NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 dec 2010, 17:30

Takodjer sam tu i zelim ucestvovati sa vama tako da mozete racunati i na mene
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 dec 2010, 18:41

Možete računati i na mene
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 dec 2010, 19:01

sad kazu da ce cak brzina vjetra biti i do 65mph :shock: ...Ovo ce samo odbrane biti aktivne i RB...jedino mozda jer ce vjetar biti slabijeg inteziteta negdje oko 3:00pm, ali kako utkamica bude odmicala ona ce vec u drugom poluvremnu biti pod ovim uslovima koje sam ja napisao, to jeste vjetar od 65mph i veoma hladno... ja cu samo reci zapamtiso sam zima i zima u BiH, ali nikad nisam plakao, kao sto sam ovdje zaplako dok sam se trudio da nekako otvorim vrata od auta koja su se zaledila... pa tolika zima, a vjetar nevjerovatan ti reze lice i gdje neces plakat :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 11 dec 2010, 19:11

SaltCityAttack je napisao/la:sad kazu da ce cak brzina vjetra biti i do 65mph :shock: ...Ovo ce samo odbrane biti aktivne i RB...jedino mozda jer ce vjetar biti slabijeg inteziteta negdje oko 3:00pm, ali kako utkamica bude odmicala ona ce vec u drugom poluvremnu biti pod ovim uslovima koje sam ja napisao, to jeste vjetar od 65mph i veoma hladno... ja cu samo reci zapamtiso sam zima i zima u BiH, ali nikad nisam plakao, kao sto sam ovdje zaplako dok sam se trudio da nekako otvorim vrata od auta koja su se zaledila... pa tolika zima, a vjetar nevjerovatan ti reze lice i gdje neces plakat :)
Svaka čast za opis čikaške zime!
Smijao sam se i mrznuo pri čitanju, ili što će reći zaledio mi se osmjeh na licu :D U prenesenom značenju naravno.
I ja sam za ovu prognozersku igru, iako sam već negdje ranije naveo da ja moram biti QB :)
"Float like a butterfly, sting like a bee"

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 11 dec 2010, 23:09

EdinTM87 je napisao/la:Mozda je malo kasno, ali, ako se slazete, hocu da organizujem jedan kviz.... Evo i pravila..

Pocinjemo od week 15, a zavrsavamo sa SuperBowlom.. Prognoziramo sve utakmice u npr week 15, onaj koji pogodi sve dobija 15 bodova, ko promasi jednu, dobija 10, a ko promasi dvije dobije 5 bodova, tako sve do zadnje sedmice, u POu ce sistem biti drugaciji i bit cete obavijesteni naknadno, broj mjesta je ogranicen (max 10 min 5), a prednost imaju sljedeci forumasi:
@randy_moss, @SaltCityAttack, @Taktičar, @sandiegochargers, @the_packer, @Hare_BvB, @Slatinash_7, @Ted Mosby, @marseille_unique, @arapinho1....

Ako zelite ucestvovati u igri potvrdite, a ukoliko ne zelite javite da umjesto onog sto ne zeli upadne neko ko zeli :D
Zadnji rok za javljanje je cetvrtak prije pocetka prve utakmice iz weeka 15...

Naravno, tu su i nagrade :D
1. osvaja da bira poziciju koju zeli igrati u napadu i odbrani na proljece kad budemo igrali aBd
2. osvaja da drugi bira poziciju u napadu i odbrani na proljece kad budemo igrali aBd
3. osvaja da treci bira poziciju u napadu i odbrani na proljece kad budemo igrali aBd :mrgreen:
(ako nekim slucajem Salty ili Marseille osvojem jedno od prva tri mjesta, oni ce dobiti drugu nagradu jer nece igrati sa nama u proljece, znaci njihova nagrada je moj potpis "Salty ili Marseille je aktuelni prvak foruma u prognoziranju NFL utakmica" :mrgreen:

Znaci do cetvrtka... :D i sretno svima :D
Evo da prebacim i na ovu stranicu, znaci vec imamo 7 igraca... Takticar, bit ces ti QB, svi znamo da ces nas poderat, ipak si ti Takticar :mrgreen: Mi se borimo za 2. i 3. mjesto :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 01:03

Taktičar je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:sad kazu da ce cak brzina vjetra biti i do 65mph :shock: ...Ovo ce samo odbrane biti aktivne i RB...jedino mozda jer ce vjetar biti slabijeg inteziteta negdje oko 3:00pm, ali kako utkamica bude odmicala ona ce vec u drugom poluvremnu biti pod ovim uslovima koje sam ja napisao, to jeste vjetar od 65mph i veoma hladno... ja cu samo reci zapamtiso sam zima i zima u BiH, ali nikad nisam plakao, kao sto sam ovdje zaplako dok sam se trudio da nekako otvorim vrata od auta koja su se zaledila... pa tolika zima, a vjetar nevjerovatan ti reze lice i gdje neces plakat :)
Svaka čast za opis čikaške zime!
Smijao sam se i mrznuo pri čitanju, ili što će reći zaledio mi se osmjeh na licu :D U prenesenom značenju naravno.
I ja sam za ovu prognozersku igru, iako sam već negdje ranije naveo da ja moram biti QB :)

pa jarane zamisli na -20 kada puse ovakav vjetar :shock: ..care reze te vjeruj mi ovo moras osjetiti...i oni navijaci sutra zamisli njima koji su na vrgu stadiona koliko je cak gore hladno :shock: ...ja sam bio protiv Miamia 2006 i bilo je ne tako hladno vrijeme, ali bez obzira gore na stadionu sam osjetio veliki minus :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 dec 2010, 08:33

chicago 1 sutra i jets 1 ko kuce kecevi lets go bears
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 12 dec 2010, 14:16

marseille_unique je napisao/la:chicago 1 sutra i jets 1 ko kuce kecevi lets go bears
Slusaj kinez, pitam te hoces ucestvovati u kvizu, pa da svi vide kakve su te tvoje prognoze.. Imas da se prijavis do cetvrtka, a mozda te strah da ne budes zadnji :lol:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 dec 2010, 15:02

