloži dokaze , priloži post gdje sam sam ja dežurni srpski kmečavac, bezveze ti je ovako , ispadaš glup.

sa takvima se ne vrijedi raspravljati

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 13 maj 2019, 22:22

bombaysaphire je napisao/la:Samo da mi je znati na osnovu čega dežurni srpski kmečavac?

zato sto se osjecas prozvanim da branis sve srpsko i u svemu vidis teoriju zavjere....zasto se toliko uzrujavas jer meni srdjan i plavsic (a ova dva mandrila sinoc pogotovo) nisu vrh komentarisanja??

jedno je znanje
drugo je delivery

kao kod stand up komicara.....ako ne znas iznijeti salu kako treba,onda nisi dobar

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 13 maj 2019, 22:24

"filip13"

sa takvima se ne vrijedi raspravljati
Ok

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 13 maj 2019, 22:30

AirRamiz je napisao/la:

zato sto se osjecas prozvanim da branis sve srpsko i u svemu vidis teoriju zavjere....zasto se toliko uzrujavas jer meni srdjan i plavsic (a ova dva mandrila sinoc pogotovo) nisu vrh komentarisanja??

jedno je znanje
drugo je delivery

kao kod stand up komicara.....ako ne znas iznijeti salu kako treba,onda nisi dobar

Buraz ti si mene zamjenio , majke mi sumnjam da me trolaš.
Imaš moj profil , odeš na postove , i ako nađeš bilo kakav post gdje ja branim sve srpsko (prije ćeš naći da napadam njihove portale i njihovo komentarisanje ) ja ću se sam banovati.

Ako moj komentar da meni Srđan valja , na tvoj da ne valja znači UZRUJAVANJE, onda yebi ga ...
O kakvim teorijama zavjere pišeš?

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 13 maj 2019, 22:33

haj ba razligu...procitaj naslov teme

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Serha i 7 gostiju.