AirRamiz je napisao/la:
james , wetbrick su egzibicionisti, hipsteri...
ja ne vidim sto bi bio manji musliman sa bradom ove duzine:
bilo je tu jos tumacenja, odnosa mirze i juke, juke i dzanana...cak sam i ja iznenadjen koliko se musa divi juki na svakom koraku iako se ne prate na drustvenim mrezama... ne zelim vise ulazit u stvari koje nisu kosarka, pa tako ni u to kako me ko dozivljava....
dao sam misljenje vezano za bradu i gotovo. isto bi reko da se istetovirao ili uradio neku drugu glupost....cisto sumnjam da se Juka obazire na komentare, iako mi je njegova povreda pala teze nego babi mu licno... i iako sam par puta banovan jer nisam trpio nepravdu na njegov racun, potvaranje da je izdajnik kad je imao prijasnje operacije...kad se svrstavalo na pricu lopova mahmutovica i njegovog izaslanika na forumu...i druge stvari
za mene je tema brada zavrsena...cekamo neki video za mjesec-dva...da vidimo kako protice oporavak i kad bi se mogao ocekivat povratak
Pa i Juka cesto fura te americke fazone, trash talk, neki njihov nacin izgovaranja engleskog, kojekakve majice sa natpisima, slikama, itd.
Ako je nijjet bas da to bude u skladu s islamom, onda sigurno ima uporiste. Ogromna (gotovo sva) vecina ucenjaka smatra da brada ne treba biti kraca od duzine sake.
Ne znam na sta konkretno ciljas u vezi tog 'mahalanja', traceva (ili kako vec nazivas), mnoge te stvari sam zaboravio. Vjerovatno je bilo i ludih promasaja, s obzirom na to koliko sam ih pratio u svakom smislu, pa se desavalo i da uzmem sebi za pravo da neku gestikulaciju protumacim na svoj nacin.

Sad ih vec ne pratim ni 30% kao nekada, iako Juku rijetko kad da sam propustao.
Nejse, nebitna tema kojoj dadosmo previse prostora.
Juki svu srecu u oporavku, karijeri. Da se, uz Allahovu pomoc, vrati duplo bolji.