Tom Brady 2.najbolji odjeveni sportaš za 2010.godinu. Prvi je naravno Beckham
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 12 dec 2010, 15:44

Samuel i Justice neće igrati u večerašnjem meču protiv Cowboysa. :x biće jako teško doćo do pobjede protiv ekipe koja odlično igra u posljednje vrijeme, ali pobjediti se mora, ako Eaglesi žele u PO.

Meč između Vikingsa i Giantsa je odgođen za sutra, mada je i to pod znakom pitanja. Razlog su obilne sniježne padavine u Minneapolisu.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 17:22

ja da bogda da cu gledat utkamicu ako ovako nastavi ...u meni struje sad nestane, sad dodje ...vjetar ovaj haman sve rusi :)...ako bude ovdje nestalo ja cu laptop u auto i odo gdje drugo gdje ima struje da gledam barem preko neta :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 12 dec 2010, 17:24

Ade Ade je napisao/la:Upravo sam dobila poruku sa linkom http://****.com i pomislila sam glupost...(kao uvjek) ALI STRANICA JE STVARNO DOBRA SVE BESPLATNO I NIJE PREVARA... pogledaj i ti ako te zanimaju filmovi i muzika
Ne spamaj kozo !!

Znali neko sta ESPN America prenosi u 19:00 ? Jeli Jaguarse ???

Ne znam zakog da navijam u Chicago - NE :cry: :cry: :cry:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 17:39

evo sad sam izasao na poolje vjetar jos uvjek nije tako jak i nije bas toliko hladno...ali Chicago je takav gdje se vrijeme mjenja u 5 minuta i kako kazu da ce do 4:00pm to jeste tamo negdje do 2 periooda temperatura biti sigurno negdje oko -15-20 C i da ce vjetar dostizati onoliku brzinu kao sto sam vec napisao.....vjetar dole kod stadiona sigurno je vec sad jak, jer dole je sasvim sigurno i sad hladnije i vjetrovitije nego ovdje kod mene, jer ja nisam bas kod jezera ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 12 dec 2010, 19:02

EdinTM87 je napisao/la:
Ade Ade je napisao/la:Upravo sam dobila poruku sa linkom http://****.com i pomislila sam glupost...(kao uvjek) ALI STRANICA JE STVARNO DOBRA SVE BESPLATNO I NIJE PREVARA... pogledaj i ti ako te zanimaju filmovi i muzika
Ne spamaj kozo !!

Steelers-Bengals prenose.
Nekako je sve u sjeni ove tekme u Chicagu.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 12 dec 2010, 19:05

Taktičar je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:
Ne spamaj kozo !!

Steelers-Bengals prenose.
Nekako je sve u sjeni ove tekmu u Chicagu.
Uh dobro je.. Nisam otiso tamo gdje nema neta, a ima ESPN, srecom osto kuci gdje ima neta, a nema ESPN :roll:
i sad cu gledat na netu Jaguarsi i srdacno navijat da izgube ! GO RAIDERS !

EDIT: TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 67 TD YD PASS ZA MCFADDENA !!!

No, iako bi jax ovo izgubio nama bi opet trebala pobjeda protiv njih u medjusobnom duelu, ali bi onda imali pravo na jedan kiks u zadnje dvoje tekme !

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 12 dec 2010, 19:22

To je tekma gdje je sve moguće. I Jaguarsi i Raidersi su do sada skakali iz ekstrema u ekstrem. Imaju dobar omjer, ali su imali utakmica gdje su ličili na amatere.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 19:26

Detroit dobar, samo ne mogu nikako protiv Packersa... oni prvo poluvrijeme pruzaju odpor, ali u drugom ce pasti kao i uvjek ....nadam se iznenadjenju ebiga....
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 dec 2010, 19:32

Sto je tacno odgodjena Minesota. Koliko znam kod njih je zatvoreni stadion :roll: :roll:
nema potpisa

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 12 dec 2010, 19:37

Admir_Sa je napisao/la:Sto je tacno odgodjena Minesota. Koliko znam kod njih je zatvoreni stadion :roll: :roll:
Kako ja kontam cijelo područje je nepristupačno i Giantsi nisu uopšte još stigli u Minneapolis.
A upravo sam evo vidio da je krov na stadionu kolapsirao pod težinom snijega i utakmica neće uopšte biti odigrana ove hefte!!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 12 dec 2010, 19:42

Taktičar je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Sto je tacno odgodjena Minesota. Koliko znam kod njih je zatvoreni stadion :roll: :roll:
Kako ja kontam cijelo područje je nepristupačno i Giantsi nisu uopšte još stigli u Minneapolis.
A upravo sam evo vidio da je krov na stadionu kolapsirao pod težinom snijega i utakmica neće uopšte biti odigrana ove hefte!!!
Igraće sutra u Detroitu. ;)

Tako piše na oficijelnoj stranici NFL-a.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []