Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VanBasten » 26 apr 2009, 02:19

To je to!

Osim što ne može biti Zhar nikako, samo Žar :D
Inače,ispravim dnevno bar 10 arapskih riječi, tako da znam o čemu pričam.
Valjda me džaba ne plaćaju :mrgreen:
post iznad nije tebi bio upućen nego liku koji je kao ispravljao nekog.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 26 apr 2009, 14:00

reds_forever je napisao/la:@ alan ford : Du bist ein Trottel und ein manchesteres Schwein, ich sage dir!

"18, 13, 15, 11
18, 15,13 ,5
23,5,5,4 " :D

iduca utakmica protiv newcastlea,sad ce bentez reci "keep faith " :lol:
Ovako ti je pravilno, iako sumnjam da postoji taj adjektiv u njemackom jeziku... :mrgreen: :mrgreen:
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 apr 2009, 14:11

:mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 apr 2009, 14:32

ej ajd otiđite na institut za jezik,kniževnost i maloprivredne telekomunikacije u Čajniče kod Padeža,Zamjenice i Zareza i sa njima riješite te "jezičke nedoumice"Ne kvarite temu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 apr 2009, 14:53

alan_kardec je napisao/la:ej ajd otiđite na institut za jezik,kniževnost i maloprivredne telekomunikacije u Čajniče kod Padeža,Zamjenice i Zareza i sa njima riješite te "jezičke nedoumice"Ne kvarite temu.
mislim da je jako vazno cak i za tebe da znas neke stvari ispravno napisati pa cak i imena igraca Liverpoola :P
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 apr 2009, 15:01

TheScouser je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:@ alan ford : ]Du bist ein Trottel und ein manchesteres Schwein, ich sage dir!

"18, 13, 15, 11
18, 15,13 ,5

Ovako ti je pravilno, iako sumnjam da postoji taj adjektiv u njemackom jeziku... :mrgreen: :mrgreen:

ovo kod schwien sam pogrijesila jer se nisam mogla sjetiti koji je clan der,die das... a za ovo dir ima 2 znacenja pa sam zato stavila dich i ne treba ti na kraju uzvicnik zato sto se to odnosi na ove brojeve jer je to sifrovana poruka :D

http://www.mirror.co.uk/news/top-storie ... -21308274/
kako je tuzno kada ova zena kaze da zadnja rijec lika koji joj je umro na rukama bila "mama" a ova policija im je stvarno prljava :evil: kako su mogli biti tako licemjerni prema porodici zrtava hillsborougha
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 apr 2009, 15:38

News of the World piše da je Liverpool započeo pregovore o prodaji vlasničkih dionica indijskim milijarderima koji u svom vlasništvu posjeduju i kriket momčad Delhi Daredevil.

Prema tom izvještaju, predstavnici korporacije GMR susreli su se prošloga tjedna s dužnosnicima Liverpoola. Novina tvrdi da su bili nazočni i prvenstvenoj utakmici na Anfieldu protiv Arsenala u utorak (4:4).

Britanski tabloid navodi da izvor blizak klubu dojavljuje da je dužnosnike GMR-a pozvao jedan od američkih suvlasnika kluba Tom Hicks. GMR u Liverpoolu vidi odličnu priliku za poslovnu investiciju, te je spreman ulagati u engleski nogomet.

"Hicks je pozvao predstavnike korporacije GMR, koji su utakmicu protiv Arsenala gledali u društvu Hicksovog sina Tommyja. Kada uvidite njihovu privrženost sportu, onda možete spoznati da je to profil točno onakvih partnera kakve Hicks traži", izjavio je neimenovani izvor za tabloid.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 apr 2009, 15:43

ma ja bi radije da nas kupe oni iz dubaija,prvo,zato sto onaj njihov seik stvarno navija za liverpool,a drugo,oni imaju naftu,nece biti kod njih krize :lol:

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... -21309877/
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 26 apr 2009, 19:22

ko je izbriso moj post o arbeloi ccc :D kako me samo nervira .E da ja bi smao napomeno da je i benayoune odigro odlicnu tekmu jedan od boljih uz kuyta...mora covjek cesce igrat u formi je sad. :D
Steven GERRARD

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 26 apr 2009, 20:58

reds_forever je napisao/la:
TheScouser je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:@ alan ford : ]Du bist ein Trottel und ein manchesteres Schwein, ich sage dir!

