FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne valja vam to da se svadjate, ko je upravu a ko nije, pogotovo kad je podrska klubu najpotrebnija!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Razmislja se, ima se dzentlmentski dogovor, uglavnom to su sve pravi zeljovci koji nece otici za dzaba kao neki lazni khm Sinan khmBrkooo je napisao/la: ↑24 jul 2020, 13:53Zasto klub ne razmislja dugorocno? Evo Sehicu ugovor istice 2021. Boji isto. Sto se ceka sa produzenjem ugovora? Evo sad zamislite da Sehic eksplodira i pokaze se i vec nakon prve polusezone on moze potpisati predugovor sa drugim klubom..
Ista stvar sa Durakovicem i Gasalom koji imaju stipendijske i amaterske ugovore?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pusti to dzentlmentski, to je mrtvi amaterizam. Treba staviti na papir visegodisnje ugovore i potpisati. To je jedina ispravna stvar. Tako se pokazuje ljubav prema klubu.irfo je napisao/la: ↑24 jul 2020, 13:57Razmislja se, ima se dzentlmentski ugovor, uglavnom to su sve pravi zeljovci koji nece otici za dzaba kao neki lazni khm Sinan khmBrkooo je napisao/la: ↑24 jul 2020, 13:53Zasto klub ne razmislja dugorocno? Evo Sehicu ugovor istice 2021. Boji isto. Sto se ceka sa produzenjem ugovora? Evo sad zamislite da Sehic eksplodira i pokaze se i vec nakon prve polusezone on moze potpisati predugovor sa drugim klubom..
Ista stvar sa Durakovicem i Gasalom koji imaju stipendijske i amaterske ugovore?
Kad se sjetim tako na rijec kad smo prodali Sehica onim Turcima, pa ih kasnije godinama ganjali da nam isplate novac od transfera.
Igraci su kvarljiva roba. Nijedan od gore nabrojanih nema karijeru Stilica i nije zaradio od fudbala kao Stilic pa da bi odbio desetine ili stotine hiljada eura..
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 24 jul 2020, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ma opusteno Brkoo, vjeruj da je to gotova stvar vec, nije ovo bas Njemacka da se tako potpisuje, a ja ti garantujem da niko od tih nabrojanih nece dzaba otici.Brkooo je napisao/la: ↑24 jul 2020, 14:06Pusti to dzentlmentski, to je mrtvi amaterizam. Treba staviti na papir visegodisnje ugovore i potpisati. To je jedina ispravna stvar. Tako se pokazuje ljubav prema klubu.irfo je napisao/la: ↑24 jul 2020, 13:57Razmislja se, ima se dzentlmentski ugovor, uglavnom to su sve pravi zeljovci koji nece otici za dzaba kao neki lazni khm Sinan khmBrkooo je napisao/la: ↑24 jul 2020, 13:53Zasto klub ne razmislja dugorocno? Evo Sehicu ugovor istice 2021. Boji isto. Sto se ceka sa produzenjem ugovora? Evo sad zamislite da Sehic eksplodira i pokaze se i vec nakon prve polusezone on moze potpisati predugovor sa drugim klubom..
Kad se sjetim tako na rijec kad smo prodali Sehica onim Turcima, pa ih kasnije godinama ganjali da nam isplate novac od transfera.
Igraci su kvarljiva roba. Nijedan od gore nabrojanih nema karijeru Stilica i nije zaradio od fudbala kao Stilic pa da bi odbio desetine ili stotine hiljada eura..
A sto se tice Sehica, nije na rijec prodat, nego ugovor je bio. Druga je stvar sto turci nisu ispostovali taj ugovor, ne moze ti niko garantovat da se to nece dogovdit, eno imas primjer kako Sevilla nije htjela isplatit onom francuskom klubu za Lengleta, i imas jos mali milion takvih primjera.
Sve cemo te sto si ih nabrojo da prodamo za ozbiljne pare aBd

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
E cuj na rijec prodali Sehica

