Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
odlican nema sta, kazem ja top 5 centara lige
Imal ko kakav stream da nije fhd los mi net hvala
sprda se...s pola gasa igra. valja mu sutra s embiidom.
trebace pritegnut odbranu u zadnjoj crtvrtini
trebace pritegnut odbranu u zadnjoj crtvrtini
Znam da ima jedan, mislio sam na prvi nakon povratka. Zanimljivo da i veceras nije na vrhuncu raspolozenosti, a opet ce ubiljeziti tripl-dabl.
ovaj se blok treba pikati ko asistencija, bukvalno je oslobodio CJa
Kako postavlja blokove jbt. Zid
U napadu bjezi od lopte, jos nijednom se nije spustio u niski post.
a valja mu sutra igrati protiv embiida, pa vidi se iz aviona da ga stede.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Umoran je Nurk treba ga odmoriti barem 8,9 min.
Ajmo do triple double Nurk. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ubise ga dole pod kosem nista sudije ne sviraju 

kako me nekad nervira, dao mu Bog nenormalnu snagu a on nekad igra ko neka pickica. Ukucaj ga **** mu retardirane frljoke prema obrucu
- AshburtonG
- Kontakt:
Upravo ovo. I na sve to, jos uradi ovaj balerina rolling u lijevu stranu, i baci loptu desnom.

1 poen i asistencija za TD
. Hajmooo!

realno mu rolinzi izgledaju ko da je bek od 180, nevjerovatno brzo i lagano ih izvodi. Imam osjecaj da mu je stari u NBA unosio bi ove likove u obruc i zakucavo ihAshburtonG je napisao/la: ↑08 avg 2020, 21:05Upravo ovo. I na sve to, jos uradi ovaj balerina rolling u lijevu stranu, i baci loptu desnom.Toliko neprirodno izgleda, nevjerovatno. Imao je priliku makar 4-5x doci na 1m od kosa i raznijet i ovu dvojku koja se zaglavi na njemu pri pogresnom preuzimanju i obruc zajedno.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa to i kazem. Nevjerovatno sve pase tehnicki za ovolikog lika, do tog zadnjeg izbacaja. Kao da je baci neka druga osoba.Zabit je napisao/la: ↑08 avg 2020, 21:15realno mu rolinzi izgledaju ko da je bek od 180, nevjerovatno brzo i lagano ih izvodi. Imam osjecaj da mu je stari u NBA unosio bi ove likove u obruc i zakucavo ihAshburtonG je napisao/la: ↑08 avg 2020, 21:05Upravo ovo. I na sve to, jos uradi ovaj balerina rolling u lijevu stranu, i baci loptu desnom.Toliko neprirodno izgleda, nevjerovatno. Imao je priliku makar 4-5x doci na 1m od kosa i raznijet i ovu dvojku koja se zaglavi na njemu pri pogresnom preuzimanju i obruc zajedno.

btw. zadnja 3 napada Portlanda su umobolna. Bez ikakvog smisla i cilja. Lillard drzi loptu 18sekundi i baci vruc krompir nekome.

glavni krivac bgm za ovu tricu za vodstvo Clipersa, ispade ko iz voza
evo sad i licnu bezveze
jako lose drugo poluvrijeme
ne mozes ga ni pohvaliti
Joj Dejma pič.ke