"18, 13, 15, 11
18, 15,13 ,5

ovo kod schwien sam pogrijesila jer se nisam mogla sjetiti koji je clan der,die das... a za ovo dir ima 2 znacenja pa sam zato stavila dich i ne treba ti na kraju uzvicnik zato sto se to odnosi na ove brojeve jer je to sifrovana poruka :D
Duboko se ispricavam zbog nastalog nesporazuma :P :P
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 27 apr 2009, 10:58

Quote of the day: “He’s [Gomes] got a hand on the ball – it was a terrible decision. It was a gift that United didn’t deserve and it put them back in the game. Without that bit of help from the ref, I don’t think United would have come back. If [Webb's] the best referee in the country, I wouldn’t like to see the worst one. Once again, we’ve been the victims of a poor decision that has changed the course of a game.” - Harry Redknapp.

Giggs beats Gerrard to award

Ryan Giggs was named the PFA (Professional Football Association’s) player of the year at a ceremony in London last night.

Giggs beat Manchester United FC team-mates Nemanja Vidić, Rio Ferdinand, Cristiano Ronaldo and Edwin van der Sar as well as Liverpool FC’s Steven Gerrard to take the prize, voted for by his fellow professionals, for the first time in his long career.

The team of the year was named as:

Edwin Van der Sar (Manchester United FC), Glen Johnson (Portsmouth FC), Rio Ferdinand (Manchester United FC), Nemanja Vidić (Manchester United FC), Patrice Evra (Manchester United FC), Ashley Young (Aston Villa FC), Steven Gerrard (Liverpool FC), Ryan Giggs (Manchester United FC), Cristiano Ronaldo (Manchester United FC), Nicolas Anelka (Chelsea FC), Fernando Torres (Liverpool FC).

E pa stvarno ne mogu da vjerujem, vise je Shrek uradio od njega ove sezone a da ne spominjem pojedine nase igrace! Sramota za engleski FA!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 27 apr 2009, 11:04

eno giggs dobio nagradu za igraca godine...znam da je lik legenda,ali iskreno... mislim da je gerrard trebao dobiti tu nagradu jer je ove sezone uradio vise nego sva 5 ostalih kandidata zajedno, lista nominovanih je bila nerealna jer su izostavljeni igraci koji su stvarno dobro igrali i ove i protekle sezone,npr.lampard,jagielka,terry,torres - iako je bio povrijedjen ipak je dosta uradio ove sezone...i mnogi drugi ,a na spisku su bili giggs,ronaldo,ferdinand,vidic,gerrard i van der saar,stvarno ne znam na osnovu cega su pojedinci nominovani,mnogi novinari su komentarisali ovu listu i rekli da ima puno nedostataka,a bilo je i komentara da ce giggs osvojiti nagradu zato sto je na zalasku karijere...opet ponavljam,covjek jeste legenda i sve to...ali kad bi svake sezone nagradu dobijali igraci koji su na zalasku karijere,pa gdje bi kraj bio :roll: lista je bila nerealna,ali mislim da je od ovih pojedinaca nagradu zasluzio gerrard,nedavno sam gledala anketu na pitanje ko bi trebao biti igrac godine i tu je po glasovima navijaca gerrard bio prvi sa 72% ili 75% :D

i da spomenem da mi FA sve vise lici na manchester's football association :roll:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 27 apr 2009, 12:04

reds_forever je napisao/la:eno giggs dobio nagradu za igraca godine...znam da je lik legenda,ali iskreno... mislim da je gerrard trebao dobiti tu nagradu jer je ove sezone uradio vise nego sva 5 ostalih kandidata zajedno, lista nominovanih je bila nerealna jer su izostavljeni igraci koji su stvarno dobro igrali i ove i protekle sezone,npr.lampard,jagielka,terry,torres - iako je bio povrijedjen ipak je dosta uradio ove sezone...i mnogi drugi ,a na spisku su bili giggs,ronaldo,ferdinand,vidic,gerrard i van der saar,stvarno ne znam na osnovu cega su pojedinci nominovani,mnogi novinari su komentarisali ovu listu i rekli da ima puno nedostataka,a bilo je i komentara da ce giggs osvojiti nagradu zato sto je na zalasku karijere...opet ponavljam,covjek jeste legenda i sve to...ali kad bi svake sezone nagradu dobijali igraci koji su na zalasku karijere,pa gdje bi kraj bio :roll: lista je bila nerealna,ali mislim da je od ovih pojedinaca nagradu zasluzio gerrard,nedavno sam gledala anketu na pitanje ko bi trebao biti igrac godine i tu je po glasovima navijaca gerrard bio prvi sa 72% ili 75% :D

