Osim što ne može biti Zhar nikako, samo Žar

Inače,ispravim dnevno bar 10 arapskih riječi, tako da znam o čemu pričam.
Valjda me džaba ne plaćaju

post iznad nije tebi bio upućen nego liku koji je kao ispravljao nekog.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Ovako ti je pravilno, iako sumnjam da postoji taj adjektiv u njemackom jeziku...reds_forever je napisao/la:@ alan ford : Du bist ein Trottel und ein manchesteres Schwein, ich sage dir!
"18, 13, 15, 11
18, 15,13 ,5
23,5,5,4 "![]()
iduca utakmica protiv newcastlea,sad ce bentez reci "keep faith "
mislim da je jako vazno cak i za tebe da znas neke stvari ispravno napisati pa cak i imena igraca Liverpoolaalan_kardec je napisao/la:ej ajd otiđite na institut za jezik,kniževnost i maloprivredne telekomunikacije u Čajniče kod Padeža,Zamjenice i Zareza i sa njima riješite te "jezičke nedoumice"Ne kvarite temu.
TheScouser je napisao/la:Ovako ti je pravilno, iako sumnjam da postoji taj adjektiv u njemackom jeziku...reds_forever je napisao/la:@ alan ford : ]Du bist ein Trottel und ein manchesteres Schwein, ich sage dir!
"18, 13, 15, 11
18, 15,13 ,5
23,5,5,4 "![]()
iduca utakmica protiv newcastlea,sad ce bentez reci "keep faith "![]()
Duboko se ispricavam zbog nastalog nesporazumareds_forever je napisao/la:TheScouser je napisao/la:Ovako ti je pravilno, iako sumnjam da postoji taj adjektiv u njemackom jeziku...reds_forever je napisao/la:@ alan ford : ]Du bist ein Trottel und ein manchesteres Schwein, ich sage dir!
"18, 13, 15, 11
18, 15,13 ,5
23,5,5,4 "![]()
iduca utakmica protiv newcastlea,sad ce bentez reci "keep faith "![]()
ovo kod schwien sam pogrijesila jer se nisam mogla sjetiti koji je clan der,die das... a za ovo dir ima 2 znacenja pa sam zato stavila dich i ne treba ti na kraju uzvicnik zato sto se to odnosi na ove brojeve jer je to sifrovana poruka![]()
reds_forever je napisao/la:eno giggs dobio nagradu za igraca godine...znam da je lik legenda,ali iskreno... mislim da je gerrard trebao dobiti tu nagradu jer je ove sezone uradio vise nego sva 5 ostalih kandidata zajedno, lista nominovanih je bila nerealna jer su izostavljeni igraci koji su stvarno dobro igrali i ove i protekle sezone,npr.lampard,jagielka,terry,torres - iako je bio povrijedjen ipak je dosta uradio ove sezone...i mnogi drugi ,a na spisku su bili giggs,ronaldo,ferdinand,vidic,gerrard i van der saar,stvarno ne znam na osnovu cega su pojedinci nominovani,mnogi novinari su komentarisali ovu listu i rekli da ima puno nedostataka,a bilo je i komentara da ce giggs osvojiti nagradu zato sto je na zalasku karijere...opet ponavljam,covjek jeste legenda i sve to...ali kad bi svake sezone nagradu dobijali igraci koji su na zalasku karijere,pa gdje bi kraj biolista je bila nerealna,ali mislim da je od ovih pojedinaca nagradu zasluzio gerrard,nedavno sam gledala anketu na pitanje ko bi trebao biti igrac godine i tu je po glasovima navijaca gerrard bio prvi sa 72% ili 75%
![]()
i da spomenem da mi FA sve vise lici na manchester's football association
Pa eto vidi sta kaze Redknapp, covjek se nije zalio citave sezone na sudjenje, ali kad se dodje kod Scuma, moras biti ostecen...reds_forever je napisao/la:FA sve vise lici na manchester's football association
haj mrs u vrazju mater,ako hoces da znas giggs je navijac liverpoola,rekao je da se svaki put najezi kad cuje You'll never walk alone,haj mi navedi sta je uradio giggs ove sezone osim sto je dao 1 gol ,citav svijet zna da vas sudije gotiveCristiano Ronaldo je napisao/la:vama stalno nesto krivo kako nikada ne mozete da podnesete poraz kakav gerrard pored giggsa i ronalda ba dobro bio je povrijeđen ali nije bas nesto bio giggs je legenda on je zasluzio ba lik ima trideset pet godina kako igra a ne znam ja ko je cijele sezone srao za sudjenje ime je rafa a prezime sami skontajte
Koji si ti lik da nisi mozda homic ko i kristina ?Cristiano Ronaldo je napisao/la:vama stalno nesto krivo kako nikada ne mozete da podnesete poraz kakav gerrard pored giggsa i ronalda ba dobro bio je povrijeđen ali nije bas nesto bio giggs je legenda on je zasluzio ba lik ima trideset pet godina kako igra a ne znam ja ko je cijele sezone srao za sudjenje ime je rafa a prezime sami skontajte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.