Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Nemoj ga puno Jukaaaaaa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
WOOOOOOOOW!
Vrati Bola u Afriku
Hahahaha brat!
šta bi ono ?
@igrajlopte 🐦
Juka i Dame 

Zamislite Šakove reakcije na ova 3 zakucavanja haha
Ono zakucavanje nad crnim neboderom ce se vrtiti kao hajlajt u 10 minute karijere i najboljih poteza.
Ono zakucavanje nad crnim neboderom ce se vrtiti kao hajlajt u 10 minute karijere i najboljih poteza.
Mislim da mu je ovo 2,3 alley oop u karijeri 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Al me prepade nakon onog drugog kucanja, uhvati se za noge jer je nezgodno "sletio".
Samo da ova sezona prođe bez povreda, poslije će sve biti lakše što se toga tiče.
Strašan je
Samo da ova sezona prođe bez povreda, poslije će sve biti lakše što se toga tiče.
Strašan je
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Glumi kreten još se okrenuo prema klupi Denvera meni srce staloTracy3McGrady je napisao/la: ↑07 avg 2020, 03:04Al me prepade nakon onog drugog kucanja, uhvati se za noge jer je nezgodno "sletio".
Strašan je

Lik koda nikad ozlijedjen nije bio
Kakva masinerija u odnlbrani. Jokic se muci pas da uputi a ne da uzme poene lagane.
Steta sto u ekipi sa jjkom nema bar jos jedan kvalitetan odbrambeni igrac... Cj nekad bolje i da se ne vrati u odbranu kako je odigra

Kakva masinerija u odnlbrani. Jokic se muci pas da uputi a ne da uzme poene lagane.
Steta sto u ekipi sa jjkom nema bar jos jedan kvalitetan odbrambeni igrac... Cj nekad bolje i da se ne vrati u odbranu kako je odigra
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
respect za bol bol-a koji je hrabro branio obruc
uvijek postovanje za takve igrace
uvijek postovanje za takve igrace
Al' se meni cini da su to sve oni smiješni alej upovi gdje je razdaljina smiješna, sad je baš uhvatio letio i oštro zakucao mislim da mu je ovo prvi pravi elej up

daj covjece, koji ti je vise **** s tim zicerima
Trenutno korisnika/ca: Divos, TripleThreat i 21 gost.