Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sjajan past buraz. I Miske je uplatio 5 karti, Dobraca 4, miske ga posloKANA je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:23Prvi put nakon dugo vremena se osjeti da smo svi opet ujedinjenji i to me najvise raduje od sveganekako imam osjecaj da je i onaj baksuzluk od one kradje u Bijeljini i sve sto nam se u zadniih par godina izdesavalo iza nas i da slijedi opet lijep period
samo jos da nas puste u Dolinu ima da im svima **** majku majcinu
Samo Ž! Opet smo u modi! A kada nas puste, rasprodat će se odmah kompletan stadion, jedva čekam!KANA je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:23Prvi put nakon dugo vremena se osjeti da smo svi opet ujedinjenji i to me najvise raduje od sveganekako imam osjecaj da je i onaj baksuzluk od one kradje u Bijeljini i sve sto nam se u zadniih par godina izdesavalo iza nas i da slijedi opet lijep period
Tako je Kana jos da se hoce priključiti i par ljudi u upravi gdje bi nam kraj bio.KANA je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:23Prvi put nakon dugo vremena se osjeti da smo svi opet ujedinjenji i to me najvise raduje od sveganekako imam osjecaj da je i onaj baksuzluk od one kradje u Bijeljini i sve sto nam se u zadniih par godina izdesavalo iza nas i da slijedi opet lijep period
Ti si danas došao, nalupao se oko Lendrića, tako da nemaš pravo da izigravaš policajca. Pogotovo ne starosjediocu Admiru.
Mislim da je broj dosta veći jer nije sve uračunato. Ali hajde, nije ni bitno. Svakako smatram da smo prešli očekivanja, malo sam bio zabrinut. Ovako, mislim da bi do tekme trebali nagurati do 6 milja. Ako Bog da.
Do subote mislim da mozemo prodati 7.000SudoHusika je napisao/la: ↑18 avg 2020, 21:46Mislim da je broj dosta veći jer nije sve uračunato. Ali hajde, nije ni bitno. Svakako smatram da smo prešli očekivanja, malo sam bio zabrinut. Ovako, mislim da bi do tekme trebali nagurati do 6 milja. Ako Bog da.
Tekma je u petak, 19:00.Bezideja je napisao/la: ↑18 avg 2020, 21:48Do subote mislim da mozemo prodati 7.000SudoHusika je napisao/la: ↑18 avg 2020, 21:46Mislim da je broj dosta veći jer nije sve uračunato. Ali hajde, nije ni bitno. Svakako smatram da smo prešli očekivanja, malo sam bio zabrinut. Ovako, mislim da bi do tekme trebali nagurati do 6 milja. Ako Bog da.
Da bi se nešto kvalitetno konstatovalo, prvo se razjasni nejasno. Znak uzvičnika iza broja 5000 je označavao moje glasno razmišljanje/težnju/ohrabrenje ka tom broju od 5000.