FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma neam pojma sto ste zapeli za tog Anela toliko. Dva razgovora se trebala obaviti hoces, neces idemo dalje, a ne sapunica spanska. Drago mi je da nece doci. Vise bi volio da se dovede neki igrac kao Adukor ili Crepulja, neki mladji igraci do 24 godine, 25 godina, koji imjau neki motiv da igraju, a jos vise bi volio da guramo na to mjesto Djokanovica. Akademija je buducnost.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Auuu kakva je ova zamjena za Anela.. Emire 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Hmmmm kakva

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sad bih ja potpisao te sve pare što bi dali "kapitalcima" da ulože u Akademiju. Osim možda nekog mlađeg napadača.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Milicevic prekomandovan na DMF

-
- Kontakt:
Nebi ja klub i upravu prozivao, od starta je receno da ce biti miran prelazni rok, jedno ili dva imena da ce doci. Niko i nije spektakularno nista najavljivao. Naravno ovdje na forumu je druga prica, bombarduju s imenima kao pravi se iskorak a ustvari 95 % te price šupljak teski.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eh što ne odrasmo GOŠKa sa tri razlike pa da sad sastavljamo dvije ekipe od trenutnog kadra pa da se ibretimo kako smo jaki toliko da bi se i sa drugom ekipom borili za titulu u ovoj čemernoj (za nas) ligi. 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Culi smo se i u privatnim porukama i stvarno te cijenim kao forumasa, ali molim te zaista nesto. Nije lijepo od tebe da kada znas samo jednu stvar price to iznosis i tvrdis kao da je to tacno.Pantelija je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:22Nije tacno. Itekako mu se dolazilo kod nas.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:21Bilo i proslo...Njemu se ionako nije dolazilo kod nas
Da li ti ne Anel pokazao ugovor koji mi ne ponudjen? Da li ti je rekao da ga cekamo ima 2 mjeseca sa ugovorom proslijedjenim, samo da ga potpise kao sto je bilo dogovoreno 22. Maja? Da li ti je rekao da je rekao Hadjiji da ce doci do 1. Jula ako mi sta ne izleti pa kada je dosao datum, gospodin rekao da mi je to malo, hoce vise novca? Mislim da nije nista od toga rekao, jer zna kako nama malo fali da izgubimo povjerenje u ljude koji (kako si ono ti rekao) su nam jedini u historiji donijeli duplu krunu te odbranili titulu.
...nije lijepo sa tvoje strane...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo ću reći da Hadžiji treba dići spomenik ako ovo finalizira. Jedva čekam..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Halo ba nemojte srat mojne da opet Denchi matere ovdje jebhe!!!

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pantelija ne serendaj
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma i sad da sastaviš dvije ekipe vidjeli bi koliko smo jaki.BordoSarajevo je napisao/la: ↑26 jul 2020, 23:57Eh što ne odrasmo GOŠKa sa tri razlike pa da sad sastavljamo dvije ekipe od trenutnog kadra pa da se ibretimo kako smo jaki toliko da bi se i sa drugom ekipom borili za titulu u ovoj čemernoj (za nas) ligi.![]()
Problem kod većine što nam se otvorilo ovo kao nosioci i sad znaš da imamo neke šanse da doguramo daleko u Evropi (PO), a što se tiče lige ja bih sad završio transfer rok, osim u slučaja neke prodaje.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:

A fakat nije lijepo, ja i Handza smo u osnovnu isli i znamo se citav zivot, ali opet nikada necu reci za njega da treba biti prvi napadac ili imati vise nego sto ima.
Klub uvijek treba biti ba prvom mjestu.
Ps. Igracu se ponude uslovi, pa se izmjeni i tako 52x i ako dogovor ne padne, pruzi se ruka i idemo dalje.
Pps A vidjet ces da ce opet zvati Hadzica, zivi bili, jer i on zna da para ima, samo sto ne moze kako hoce samo jer se uslika u dresu Sarajeva.

-
- Kontakt:
Dvije titule u ligi ne znače iskorak u Evropi.
Za iskorak u Evropi potrebna je dominacija u ligi i ono naše famozno "pišanje po sirotinji". Kada ligu osvojimo s pola gasa onda mozemo ocekivati nesto u Evropi, to ce znaciti da smo kvalitet.
Treba par godina da se igraju 3 pretkola i play off-ovi, treba dosta jakih tekmi u Evropi kao sto je Atromitos, Celtic, Bate itd. Treba sto vise pobjeda, zbog poena koji bi značili status nosioca i dalje kroz pretkola a ne samo u prvom i na kraju krajeva treba imati i sreće.
Dvije titule zaredom ne garantuju iskorak u Evropi, a imam osjecaj da se stvorila takva atmosfera, da u slučaju ispadanja u prvom pretkolu, ovdje bi se glave skidale.
Za iskorak u Evropi potrebna je dominacija u ligi i ono naše famozno "pišanje po sirotinji". Kada ligu osvojimo s pola gasa onda mozemo ocekivati nesto u Evropi, to ce znaciti da smo kvalitet.
Treba par godina da se igraju 3 pretkola i play off-ovi, treba dosta jakih tekmi u Evropi kao sto je Atromitos, Celtic, Bate itd. Treba sto vise pobjeda, zbog poena koji bi značili status nosioca i dalje kroz pretkola a ne samo u prvom i na kraju krajeva treba imati i sreće.
Dvije titule zaredom ne garantuju iskorak u Evropi, a imam osjecaj da se stvorila takva atmosfera, da u slučaju ispadanja u prvom pretkolu, ovdje bi se glave skidale.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Rodman i 152 gosta.