FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedan grad, jedna ljubav!
- Beduin
- Kontakt:
U kakvom god stanju Bekic je u stanju isporuciti 10+ golova ako ga povrede zaobidju, jos da Predragovica Zeric ili Maksimovic zamijene, nikako mi se ne svidja taj igrac.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Daj jos jednog pravog defanzivnog veznog, Stanica posto moze igrati obje bekovske pozicije i provjereno ime i dosta.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Ivan Sesar?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:25Daj jos jednog pravog defanzivnog veznog, Stanica posto moze igrati obje bekovske pozicije i provjereno ime i dosta.

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- Beduin
- Kontakt:
Jos 2 kvalitetna igraca i mijenjas li misljenje od proteklih par dana?
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ako se vrati Bekic jaci smo u napadu 50 posto. On i Said mogu puno zajedno (ako su spremni i zdravi).
Da se rijese Salihovica ja bi im halalio i da nikog ne dovedu.
Da se rijese Salihovica ja bi im halalio i da nikog ne dovedu.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Brate, pa ne pricam ja u inat. Meni je igra ogavna bila.
Iskreno, volio bih kvalitetnog veznjaka i dobrog lijev beka vidjeti.
S dobrim lijevim bekom, Said na lijevom krilu bi najbolje i najlakse neutralisao losu defanzivnu igru, odnosno najmanje bi dosle do izrazaja te njegove manjkavosti.
Tomasevic mi se nije svidio.
Volio bih da ostanemo u ligi. Samo se o tome radi.
Znam da bi svake naredne to bilo sve bolje. :*
tz tz tz tz tz tz
- Beduin
- Kontakt:
Meni je Tomasevic super u fazi napada, stalno se ubacuje po krilu, otkriva se, prodoran, ali onda usere onim jakim centarsutevima, mada iskreno nemas kome mi ubaciti loptu, osim ako Bekic ne dodje.slusalica je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:00Brate, pa ne pricam ja u inat. Meni je igra ogavna bila.
S dobrim lijevim bekom, Said na lijevom krilu bi najbolje i najlakse neutralisao losu defanzivnu igru, odnosno najmanje bi dosle do izrazaja te njegove manjkavosti.
Cak ni u odbrani nije bio toliko los, a svi znamo da je on krilo po vokaciji.
Meni jos jedna radilica/prznica u sredini i jedan dobar lijevi bek, uz Bekica, i mislim da nema krize.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Predlazem upravi da dadnu Azmiru gratis Salihovica ako potpise Smajica 

-
- Kontakt:
+1Beduin je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:06Meni je Tomasevic super u fazi napada, stalno se ubacuje po krilu, otkriva se, prodoran, ali onda usere onim jakim centarsutevima, mada iskreno nemas kome mi ubaciti loptu, osim ako Bekic ne dodje.slusalica je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:00Brate, pa ne pricam ja u inat. Meni je igra ogavna bila.
Cak ni u odbrani nije bio toliko los, a svi znamo da je on krilo po vokaciji.
Meni jos jedna radilica/prznica u sredini i jedan dobar lijevi bek, uz Bekica, i mislim da nema krize.
-
- Kontakt:
Amer Bekić i Osmanagić, još jedan igrač tipa Čive(koji može pokrit više pozicija) i mislim da bi bila sasvim pristojna ekipa
Volim tebe, više od sebe
I ja respektujem Amera O.antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:23Amer Bekić i Osmanagić, još jedan igrač tipa Čive(koji može pokrit više pozicija) i mislim da bi bila sasvim pristojna ekipa
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
ne znam, meni je nekako mlitav, jbgslusalica je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:24I ja respektujem Amera O.antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:23Amer Bekić i Osmanagić, još jedan igrač tipa Čive(koji može pokrit više pozicija) i mislim da bi bila sasvim pristojna ekipa
Sjecam se jednom prilikom Musemic imao izlaganje na Stupinama, kaze:"treba mi golman, dobar stoper, dobra 8ica i 9ka. Ta vertikala je vazna za ovu ligu. Bokovi su bonus.."
Ne cijenim ga nesto pretjerano, ali kad se pogledaju sve stabilne ekipe svih sezona unazad, fakat je to sva sustina ovog niskokvalitetnog fudbala.
Nama, po toj logici, fale 3 igraca, ako uzmemo da je eto, Jusic, stabilan stoper.
Ne cijenim ga nesto pretjerano, ali kad se pogledaju sve stabilne ekipe svih sezona unazad, fakat je to sva sustina ovog niskokvalitetnog fudbala.
Nama, po toj logici, fale 3 igraca, ako uzmemo da je eto, Jusic, stabilan stoper.
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Reci mi da se za******s s ovim Jusic i stabilan stoper, za Uzelca se i moze rec, al Jusic je daleko od stabilnog stopera.slusalica je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:30Sjecam se jednom prilikom Musemic imao izlaganje na Stupinama, kaze:"treba mi golman, dobar stoper, dobra 8ica i 9ka. Ta vertikala je vazna za ovu ligu. Bokovi su bonus.."
Volim tebe, više od sebe
Tomasevic je toliko "lagan" i vjerovatno jedan od najbrzih igraca trenutno u ligi, sve ostalo mu je na nivou 1.federalne
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Pratim ovu ligu cijeli život jbt, i baš sam ovako uvijek razmišljo. Taj kostur je bitan. Ostalo se može zakrpit.slusalica je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:30Sjecam se jednom prilikom Musemic imao izlaganje na Stupinama, kaze:"treba mi golman, dobar stoper, dobra 8ica i 9ka. Ta vertikala je vazna za ovu ligu. Bokovi su bonus.."
Čini mi se čak da je tako i na višem nivou. Prvo mi na pamet pada naša reprezentacija: Begović u peaku, Spaha u peaku, Pjanić, Džeko, i plasman na SP.