FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne prodjemo li Vinko zna sta mu je ciniti... Moze li neko prenijeti Vedadu Šurkoviću da kad rade prenos sa Koševa da koristi onaj studio izmedju Istoka i Sjevera za onaj uvodni dio kad on i Jusufbegović predstavljaju ekipe. Ako ne moze on a moze jer se taj dio snima ranije moze i ova Zerina. Imamo studio na stadionu nismo **** neka Sutjeska iz Foče ili Gošk iz Donje Pripizdine.
Ovi naši navijači koji su pisali da smo igrački daleko najjači su u sastav uračunali i dolaske Fatosa, Hadžića, Suljića. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Mada imam malo razloga za toZip je napisao/la: ↑16 avg 2020, 17:04Djesi optimistaSanchez1987 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:42Bas to htio napisati,i od takvih da strepimo da ce bolje trcatiHistoricar je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:39Zadnju zvaničnu utakmicu, Nomadi su odigrali prije gotovo pet i po mjeseci.![]()
![]()
![]()

Sve ispod 4. Kola EL, cu smatrati neuspjehom.
FKS je nosioc i udrugom i u trećem kolu EL, kada i ako ispadne i u LP .
Što treba da budemo zadovoljni ako ispadne o od nekih levata tipa Kukešija, sa tim sebe mogu pomiriti obzirom na plate i buđet Sarajeva.
A ovi što paze Emira, samo da kažem da smo njegovom "zaslugom" isplatili preko 120 milja km odštete Husrefu, kojem je ugovor istekao u ljeto 2019.
@samozdravlje , protiv Kusysija bio na Istoku.
Što treba da budemo zadovoljni ako ispadne o od nekih levata tipa Kukešija, sa tim sebe mogu pomiriti obzirom na plate i buđet Sarajeva.
A ovi što paze Emira, samo da kažem da smo njegovom "zaslugom" isplatili preko 120 milja km odštete Husrefu, kojem je ugovor istekao u ljeto 2019.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Budžet Sarajeva nije nešto velik za europske uslove, sve zavisi sa kim se poredimo naravno.Red1946 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 18:03Sve ispod 4. Kola EL, cu smatrati neuspjehom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Žižović ce izgleda biti prva trenerska glava koja leti 

Kako je Zrinja ocajan
@amypitar
Ma sta ce nam ko kad imamo najbolju ekipu u drzavi. Samo malo saburli trebamo biti par kola. Zagrijavaju se tek, sad ce to krenuti.
Ma sta ce nam ko kad imamo najbolju ekipu u drzavi. Samo malo saburli trebamo biti par kola. Zagrijavaju se tek, sad ce to krenuti.
- siroliver69
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovaj Šulenta je zajedno sa tamošnjim HDZ kriminalnim ustašama, upumpao u Zrinjski ogroman novac za naše uslove (plata Ibaneza npr.) a evo šta je dobio.Kod njih nešto ozbiljno ne štima, oni su igrački Sevilja, za kone sa Grbavice.
Vjerujem da su Velšani kvalitetniji od Mladosti sad da li se usuđujem reci dosta ne znam dinamika mi je sva razje.bana.
Tako da kad stave tu kvotu na nas prva pomisao je ne možemo Mladost dobiti, a mi se tripujemo da zaslužujemo recimo 1.80 da smo takvi favoriti.
Doduše može se nabrojati na prste jedne ruke koliko sam postova napisao na ovoj temi pa je razumljivo pomisliti da provociram.
A i da provociram nisam ništa izmislio, samo cinjenice.
Sve u svemu ne bi me cudilo bude hendikepu našu korist.
Tako da kad stave tu kvotu na nas prva pomisao je ne možemo Mladost dobiti, a mi se tripujemo da zaslužujemo recimo 1.80 da smo takvi favoriti.
Doduše može se nabrojati na prste jedne ruke koliko sam postova napisao na ovoj temi pa je razumljivo pomisliti da provociram.
A i da provociram nisam ništa izmislio, samo cinjenice.
Sve u svemu ne bi me cudilo bude hendikepu našu korist.
Ja prosto nmg vjerovati kako nisu onaj momentum i tri titule u nizu nisu iskoristili da se izdignu kao klub sa nivoa ove lige
Momentum je u potpunosti iskorišten i do maksimale izvucen sad im slijedi 10 godina suhog vremena moglo bi se i za nas isto reci taman pomisliš da smo se digli iznad Zelje oni nas napenale u dvije utakmice + ovako krenu s ligom.
Dakle sav momentum potencijalno ode niz vodu teško bi se i oporavili samo dobro duga je sezona, a ako se po jutru dan poznaje..
Dakle sav momentum potencijalno ode niz vodu teško bi se i oporavili samo dobro duga je sezona, a ako se po jutru dan poznaje..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tino nema nikakve više bolove u loži, trenira normalno sa ekipom i kažu da ga očekuju na terenu vrlo brzo.
- Disperadun
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Zrinjski dok ga god vodi Zizovic ne spada u krug favorita za titulu. Steta sto nismo sa njima igrali u ova 4 kola, jer ce uskoro biti bivsi. A nimalo slaba ekipa, mada i njima fali jedan golgeter 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!