Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
e ovako.
ako administracija ne ukloni ovog Geru, ja se trajno odjavljujem.
istina forum nista ne gubi mojim odlaskom. nece se ni primjetiti.
foe lista mi nije dovoljna....stvar je kao sa reklamama...necu da gledam nesto sto me iritira. hvala Bogu imam izbor.
nek vam je sretno u nabijanju klikova igrajuci ping-pong sa ovim bubuljicavim neizivljenim imbecilom
foe lista mi nije dovoljna....stvar je kao sa reklamama...necu da gledam nesto sto me iritira. hvala Bogu imam izbor.
nek vam je sretno u nabijanju klikova igrajuci ping-pong sa ovim bubuljicavim neizivljenim imbecilom
Ne znam sto se zamarate Gerom, dodate ga u listu za ignore i to je to, nit znate sta pise nit ce vas interesovat. Na kraju krajeva kad ga vecina doda u listu na ignore on ce sam otici jer se nece imati sa kim raspravljat, kad vec nece administracija da reaguje mozemo mi.

🔵⚪
sta pricas ti, ostavio sam ukupno 5 ii 6 postova na ovoj temi, ko te yebe odjavi seAirRamiz je napisao/la: ↑05 avg 2020, 16:04e ovako.

pustite momka, ne valja circlejerk nigdje pa ni na temi naseg najboljeg kosarkasa. sta treba svi da podzilazimo jedni drugima, nema tu nikakve diskusije onda 

Puno je napredovao od dolaska u NBA ali jedna mana koja upada u oči još uvijek postoji: U nekim povoljnim situacijama koje bi svaki kvalitetni centar trebao završiti poenima, kad ispred njega ne stoji niko ili stoji puno niži igrač, on sam sebe natjera na neke čudne poteze i neškolske pokušaje, i promaši.
-
- Kontakt:
Veceras su favoriti, moraju da iskoriste nedostatak Denverove spoljne linije. Dobra stvar je sto zbog toga nece doci do izrazaja njihov katastroflna odbrana na perimetru. Denverove kretnje će biti usporenije. Ako ne budu mogli braniti Morrisa i Doziera ond i ne zasluzuju PO.
Plus su odmorniji. Ne smiju kiksati.
Plus su odmorniji. Ne smiju kiksati.
+1
Denver b2b utakmica i nema Murraya koji redovno puni Blazerse.
Denver b2b utakmica i nema Murraya koji redovno puni Blazerse.
por se fino otvara situacija, jjj se povrijedio, no i s njim je mem izgubio sve tekme do sad, a slijede im okc, tor, bos i mil
povrijedio se i ben simmons, sto ce olaksati por kad budu igrali s njima, iako su svakako losi
lako bi se moglo desiti da por i nop budu 8 i 9 ekipe na zapadu i zavrse u "play-inu"
kad bi nekim cudom sac pobjedio nop u tekmi koja treba poceti za par minuta
povrijedio se i ben simmons, sto ce olaksati por kad budu igrali s njima, iako su svakako losi
lako bi se moglo desiti da por i nop budu 8 i 9 ekipe na zapadu i zavrse u "play-inu"
kad bi nekim cudom sac pobjedio nop u tekmi koja treba poceti za par minuta
Nurk effect 

Ali njegov insta story poslije tekme sa Raketama čisto zlato, baš se vidi da imaju dobru harmoniju međusobno i da su svi dobri jedni s drugima.
Kada pocinje utakmica
-
- Kontakt:
Garant ove telefone nose i kad prče , yebo ih telefoni ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa normalno da nose to nisi nikad snimao kako klapiraš ozada?
Inace nema prijenosa
Inace nema prijenosa
Dobra šansa da stave malo Memphis pod pritisak
Medvjedi su odron. Bitno da Blazersi nastave sa pobjedama i nece biti problema.
8.
8.
Portland je trenutno na poziciji za to doigravanje od 3 utakmice?
-
- Kontakt:
Hajmo Juka, znao sam da ce biti igracina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
oce biti kakav stream, nisam odavno u tom fazonu ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan