FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gledam sad, onaj Romeo Filipovic sto je igro za nas postao ozbiljan agenat s obzirom da je tek poceo. Zaradit ce dosta na onom malom Omeragicu, a vidim da on zastupa i naseg Miletica.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Zglajzerslautern
- Kontakt:
Bilo bi lijepo kad bi ostala ova akcija za svaku domaću utakmicu. Razumijem možda da bi opala zainteresovanost kada stane ovaj hajc, ali bi vjerovatno mnogo ljudi za svaku utakmicu kupilo kartu.Ja bih recimo svakako, kao što to radim i kad se igra pred navijačima, bez obzira na godišnju. Također razumijem i da bi bilo možda napadno za svaku tražiti i reklamirati, ali bi zvanična mogla objaviti jednom da će se za svako naredno kolo, uplata moći izvršiti u fan shopu ili online.
Željezničar za život cijeli!
Ekskluzivne jučerašnje fotografije prevencije negativnim ionima kao zaštite od virusa i nafake od strane drevnih visočkih bogova pred put u Izrael. Kao što vidimo šjor Brko je postao novi čovjek nakon terapije gospon Osmanagića:

- Ovaj posjet će mi sigurno dobro doći na mnogo načina. Puno sam slušao o svemu ovome, sreo mnogo ljudi koji su bili ovdje, ja sam malo težak, neću reći konvencionalan i starinski, ali sam nakon ovog posjeta impresioniran, posebno čovjekom koji stoji od prvog dana iza svega ovoga, a to je dr. Semir Osmanagić. – kazao je Amar Osim.

virtooo

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kako hinjski pokusavas u klub ubaciti svoje ljude.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne može Veselinoviću ni ona u Gizi pomoći
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nek nas u Izrelu ovaj put Sadiković ovako obraduje...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nije dzaba palo 8 komada jucer. Posjeta piramidama je ucinila svoje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
nosam nosam
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jesam rekao da je Veseli trčao krugove oko piramide Sunca hehebraco je napisao/la: ↑19 avg 2020, 12:44Ekskluzivne jučerašnje fotografije prevencije negativnim ionima kao zaštite od virusa i nafake od strane drevnih visočkih bogova pred put u Izrael. Kao što vidimo šjor Brko je postao novi čovjek nakon terapije gospon Osmanagića:
- Ovaj posjet će mi sigurno dobro doći na mnogo načina. Puno sam slušao o svemu ovome, sreo mnogo ljudi koji su bili ovdje, ja sam malo težak, neću reći konvencionalan i starinski, ali sam nakon ovog posjeta impresioniran, posebno čovjekom koji stoji od prvog dana iza svega ovoga, a to je dr. Semir Osmanagić. – kazao je Amar Osim.
![]()

Evo jedna info, ništa mnogo, kontakti uspostavljeni, Istra 1961, krilo, Š.G, igrao već u Premijer ligi, a Istra ponovno pred raspadom ..

Stavit cu te na listu gnjavatora
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- imekorisnicko
- Kontakt:
Što ne kažeš ime kad si već dao dovoljno inf. da svak' može skontatcaki1921 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 12:57Jesam rekao da je Veseli trčao krugove oko piramide Sunca hehebraco je napisao/la: ↑19 avg 2020, 12:44Ekskluzivne jučerašnje fotografije prevencije negativnim ionima kao zaštite od virusa i nafake od strane drevnih visočkih bogova pred put u Izrael. Kao što vidimo šjor Brko je postao novi čovjek nakon terapije gospon Osmanagića:
![]()
![]()
Evo jedna info, ništa mnogo, kontakti uspostavljeni, Istra 1961, krilo, Š.G, igrao već u Premijer ligi, a Istra ponovno pred raspadom ..![]()
![]()

Pa nije u mom fazonu, više volim da to zvanična uradi ha-ha, pa vidjet će se, da ili ne, ali nadajmo se najboljem 

Sva nasa krila su trenutno bolja od Grzana
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.