Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

gigglessmoke
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la gigglessmoke » 07 avg 2020, 11:13

Lom noge ne znaci nista kada kost zaraste sto se tice medicinske strane, jedino mozda psiholoska barijera da postoji, ali kod njega je nema.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 07 avg 2020, 11:18

Mozda ne znaci nista, ali.meni prvom srce stane kad on čučne ili se uhvati za nogu...
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

canales
Kontakt:

Post Postao/la canales » 07 avg 2020, 12:46

Sinoc je nakon nekog zakucavanja se lupo po nozi

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 07 avg 2020, 13:01

canales je napisao/la:
07 avg 2020, 12:46
da vrati kost na svoje mjesto
dobre guzove ima Belma

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 avg 2020, 13:20

canales je napisao/la:
07 avg 2020, 12:46
Ma njegova ludorija
Aageo se i udara se po cjevanicama da pokaze da su ko kkamen :D et budale 😂😂😂

Niste svjesni sta znaci vidjeti nogu onako polomljenu kakav je to psihicki krah. Ja sam sa 18 bukvalno izvalio koljeno i tu sam zavrsio sa profi sportom za citav zivot. Ta slika mi se 10 godina vracala svaki put kad bih pravio jace napore ... Ja sam sokiran da se ovaj ludjak vratio mnogo bolji poslije onakvog loma....

I nemojte pricee jokic vs nurkic... Ta dvojica momaka su pons svojih zemalja, obojica su raja na terenu kod slobodnih bacanja dok stoje zajebanciju prosipaju smiju se....
Kao sto je jokic znao odigrati vs juka tako je i ovaj znao oigrati. Treba biti realan da je juka sinoc pritisak pravio na sut i dodavanja jokica ali i da je jokic u nedostatku slobodnog suta dosta dobro asistirao a to dokazuje i tijesan rezultat.

Najbitnije je da dva igraca sa ovih prostora dominiraju pod kosevima i da su ljudine u svakom smislu a da bolesni ljudi samo tipkaju po tastaturama.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 07 avg 2020, 14:50

Kakvi su cetnici i ustase likovi po ovim nba instagram stranicama, Nurkic je **** od covjek jer je nosio majicu sa imenima "zlocinaca" i zato ga ne postavljaju te strancie. Pa poredjenja pišu "zamisli da Jokic nosi imena đenerala" ili "Zubac da nosi stihove Tompsona".

huupmil
Kontakt:

Post Postao/la huupmil » 07 avg 2020, 15:08

Ovo je NBA, prostor akcije je potpuno prekriven infrastrukturom koja omogucava uvid u svaku akciju igraca.
Preskupe su to igracke da bi se dozvolili neki privatizacija duela na stetu tima.
Citava liga je sada u situaciji u kojoj nema klasicnog motiva za seading, jer nema domaceg terena, i kalkulise se sa svih strana.
I u tom svjetlu to treba posmatrati. Bitan je playoff i kako stici sto dalje.
Vidjelo se da Denver primarno tezi da takticki razbije igru, zato toliko pasova Jokica otvorenim igracima.
Koliko god nama izgledalo da se igraci pitaju ( i pitaju svakako), takticari na klupi kreiraju tok igre.

Svima na zapadu je u interesu otezati Lejkersima i poslati im Portland.
Denver, sudeci po igri sinoc i cilja da se prisunja u njihov dio sesira i da izbjegne Kliperse -kao da ganjaju 4 mjesto, sve ekipe iz sredine ganjaju sebi povoljniji matchup i spremaju odbrambene seme.

Ekipama koje se preslazu za plejof bitno je da se podese za potencijalne protivnike i da razigraju kljucne poluge.

Lakersi izgledaju kao prilicno ranjiv tim u ovom trenutku ali i dalje puno bolji od Blejzersa.

