Sve pohvale Juki,nasem najvecem kosarkasu ikad!
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
StevieFranchise je napisao/la:Meni lično najdraži bh. sportista ikad, čovjek koji se ne stidi svog identiteta za razliku od većine pripadnika njegovog naroda.![]()
Vraća se Juka još jači na parket aBd.
Kad?Tekashi je napisao/la:Whiteside ce biti trejdovan ko da gledam.
Ma suska se. Kevin Love za Whiteside i jos nesto u paketuTesnjak1991 je napisao/la:Kad?Tekashi je napisao/la:Whiteside ce biti trejdovan ko da gledam.
Olshey says Jusuf Nurkic is "doing well." No hard return date but he's "absolutely on or ahead of schedule."
Ja sam ga u Denveru vidjao na koncertima. Jadan momak nigdje da se pojavi a da ne upadne u oci. Odma cim ude vide svi da je dosao. Ja sam 185 cm visok i imam 75 kila i mene moze u zubima nosati ako hoceinvincible1921 je napisao/la:Sreo ga na SFF vcrs, sliko se, pozdravio...JBT DAN KOLIKI COVJEK![]()
ja imam 195cm i skoro 100 kila, osjeco se ko dijete neko
![]()
socceras 185/75..jedes li ti sta u toj americisoccerfan je napisao/la:Ja sam ga u Denveru vidjao na koncertima. Jadan momak nigdje da se pojavi a da ne upadne u oci. Odma cim ude vide svi da je dosao. Ja sam 185 cm visok i imam 75 kila i mene moze u zubima nosati ako hoceinvincible1921 je napisao/la:Sreo ga na SFF vcrs, sliko se, pozdravio...JBT DAN KOLIKI COVJEK![]()
ja imam 195cm i skoro 100 kila, osjeco se ko dijete neko
![]()
![]()
Ma za taj nivo igre moras biti prespreman nije dovoljno sto mozes hodatiDamirT je napisao/la:Kad se vraca Nurk?
Vidim neki dan kad je dosao na SFF hoda normalno kao da mu nije nista.
Krajem februara/pocetkom marta 2020. ako Bog da se veaca, ako sve bude islo prema planu...ItsRamiz je napisao/la:Ma za taj nivo igre moras biti prespreman nije dovoljno sto mozes hodatiDamirT je napisao/la:Kad se vraca Nurk?
Vidim neki dan kad je dosao na SFF hoda normalno kao da mu nije nista.
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Proximic, sirBobbyMoore i 4 gosta.