nekako mi daleko taj 30 jul...tamo korona ne jenjava, mogli su komotno i sutra poceti. ogromna je zelja da ga gledamo pa makar i na 8 utakmica
ne znam kojom se logikom sklepao taj raspored?ali na kraju krajeva i ne zanima me...njima je glavno TV rejting, pa je Lbj-Zion narativ vjerovatno zanimljiviji...Portland nema tijelo za baciti na Lebrona
Nije svakako bolje. Nek udje ekipa koja je najbolja od tih sto spominjes, a ne ovako ofirno gurati Ziona. Nadam se da ce Memphis izdrzati i uzet dovoljno W:a da ne udju pticurine iz New Orleansa.
Ne gura ih nitko.Imali su najlakši raspored prije nego je sezona prekinuta pa su takav dobili i sada što je ok.
Nije svakako bolje. Nek udje ekipa koja je najbolja od tih sto spominjes, a ne ovako ofirno gurati Ziona. Nadam se da ce Memphis izdrzati i uzet dovoljno W:a da ne udju pticurine iz New Orleansa.
Ne gura ih nitko.Imali su najlakši raspored prije nego je sezona prekinuta pa su takav dobili i sada što je ok.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
A jos joj upratila raja lajkove cetnickih ili ustaskih postova na twitteru. Samo kontam ko mu pise one pjesmice
Djevojka .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
otvorio online shop (na par dana) i prodaje majice, dukseve, kape itd, jer je uvijek u komentarima dobivao pitanja gdje se mogu nabaviti te stvari, no kontam da je to mogao besplatno podijeliti raji, cisto sumnjam da bi izgubio mnogo novca