FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hajrić trpa na ovim prijateljskim.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ljudi moji kakva je ovo Sjeverna Koreja na Areni? Komentator više puta u toku prenosa spominje kako je VIco napravio teren Krupi, da bi u odjavi utakmice poslije izjava trenera rekao "U ovom ambijentu je zaista bilo lijepo raditi i igračima igrati na ovom novom terenu koji je napravio domaćin zahvaljući PREDSJEDNIKU VICI ZELJKOVIĆU", dan te yebo MTEL ko da je sjeverokorejski dnevnik. Znači morao sam vratiti opet da vidim jesam li dobro čuo 
A slučajno su postali i novi generalni sponzor Borca.

braco je napisao/la: ↑02 avg 2020, 19:32Ljudi moji kakva je ovo Sjeverna Koreja na Areni? Komentator više puta u toku prenosa spominje kako je VIco napravio teren Krupi, da bi u odjavi utakmice poslije izjava trenera rekao "U ovom ambijentu je zaista bilo lijepo raditi i igračima igrati na ovom novom terenu koji je napravio domaćin zahvaljući PREDSJEDNIKU VICI ZELJKOVIĆU", dan te yebo MTEL ko da je sjeverokorejski dnevnik. Znači morao sam vratiti opet da vidim jesam li dobro čuo

To je samo slucajno

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
@Plavac jesu li nasi igrali/igraju protiv Famosa u Hrasnici danas?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Naš tim igrao je u sastavu: Fejzić – Beća, Miletić, Jovanović, Milićević – Jamak, Alispahić – Subašić, Zec, Mujić – Hajrić. Još su igrali Duraković, Gasal, Muftić i Nargalić.
Četiri gola za Plave postigao je Anel Hajrić, a po jedan Luka Miletić i Slako Nargalić.
Četiri gola za Plave postigao je Anel Hajrić, a po jedan Luka Miletić i Slako Nargalić.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Pito sam nedavno ima li kakvog hajra od ovog Salke jer na probi je bukvalno od prozivke
-
- Kontakt:
Mi ako nastavimo igru od sinoc, nema tog sudije i lobija koji ce nas syebat. Eto toliko. Nemojte unaprijed rusit moral!
- Fareus1921
- Kontakt:
Hoćemo prijateljske utakmice srijedom

Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
A jbg vjerovatno nemamo toliko snage, a nije realno od ekipe iz naše lige očekivati da može držati takav tempo duže od nekih pola sata, da možemo bili bi malo konkurentniji u Europidelinjo je napisao/la: ↑02 avg 2020, 02:34Nervira me samo sto u drugom nismo nastavili bar malo u tom ritmu,bar jos nekih 15 tak minuta..Raonffa je napisao/la: ↑02 avg 2020, 02:25To je radio Zrinjski u onoj sezoni 15/16, Sarajevo pretprošle sezone i mi onda kad smo uzeli duplu krunu, zato i jesu pojedinačno ti timovi bili dominantni kroz sezonu, mučili protivnike presingom i razbijali iz kontri i polukontri koje su produkt tog presinga, kao što smo mi Velež večeras tako ubili.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Malo teska pitanja postavljate, gospodine Braco