i da spomenem da mi FA sve vise lici na manchester's football association :roll:

druze, ovdje sam 100 % saglasan s tobom.
ipak mislim da je prevelik utjecaj idiota Fergusona na FA, a oni to neće da priznaju.
ali postoji i jedna druga dimenzija čitave ove bruke - morao je to biti neko iz scum-a
i zato i jesu nominacije bile takve - ocajne.
ipak, mi znamo da je najbolji samo JEDAN - STEVE G.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 27 apr 2009, 12:08

reds_forever je napisao/la:FA sve vise lici na manchester's football association :roll:
Pa eto vidi sta kaze Redknapp, covjek se nije zalio citave sezone na sudjenje, ali kad se dodje kod Scuma, moras biti ostecen...

Cristiano Ronaldo
Kontakt:

Post Postao/la Cristiano Ronaldo » 27 apr 2009, 12:14

vama stalno nesto krivo kako nikada ne mozete da podnesete poraz kakav gerrard pored giggsa i ronalda ba dobro bio je povrijeđen ali nije bas nesto bio giggs je legenda on je zasluzio ba lik ima trideset pet godina kako igra a ne znam ja ko je cijele sezone srao za sudjenje ime je rafa a prezime sami skontajte

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 27 apr 2009, 12:18

Cristiano Ronaldo je napisao/la:vama stalno nesto krivo kako nikada ne mozete da podnesete poraz kakav gerrard pored giggsa i ronalda ba dobro bio je povrijeđen ali nije bas nesto bio giggs je legenda on je zasluzio ba lik ima trideset pet godina kako igra a ne znam ja ko je cijele sezone srao za sudjenje ime je rafa a prezime sami skontajte
haj mrs u vrazju mater,ako hoces da znas giggs je navijac liverpoola,rekao je da se svaki put najezi kad cuje You'll never walk alone,haj mi navedi sta je uradio giggs ove sezone osim sto je dao 1 gol ,citav svijet zna da vas sudije gotive :!:

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 27 apr 2009, 12:32

ovo stvarno zamara u nekim trenutcima ,kakav KIKS (giggs) :D S.G. je najbolji igrac na svijetu ..to kazu i neki igraci koji su u svoje vrijeme bili najbolji...
Steven GERRARD

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 27 apr 2009, 14:24

Cristiano Ronaldo je napisao/la:vama stalno nesto krivo kako nikada ne mozete da podnesete poraz kakav gerrard pored giggsa i ronalda ba dobro bio je povrijeđen ali nije bas nesto bio giggs je legenda on je zasluzio ba lik ima trideset pet godina kako igra a ne znam ja ko je cijele sezone srao za sudjenje ime je rafa a prezime sami skontajte
Koji si ti lik da nisi mozda homic ko i kristina ?
Kakvo sudjenje ti spominjes pobogu nebi imali ni upla bodova koliko sad imate da vam sudija nije bilo pokrij se necim hladnim i bjezi odavde !

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 27 apr 2009, 14:29

Edin Dzeko: Liverpool & Manchester United Go Head to Head for £13M Bundesliga Star Striker

http://community.footballpools.com/blog ... er-united/

Ja iskreno mislim da bi to bio najpotez Rafe od dovodjenja Torresa!

Hajde Rafa, tako ti Allaha, dovedi nam Edina pa da pjevaju na Kop-u njegovo ime... :mrgreen: :mrgreen:

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 27 apr 2009, 17:12

KAko bi bilo dobro dovesti Džeku
On i Torres i aBd sljedeća sezona je sigurno naša
Da vidimo onda taj najjači, najbolji Manchester United

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.