Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
daj terry, izvedi ga, ne mogu da ga gledam
Da nije onih kucanja,prilicno losa partija
5/13 za 2 i 0/2 za 3.
Nije se bas suterski nastelovao veceras, al bit ce to bolje.
Nije se bas suterski nastelovao veceras, al bit ce to bolje.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Sta panicite jbg. Kontam promasio sut za utakmicu
Jeste tetkice. Bozeeee
Jeste tetkice. Bozeeee
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 07 avg 2020, 03:42, ukupno mijenjano 1 put.
baš loš večeras u napadu
Opet tanka partija sto se tice ofanzive, ali jbg, nije bilo ni realno ocekivati da igra savrseno, oscilacije su normalne nakon povrede. Bitno je da Portland dobije
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sta aklo ima 1-10!
Strasan u odbrani. Pojeo Jokica.
Strasan u odbrani. Pojeo Jokica.
Da ne bi onog kucanja i da ne pospremi zicere iz pika, bukvalno nista vrijedno pomena veceras. Valjda malo popravi utisak u zadnjoj cetvrtini.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Ne paniči niko ali 5/16 nastaviš sa 5/15 nakon 3/4, daleko je to od dobrog
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
ofanzivno je los, al defanzivno je fenomenalan, zakljucao je jokica
Lakapo
Nikakve ovo oscilacije nisu ovo se njemu dešava od dolaska u NBA, sve u svemu još jedna odlicna partija da li je morao imati nekih 19 poena trenutno to svakako mada ok.
Bila bi tragedija da ovo izgube.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Od Jokica ga ne dijeli ni sut ni pas. Cak stavise mislim da se Jukina odbrana i ti segmenti Jokiceve igre anuliraju.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑07 avg 2020, 03:40Sad nešto razmišljam, ima.puno visokih u NBA i svaki ima nešto u čemu je jak, ali kad se sagleda i napad i odbrana i utjecaj na igru, mislim da je jedino Embiid sigurno ispred njega. Jokić je veća zvijezda ali ga redovno izdominira. Tu je i Davis ali je on više četvorka. Trećeg ne vidim da je sigurno bolji od Juke.
Da me ne shvatite pogrešno ne kažem da je drugi centar lige, ali da je samo Biid sigurno bolji od njega, sa svim ostalim je u 5 deka.
Velika prednost je u ovom sto gledamo veceras, smirenost i koristenje laganih prilika. Neces ni Jokica ni Biida ni Townsa vidjeti da bacaju horog kamena s ramena kada ih cuva neko 10 cm nizi i 20 kg laksi. Svaki put strepim vjeruj mi kada Juka krene da realizira neki potez u postu a da nije zakucavanje. Šteta jer ima i meku ruku i sve . Evo vidis Jokica danas, zna da ga ne ide i ne forsira ovaj naš direktno glavom u zid kao da ce umrijet ako ne sutne u roku u sekund
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dobar je Hasan, ali za branje pamuka.
Sta ga je zakljucao?! Frajer mu prosu up&under, Juka se pogubio sav. Bilo je par solidnih odbrana na njemu, ali ga je i Jokic par puta lagano ugurao u obruc, samo sto bi poslije promasio zicer iz dobre situacije.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
večeras djeluje dekocentrisan, uopšte i ne pokušava da igra leđima već sve neke frljoke. Siguran sam da će to popraviti u zadnjoj četvrtini. Ali je brat pokušao u odbrani, evo čim je izašao ovi odma stižu, ima snažan utjecaj na igru Portlanda. Nije sve ni u napadu, iako ni meni se ne sviđa što pokušava previše opušteno da igra j napadu umjesto da ostane koncetrisan, mogli bi oni ovo zijanitiBosniaBoston je napisao/la: ↑07 avg 2020, 03:46Od Jokica ga ne dijeli ni sut ni pas. Cak stavise mislim da se Jukina odbrana i ti segmenti Jokiceve igre anuliraju.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑07 avg 2020, 03:40Sad nešto razmišljam, ima.puno visokih u NBA i svaki ima nešto u čemu je jak, ali kad se sagleda i napad i odbrana i utjecaj na igru, mislim da je jedino Embiid sigurno ispred njega. Jokić je veća zvijezda ali ga redovno izdominira. Tu je i Davis ali je on više četvorka. Trećeg ne vidim da je sigurno bolji od Juke.
Da me ne shvatite pogrešno ne kažem da je drugi centar lige, ali da je samo Biid sigurno bolji od njega, sa svim ostalim je u 5 deka.
Velika prednost je u ovom sto gledamo veceras, smirenost i koristenje laganih prilika. Neces ni Jokica ni Biida ni Townsa vidjeti da bacaju horog kamena s ramena kada ih cuva neko 10 cm nizi i 20 kg laksi. Svaki put strepim vjeruj mi kada Juka krene da realizira neki potez u postu a da nije zakucavanje. Šteta jer ima i meku ruku i sve . Evo vidis Jokica danas, zna da ga ne ide i ne forsira ovaj naš direktno glavom u zid kao da ce umrijet ako ne sutne u roku u sekund
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Tako je, Jokic je bio bolji. Sad ****
**** vas otac pehaski.
ako vama "zakljucati" nekog, znaci ostaviti ga na 0 poena, onda ga nije zakljucao
jokic je top 3 igraca medju centrima kad je rijec o poenima i de facto najbolji centar kad je rijec sveukupno o ofanzivnoj igri
jokic izuzetno miran veceras, sto je nurkiceva zasluga
jokic je top 3 igraca medju centrima kad je rijec o poenima i de facto najbolji centar kad je rijec sveukupno o ofanzivnoj igri
jokic izuzetno miran veceras, sto je nurkiceva zasluga
Al' realno kad Jokic da teških 9 poena to se može reci da ga je zatvorio samo divit se tome u fazonu popiša ga Juka to je vec nigdje veze.
Vavljaju se kad je protivnik blizu. Metak u celo
Bravo GTJ!
Bravo GTJ!
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 07 avg 2020, 03:52, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.