Ako nista atraktivan je protivnik, veliko je iskustvo igrati sa 2. najvecim engleskim klubom
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
*NajvecimBosniaBoston je napisao/la: ↑10 avg 2020, 23:00Ako nista atraktivan je protivnik, veliko je iskustvo igrati sa 2. najvecim engleskim klubom
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Dosta Makabija, bice sta bude.. sutra jako bitna utakmica, ne smije se kiksati.. imamo kvalitetniji ekipu i bolje pojedince, ne smije se kiksati!! Hajdeeeeee Ž
Pozz iz Milana Preloga ulice,osman nakas,89 godisteChwila1921 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 23:11Dosta Makabija, bice sta bude.. sutra jako bitna utakmica, ne smije se kiksati.. imamo kvalitetniji ekipu i bolje pojedince, ne smije se kiksati!! Hajdeeeeee Ž
Pa igra se jedna utakmica, nije ovaj Maccabi ni za potcijeniti ni za precjenit
Soory na off...isao u Nakas, ili u 1,koja generacija? Moderatori, soory
-
- Kontakt:
Luka je out sutra. Ne osjeca se bas najbolje, temperaturu ima. Sutra ili prekosutra radi test... Nadati se da ce sve biti OK 

Radnička klasa since 1921
Pa zar nije danas davao izjavu za zvanicnu?darkangel4 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 23:20Luka je out sutra. Ne osjeca se bas najbolje, temperaturu ima. Sutra ili prekosutra radi test... Nadati se da ce sve biti OK![]()
-
- Kontakt:
To je jucer snimanoMamba1921 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 23:24Pa zar nije danas davao izjavu za zvanicnu?darkangel4 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 23:20Luka je out sutra. Ne osjeca se bas najbolje, temperaturu ima. Sutra ili prekosutra radi test... Nadati se da ce sve biti OK![]()
Radnička klasa since 1921
Napokon niko ne pise sastav dan pred tekmu 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mi smo fakat kurate sreće, od toliko grupa zapadne nas ova toliko ruznaa, a onda iz nje izvučemo Maccabi...
Ali, do 27. augusta ima još tekmi koje su bitnije, a sutra je ona koja nas trenutno jedino zanima.
Jeebiii Željo malog borcaa!!!
Ali, do 27. augusta ima još tekmi koje su bitnije, a sutra je ona koja nas trenutno jedino zanima.
Jeebiii Željo malog borcaa!!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Najvaznija utakmica je ona sljedeca. Kolo po kolo, utakmica po utakmica.
Sretno sutra Željo moj, motiva ne bi smjelo da fali.
JAKO, NAJJAČE!
Sretno sutra Željo moj, motiva ne bi smjelo da fali.
JAKO, NAJJAČE!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ovim nasim treba hodzu i popa dovesti. Nesto definitivno nije ok s te strane.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Na sve. Od srece do ovih povreda. Eto ako je to tacno za Luku, Blazevica bar po slikama ni na mapi ko da je ne daj Boze nogu slomio, Eric hafifan, Bojo out tbjrbi. Tacno ko da nas je neko prokleo.
Luka je danas primio infuziju tako mi kaže prijatelj koji je rođak od Alispahića. Zec je isto tako nešto hafifan.
Ko god da izađe na teren isto je, šakama i nogama do nove pobjede.
Ko god da izađe na teren isto je, šakama i nogama do nove pobjede.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma buraz, ti problemcici svakoga cekaju. Par kola gore dole. Pauza je ucinila svoje. Mislim da je to normalno sve. Ikic je 5 puta testiran, svaki put negativan. A i da fasuje jedan igrac, nadam se da ce se brzo saznati i reagovati, da se ne bi veci broj igraca zarazio. Pravo je cudo da se joa niko nije zarazio jer je broj zarazenih u Sarajevu ogroman, a hoda se stalno, kafe se piju. Vidjet' cemo sutra kakav je zdravstveni bilten.
Bice to dobro, igraci su naoštreni, spremni i motivisani
Vjerujem da, ko god sutra pocne, da ce dati zadnji atom snage.
I da neko zafali, nije smak svijeta. Vidio si protiv Veleza, a i protiv Radnika. Ovo je jedna jaka klapa dobrih i spremnih momaka.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 10 avg 2020, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Mi kad ne bismo primili kakvu losu vijest dan pred utakmicu tacno bi Smak svijeta odmah se desio. Trece kolo isto. Dan pred nesta se razyebe.
- MocMahale444
Ako je i miletic povrijedjen znaci da smo ostali sa 2 zdrava stopera(aco i frane) 

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, itatabisine, Levin, Suki46 i 73 gosta.