FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma meni sanja donosi srecu 

Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 07 avg 2020, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ja mislim da će babuka od Gasala napraviti novog Višću.
Hajdeeeeeeee
Hajdeeeeeeee
Eric branio utakmicu zivota protiv Veleza i ti bi ga na klupuKANA je napisao/la: ↑07 avg 2020, 09:27Fejzic.Stevanovic,Kosoric,Ikic.Sehic,Sadikovic,Alispahic,Mujezinovic,Gasal,Stilic i Juricic ovako bi volio ako Lendra nece igratiNewgeneration1921 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 09:22Obično zakucamo tekme kad nas omalovažavaju i kad smo koliko toliko pesimistični, pa neka tako bude i danas uz Božiju pomoć, HAJDE ŽELJOOOOO![]()
![]()

Bruda nisi upratio ali Eric nije otisao u Bijeljinu ( koliko god mislim da nam treba bolji golman sigurno je bolji od Fejzica)Kometa je napisao/la: ↑07 avg 2020, 10:02Eric branio utakmicu zivota protiv Veleza i ti bi ga na klupuKANA je napisao/la: ↑07 avg 2020, 09:27Fejzic.Stevanovic,Kosoric,Ikic.Sehic,Sadikovic,Alispahic,Mujezinovic,Gasal,Stilic i Juricic ovako bi volio ako Lendra nece igratiNewgeneration1921 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 09:22Obično zakucamo tekme kad nas omalovažavaju i kad smo koliko toliko pesimistični, pa neka tako bude i danas uz Božiju pomoć, HAJDE ŽELJOOOOO![]()
![]()
![]()
Jutro
ŽEELJOOOOOOOOOOOOOOO
ŽEELJOOOOOOOOOOOOOOO
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Bilo kakva pobjeda danas bi bila savršena. Da rasterećeniji uđemo u meč sa Borcem. Sretno plavi!!!
Zadnja izmjena: Dejan1921, dana/u 07 avg 2020, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.
Nije mu do zivota valjda se sjetio dede rahmetli

JURISSSSSSSSSSSSSSSSSS
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Jel Zecina u Bijeljini??KANA je napisao/la: ↑07 avg 2020, 10:33Nije mu do zivota valjda se sjetio dede rahmetlima sta ce biti bruda ne osjeca se najbolje nista drugo
![]()
Bekrija, gurni Muftica od prve na gol, u vatri se kuju sampioni
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Koje to pesimistican da bi se tako predstavilo? Tako nije, niti ce ikad biti. Posebno neko selo i seoski klub.Newgeneration1921 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 09:22Obično zakucamo tekme kad nas omalovažavaju i kad smo koliko toliko pesimistični, pa neka tako bude i danas uz Božiju pomoć, HAJDE ŽELJOOOOO
Danas glat 0:2
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 07 avg 2020, 19:14, ukupno mijenjano 3 puta.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- Mahalac1987
- Kontakt:
Takodjer i od mene iskreno saucesce. Da mu dragi Bog podari svu snagu ovog svijeta da izdrzi ovoMahalac1987 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 10:56Velikom čovjeku i Željovcu, iskreno saučešće. Izdrži DS!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Nastrojeni
- Kontakt:
Koliko znam Zec nije otputovao u Bijeljinu.
ma Zekonja dok dogovori koliku ce platu imati prodje pola sezone

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MrkiMedo i 46 gostiju.