Putuje i poliva saigrace vodom poslije utakmica na intervjuima

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
ReX je napisao/la: ↑17 jan 2020, 14:06Pomalo jesu Blejzeri srali kad je u pitanju ovo oko Nurkica ali u istu ruku razumijem jer bi inace bilo dosta pitanje kad ce, kako je, jel spreman bla bla. Ovako nije u planovima i fajront. U ostalom i sa Collinsom su nesto bili tajnoviti itd. Ocigledno da im je filozofija da se ne izlazi u javnost.
Medjutim Nurkic je out evo skoro godinu dana, sto je vrlo dug period.. tako da me nebi iznenadilo da uskoro objave da je skroz spreman. U ostalom negdje sam procitao da kad se vrati da ce to znacit da je 100% spreman i da moze igrat punom parom. Sto je i dobar znak.
Ja ti rekoh mjesecima ranije kako stvari stoje,a ti Chini neces da slušaš.Kakav ss.ba,smiješan portal.
Znaci, more zaigrati pred AS ili vrlo vjerovatno nakon, a moguce i da ne zaigra nikako?
I onda kaze, jesam li vam rekao
Ne,tvoja nena (tko god to bio) je govorila da se vraca vec odavno kao što su svako malo ovdje razni "insajderi" iskakali i bacali nebuloze da eto samo što nije na parketu.Vraca se oko AS ili nikako kao što sam od prvog dana ovdje pisao dok su drugi iz želje da ga što prije vide na parketu nasjedali na ove priče da se vraca ranije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.