Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Naslov na sportsport.ba Bukvić uhvaćen na spavanju, e moj novinaru nije se on ni ustao izgleda
Ti si naša ljubav jedina!
Bas bih volio da mi nadjes to gdje je pjevana ova prva pjesma! Pratim Zvezdu 30 god i moozda, ali moozda je nekad pjevano,tipa dio kopa, pa ih ovi utisaju i to prije tipa 15-20.god. Nema sanse da se skoro tako nesto pjevalo,pogotovo u tom periodu prije par god...Bajramovic1999 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:53Neki dan na Areni snimak msm iz 2016, Radnik Surdulica-Zvezda, navijaci Zvezde nekih 20 minuta pjevali N**, Z***, Srebrenica, ubij Hrvata, ubij Siptara i ostalo. Mentalna deficijencija.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Zamisli kakva je ekipa MDK ni penal Borcu ne treba, ljudi bez priprema igraju sa ekipom koja bi imala problema u 3 rangu takmičenja.1921boy je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:57Upozorenje svima: Nije ni prošlo 20 minuta, a Borac izgleda silovito!
![]()
Trebamo se paziti borac je **** vodi protiv Mladosti gdje je prosjek godina 20-21
Jedva cekam kad budu igrali protiv Želje,Sarajeva,Zrinjskog,Širokog i ostalih sto su prosli cjelovite pripreme
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ovaj Bukvić je jednak (ako ne i gori od njeg) onom amateru koji je prošle godine branio za Zvijezdu.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ono nije amater, ono je bilo dijete od 16 god.

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Onaj zvijezdin je imao 16.g
Ludi Stanisic
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Možeš zamisliti, kako će protiv vaših staraca igrati.1921boy je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:57Upozorenje svima: Nije ni prošlo 20 minuta, a Borac izgleda silovito!
![]()
Trebamo se paziti borac je **** vodi protiv Mladosti gdje je prosjek godina 20-21
Jedva cekam kad budu igrali protiv Želje,Sarajeva,Zrinjskog,Širokog i ostalih sto su prosli cjelovite pripreme

Kad se Subic i Zec porokaju stakama 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Strahinja Manojlovic je imao 16 godina kad je stao na gol - Bukvic je davno presao iz tih kategorija da se ovako blamira
Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
5 - Zakaric
-
- Kontakt:
Radnik Surdulica - Crvena Zvezda 1:2 (14.12.2016). Ako možeš naći snimak utakmice jasno ćeš čuti N,Z, Srebrenica, ubij Hrvata da Siptar nema brata, oj Hrvati sve cemo vas klati i svasta jos nesto. Svi navijaci CZ su pjevali. Da nisam cuo svojim usima, ne bih ovdje pisao. Ostavio sam kanal upaljen samo da vidim koliko dugo mogu pjevati, i bas su razduzili, mogu ti rec. Uostalom nije to nista novo, cesto se cuje podrska presudjenim ratnim zlocincima, itd itd.marconato je napisao/la: ↑01 avg 2020, 19:03Bas bih volio da mi nadjes to gdje je pjevana ova prva pjesma! Pratim Zvezdu 30 god i moozda, ali moozda je nekad pjevano,tipa dio kopa, pa ih ovi utisaju i to prije tipa 15-20.god. Nema sanse da se skoro tako nesto pjevalo,pogotovo u tom periodu prije par god...Bajramovic1999 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:53Neki dan na Areni snimak msm iz 2016, Radnik Surdulica-Zvezda, navijaci Zvezde nekih 20 minuta pjevali N**, Z***, Srebrenica, ubij Hrvata, ubij Siptara i ostalo. Mentalna deficijencija.
Evo npr, utakmica Srbija-Albanija 2014. 30 hiljada ljudi je pjevalo "ubij zakolji da Siptar ne postoji", mladi, stari, zene, djeca, svi u jedan glas. Jel i to "jedan dio kopa"?
A ni najveci rivali vam nisu puno drugaciji

Takav nam je na celu saveza sta hocete vise tj. uskoro ce biti.
Mjau !
-
- Kontakt:
Hajde sve ali kako se uvijek nadje neki padobranac pa krene s temom o siptarima,ustasama,cetnicima i to iz cista mira,cak mu smeta i kad se ne pjeva to...
@Bajramovic1999
Sve znam, nista mi nije novo, ali to za NŽS mi je bas bas cudno.
Jer uzivo nikad nisam cuo, barem ne od Delija!
Jednom cak dok sam isao na sever, jedna grupa je pocela to da pjeva,da bi ih vodja prekinuo i rekao da se to ne pjeva i da nije nasa pjesma! To mi je bas onako ostalo urezano.
Da ne bude zabune, bila je neka obicna prvenstvena utakmica...
Sve znam, nista mi nije novo, ali to za NŽS mi je bas bas cudno.
Jer uzivo nikad nisam cuo, barem ne od Delija!
Jednom cak dok sam isao na sever, jedna grupa je pocela to da pjeva,da bi ih vodja prekinuo i rekao da se to ne pjeva i da nije nasa pjesma! To mi je bas onako ostalo urezano.
Da ne bude zabune, bila je neka obicna prvenstvena utakmica...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- forza_juve
- Kontakt:
Ako moze da se vratite na temu PLBiH, znamo svi da su delije i grobari uz ratne zlocince te da iste velicaju. Nema smisla na ovoj temi o njima pisati. Prva tekma Borca i dizanje samopuzdanja, Mladost suprotno od toga i ceka ih tezak zadatak iako je tek pocetak prvenstva. Sloboda - Radnik ocekivao sam dvicu posto ova Sloboda ne ulijeva povjerenje ali eto x je najrealniji ishod s obzirom da je prva utakmica. Veceras derbi na Grbavici i tu mislim da bi moglo biti svega, kvote na kladionici su bas ponizile Velez. Ocekujem golove na obje strane i crveni karton za Velez 

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ova Mladost DK u 33 kola neće zabiti više od 25 golova. Čak sam i velikodušan bio. 

Trenutno korisnika/ca: Anex, AvantiBL, DobriBosnjanin, Giuseppe1, HordeSaSjevera, rishovski, tuitamo, Vanja8, Varijantas8, Vorovus i 36 gostiju.