Koliko god izgledalo cudno mislim da ce tu Melo moci biti kljucni igrac- igrac od kojeg ce zavisiti, od njegovo scoringa, pod uslovom da ova trojka CJ, Lil, i GTJ pucaju kao do sada.
To kazem iz razloga jer mislim da ce se LA morati napadati sa distance i da nema PDX nema sanse oko reketa. Jusuf ce primarno biti tu da igra odbranu , skace i blok + ulaz dionica i tu moze dosta olaksati saigracima.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 07 avg 2020, 15:30

Zabit je napisao/la:
07 avg 2020, 14:50
Kakvi su cetnici i ustase likovi po ovim nba instagram stranicama, Nurkic je **** od covjek jer je nosio majicu sa imenima "zlocinaca" i zato ga ne postavljaju te strancie. Pa poredjenja pišu "zamisli da Jokic nosi imena đenerala" ili "Zubac da nosi stihove Tompsona".
Zato ja ljude oko sebe savjetujem da nemaju profile na društvenim mrežama... Društvene mreže su stvorene da zaglupiš , slabo tu šta pametno i korisno ima ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 07 avg 2020, 15:55

bombaysaphire je napisao/la:
07 avg 2020, 15:30
Zabit je napisao/la:
07 avg 2020, 14:50
Zato ja ljude oko sebe savjetujem da nemaju profile na društvenim mrežama... Društvene mreže su stvorene da zaglupiš , slabo tu šta pametno i korisno ima ...
Upravu si brate, samo glava boli a konstatno neki neopisiv pritisak imas od njih

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 avg 2020, 18:01

slika

u odnosu na prethodnu sezonu, u ove cetiri tekme (a to ce sigurno ostati tako i u buducnosti), uzima pet suteva vise, dakle 16 suteva u prosjeku, sto se odrazava i na ppg i samim tim ce nurkic u nba krugovima biti vise cijenjen, jer nije isto kad si na 15 ppg i kad si na 22 ppg

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 07 avg 2020, 22:05

Nurk je zvijer, jos kao djecaku mu je ugrađena plastika u koljeno tako da je on i vise nego naviknut na povrede.

Ponovo dokazao da je bolji igrac od Jokica sto je znao svako ko prati kosarku.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 08 avg 2020, 14:54

Danas protiv Zubca. Bice to interesantan duel.
dobre guzove ima Belma

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 08 avg 2020, 15:56

Beko je napisao/la:
08 avg 2020, 14:54
Interesantan za Zubca.

Kawhi izgleda OUT

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 08 avg 2020, 15:57

Tekashi je napisao/la:
08 avg 2020, 15:56
Beko je napisao/la:
Interesantan za Zubca.

Kawhi izgleda OUT
Veceras ih Clippersi pustaju.

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 08 avg 2020, 17:47

TheChief je napisao/la:
08 avg 2020, 15:57
Tekashi je napisao/la:
08 avg 2020, 15:56
Beko je napisao/la:
Interesantan za Zubca.

Kawhi izgleda OUT
Veceras ih Clippersi pustaju.
i ja sam ovo pretpostavljao, jer jedino Portland moze pruziti ozbiljniji otpor i zapapriti Lakersima...pa sam odigrao na PDX, Velez 1X i Denver....mogli su za svaki slucaj i Djordja odmoriti :oops:

Juka previse svrsaje na kucanje preko one sudanske cackalice...treba biti skromniji, vec danas moze zavrsiti na necijem posteru...nije ni njemu bilo svejedno kad ga je Lebron zakuco...bezveze mu je da se kurchi na nekom no-name playeru.

ali dobro...to je juka...

ja nekad lani napisah da mozemo zaboraviti na zvjerska zakucavanja kao ono protiv Bruklina, jer vise nece smijeti rzikovati...a ovaj ludak me demantuje vec u prvoj utakmici.
To samo pokazuje koliko je Bosanska zvijer mentalno jaca od Paul Georga i G. Haywarda koji su se opustili tek u drugoj sezoni nakon oporavka od iste povrede

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 08 avg 2020, 18:07

treba Boga moliti da ne pretjera sa onim zakucavanjima, ne znam kako je njemu ali ja svaki put pretrnem gledajuci ga:-)
a fakat to zakucavanje preko onog zgolje je bas malo preuvelicano, ono bih i ja odgurao pod sebe :rol:

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 08 avg 2020, 18:35

babino je napisao/la:
08 avg 2020, 18:07
treba Boga moliti da ne pretjera sa onim zakucavanjima, ne znam kako je njemu ali ja svaki put pretrnem gledajuci ga:-)
a fakat to zakucavanje preko onog zgolje je bas malo preuvelicano, ono bih i ja odgurao pod sebe :rol:
Mislim da je to vise jer je bol bol iz Denvera.
Jednostavno juka i Denver ce uvijek biti vruca kombinacija, mislim da je juka jedan od omrazenijih igrača kod navijača Denvera.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 9 gostiju.