znas kad bi dobili pare da je tako, nikad. I ove budalastine ljudi citaju, sutra ce pricati da je to istina.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
@Irfo, Drago mi je da je tako i da je to gotova stvar. Da bi nekog prodali za ozbiljan novac taj neko osim kvaliteta, potencijala, itd, mora imati i visegodisnji ugovor. Samo u tom slucaju ce klub dobiti ozbiljne pare za igrace..
Ono oko Šehe su bile kurdske varalice,na kraju smo naplatili sa kamatama,a za ove nabrojane,ima ko da procjenjuje,koliko,čega,otkud mi znam,šta njihov "babo" ili "menadžer"želi,imaš normalne i nenormalne(Kemo Osmanković),a iskreno ne brinem oko toga sekundeBrkooo je napisao/la: ↑24 jul 2020, 14:06Pusti to dzentlmentski, to je mrtvi amaterizam. Treba staviti na papir visegodisnje ugovore i potpisati. To je jedina ispravna stvar. Tako se pokazuje ljubav prema klubu.irfo je napisao/la: ↑24 jul 2020, 13:57Razmislja se, ima se dzentlmentski ugovor, uglavnom to su sve pravi zeljovci koji nece otici za dzaba kao neki lazni khm Sinan khmBrkooo je napisao/la: ↑24 jul 2020, 13:53Zasto klub ne razmislja dugorocno? Evo Sehicu ugovor istice 2021. Boji isto. Sto se ceka sa produzenjem ugovora? Evo sad zamislite da Sehic eksplodira i pokaze se i vec nakon prve polusezone on moze potpisati predugovor sa drugim klubom..
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
U augustu ćemo igrati 7 utakmica, 6 u ligi i 1 u europi koja nije na ovoj slici koju ću postavit. U europi igramo 27. augusta dakle pred ovu utakmicu sa Zrinjskim. Ukoliko prođemo u drugo pretkolo, igramo ga 17. septembra tj. poslije utakmice sa Širokim u gostima. Treće pretkolo bi igrali 24. septembra pred derbi na Koševu. Dakle sve ove europske utakmice se igraju pred/poslije jakih ligaških utakmica. Pogotovo sa Zrinjskim i pitarima kao dvije najkvalitetnije ekipe uz nas. Kad sam već nabrojao skoro sva pretkola, red je da spomenem čisto reda radi da se playoff igra 1. oktobra. dakle pred tekmu sa Tuzlom City.
Čeka nas interesantan period.

Čeka nas interesantan period.

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja iskreno mislim da je dobro sto su nasi u ovim prijateljskim na Grbavici usli bez nekog pretjeranog opustanja cisto jer protiv Veleza ce biti isti ambijent tj. bez publike. I dobro je sto su haman sve na Grbavici i sto je bio veci broj. Cini mi se 7 prijateljskih na Grbavici ce biti ukupno. Ovako su igraci donekle naviknuti na nove uslove i atmosferu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Yebem ti qrčevu koronu, gledaj jakih domaćih utakmica na Grbavici u augustu plus evropa. Pa na svakoj bi bilo bruku raje još top vrijeme, noćne tekme. Došlo bi sigurno i dosta gostujućih budući da su ti 3 jake grupe u pitanju. Atmosfera bi bila fantastična na tekmama.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
I ja sam na to mislio. U ovo vrijeme obicno ima i dijaspore. Opustose fanshop, dodju na tekme... joj sta smo para popusili majku joj **** i koronu i kineze i sismisojede i svebraco je napisao/la: ↑24 jul 2020, 14:42Yebem ti qrčevu koronu, gledaj jakih domaćih utakmica na Grbavici u augustu plus evropa. Pa na svakoj bi bilo bruku raje još top vrijeme, noćne tekme. Došlo bi sigurno i dosta gostujućih budući da su ti 3 jake grupe u pitanju. Atmosfera bi bila fantastična na tekmama.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Hajde sreca jedina pa je dozvoljeno gledati treninge 
Mala utjeha da odes vidis igrace, stadion.

Mala utjeha da odes vidis igrace, stadion.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
braco je napisao/la: ↑24 jul 2020, 14:42Yebem ti qrčevu koronu, gledaj jakih domaćih utakmica na Grbavici u augustu plus evropa. Pa na svakoj bi bilo bruku raje još top vrijeme, noćne tekme. Došlo bi sigurno i dosta gostujućih budući da su ti 3 jake grupe u pitanju. Atmosfera bi bila fantastična na tekmama.
Pisao sam o ovome čim se izvlačenje završilo, nije moglo gore. Na papiru izgleda ok ali u normalnim okolnostima. Skoro sve jake utakmice, mi smo bez gledalaca što je šamar, samo takav. Bez podrške, plus bez love kao najposjećeniji domaćin, dubioza žestoka.
Edit. Ne znam za vas ali bi ja, ako se može naravno, u prenose ubacio navijanje Manijaka. Ima samo na youtubu na desetine klipova sa utakmica, mislim da je to izvodivo, bar da se malo začini atmosfera i da ne slušam Veselog: Dado, Dado, Dado...

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
A kakvi smo maleri tamo nekad krajem oktobra do početka decembra kad mi budemo gostovali ovim ekipama biće dozvoljena publika.Plavac87 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 14:58braco je napisao/la: ↑24 jul 2020, 14:42Yebem ti qrčevu koronu, gledaj jakih domaćih utakmica na Grbavici u augustu plus evropa. Pa na svakoj bi bilo bruku raje još top vrijeme, noćne tekme. Došlo bi sigurno i dosta gostujućih budući da su ti 3 jake grupe u pitanju. Atmosfera bi bila fantastična na tekmama.
Pisao sam o ovome čim se izvlačenje završilo, nije moglo gore. Na papiru izgleda ok ali u normalnim okolnostima. Skoro sve jake utakmice, mi smo bez gledalaca što je šamar, samo takav. Bez podrške, plus bez love kao najposjećeniji domaćin, dubioza žestoka.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Benko123, Cwirek, Lokomotifa i 40 gostiju.