Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Tekashi je napisao/la:
Došao Jaran iz Zagreba.
nisam siguran da ce nurkic ponovo imat ovakvu priliku, sve tri ekipe u playoff-u su bile one protiv kojih nurkic igra dobru kosarku... adamsa i okc je redovno punio, dosadasnje tekme protiv denvera pokazale su da nurkic moze zaustavit jokica, a trpao je i gsw ove sezone
nema sumnje da bi pokazao da je top 5 centar lige, al jbg... strasan uspjeh blazersa, plasman u konferencijsko finale bez nurkica, a ja kao navijac te fransize, ocekivao sam poraz u svakoj od serija... vlasnik paul allen umre, nurkic polomi nogu, a blazersi nakon 20-ak godina odu u konferencijsko finale... to moze biti samo sudbina
neil olshey kaze da je na dobrom putu kad je rijec o oporavku, al da nece zurit s vracanjem nurkica na parket... takodjer je rekao da nurkic ima samo 24 godine i da je fakticki dio jezgra kad je rijec o buducnsoti
nema sumnje da bi pokazao da je top 5 centar lige, al jbg... strasan uspjeh blazersa, plasman u konferencijsko finale bez nurkica, a ja kao navijac te fransize, ocekivao sam poraz u svakoj od serija... vlasnik paul allen umre, nurkic polomi nogu, a blazersi nakon 20-ak godina odu u konferencijsko finale... to moze biti samo sudbina
neil olshey kaze da je na dobrom putu kad je rijec o oporavku, al da nece zurit s vracanjem nurkica na parket... takodjer je rekao da nurkic ima samo 24 godine i da je fakticki dio jezgra kad je rijec o buducnsoti
da su jos dodali malo suteva s poludistance ,bio bi kompletniji recap
Nisu stavili dvije clutch blokade nad Irvingom, asistencija za prvi triple double u karijeri...
drag mi je lik, branio sam ga u stotinama postova, jos od juniorskih nastupa....ali ovu bradurinu bi trebao obrijat.
moze se biti musliman i sa hefticnom bradom, ne mora biti ova talibanska...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Malo je prevelika postala.Ona prije povrede je bila mjera
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
terorist u najavi
Krajnje glup komentar. Teroristi sa Novog Zelanda ili Norveske nisu uopste imali nikakve brade. Bezveze izjava totalno.Chinaglia je napisao/la:terorist u najavi
Inace za bradu se slazem, nekima fkt stoji ali njemu nimalo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
normalno da nisu imali kad nisu muslimani
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Juka u Houston sa Hardenom i ima da terorišu sve redom, ljudi neće smijet igrati protiv njihChinaglia je napisao/la:terorist u najavi

Anfernee "Penny" Hardaway #1
pokusava iskopirat ovog decka :kafa:

Konstantno si nekoga prozivao za neki primitivizam (pogotovo ovdje na Jukinoj temi), a taj tvoj post nije nista osim to.AirRamiz je napisao/la:drag mi je lik, branio sam ga u stotinama postova, jos od juniorskih nastupa....ali ovu bradurinu bi trebao obrijat.
Ne znaci uopste da ima taj nijjet, mnogi sportisti sa jos vecim bradama uopste nisu muslimani.
dobro je mumine...prosetaj
dobra ti ova da juka pusta bradu jer je hipster a ne vjernik...bas je tesko provalit njegov nijet
dobra ti ova da juka pusta bradu jer je hipster a ne vjernik...bas je tesko provalit njegov nijet
Ne zna šutnut tricu, ne zna zakucat, ne zna skočit, ne zna se kontrolisat u odbrani, ne zna obući majicu bez natpisa, what's next?! Idi obrij se, vid mu glave!

ŠVRLJ
Federer17 je napisao/la:Konstantno si nekoga prozivao za neki primitivizam (pogotovo ovdje na Jukinoj temi), a taj tvoj post nije nista osim to.AirRamiz je napisao/la:drag mi je lik, branio sam ga u stotinama postova, jos od juniorskih nastupa....ali ovu bradurinu bi trebao obrijat.
Ne znaci uopste da ima taj nijjet, mnogi sportisti sa jos vecim bradama uopste nisu muslimani.
Sergio,Llull,Mirotic,Rubio,Jonas izgleda svi Balije

Neka brade, bas mu dobro stoji.
S ponosom, imas nesto protiv?AirRamiz je napisao/la:dobro je mumine...prosetaj
Nista ja nisam rekao sta je razlog njegovog pustanja brade (niti ulazim u to), vec samo da ne mora biti vjerski razlog.
Ponovo pokazivanje (ne)kulture s tvoje strane, nista novo.
jesi tetkica svega mi. ali nista novo s tvoje strane. samo se ukljucis kad su neke sporedne stvari u pitanju.koliko si samo puta sijao smutnju komentarima da ovaj ovoga ne prati na drustvenoj mrezi, ovaj onoga nije pozdravio poslije tekme...ubio se za nekog trač časopisa.
dobro, može li se znatu koji je razlog pustanja brade koja mu ne stoji. ja sam konto da je juka duboko religiozna osoba...ali eto sad me zadevera....fura se ne che gevarine gerilce?
ja njegovu ridju bradu komentiram iz estetskih razloga....ali branioci diina se odmah pale
dobro, može li se znatu koji je razlog pustanja brade koja mu ne stoji. ja sam konto da je juka duboko religiozna osoba...ali eto sad me zadevera....fura se ne che gevarine gerilce?
ja njegovu ridju bradu komentiram iz estetskih razloga....ali branioci diina se odmah pale

Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 6 gostiju.