? на " $ &. Ту - " /, $. ?, ? ? $ " " је " по " & у ", а ' " у ?.
& $ " " све на $ ", $ се ? " ? ", " $ " " & су ? на еп. ? то је стара "

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
alan_kardec je napisao/la: ↑21 avg 2020, 10:40& $ " " све на $ ", $ се ? " ? ", " $ " " & су ? на еп. ? то је стара "![]()
" то ' $ & " ", то је $ нас $ & ?. 1998. " 2000. ' $ пут & $ Југе ? $ наступа на ? " " то & пута ' ? " група ($ је " $ ? " " " $ " " " 11, $). " $ " $ су за нас $ ¥ ", а % је најгоре, & 2000. ' готово " ? ? " за наступ на ? ", а " за % ", "...
Istini za volju, vama se racuna 27 igraca, a nama 23.marconato je napisao/la: ↑21 avg 2020, 12:36[ig]https://i.postimg.cc/6q5jsSZG/IMG-7f1ed ... bfe6-V.jpg[/img]alan_kardec je napisao/la: ↑21 avg 2020, 10:40& $ " " све на $ ", $ се ? " ? ", " $ " " & су ? на еп. ? то је стара "![]()
Imamo 11. najskuplju reprezentaciju na svijetu, 9. u Evropi, ispred recimo Hrvata, Urugvajaca, Danaca, Poljaka, a ljudi imaju daleko ozbiljnije reprezentacije...![]()
Hvala Kokezi i ekipi![]()
Tacno, ali to opet ne mijenja sustinu price
Naravno. To je davno opjevana pjesma, kao i hrvatska kosarkaska reprezentacija. Mada, po meni je primjetan blagi pad kod vas u nogometnoj reprezentaciji tice sto se tice kvalitete u odnosu na stanje prije par godina. Nekad ste imali po imenima ponajbolju obranu u Europi: lijevo Kolarov, desno Ivanovic, stoperi Vidic i Subotic. To cete tesko ponoviti, kao i mi vezu Brozovic-Modric-Rakitic
Ne bih se bas slozio. Osjetan pad je bio tamo nekada kad smo igrali s vama kvalifikacije, prije 6-7 godina.Pitagora je napisao/la: ↑21 avg 2020, 17:45Naravno. To je davno opjevana pjesma, kao i hrvatska kosarkaska reprezentacija. Mada, po meni je primjetan blagi pad kod vas u nogometnoj reprezentaciji tice sto se tice kvalitete u odnosu na stanje prije par godina. Nekad ste imali po imenima ponajbolju obranu u Europi: lijevo Kolarov, desno Ivanovic, stoperi Vidic i Subotic. To cete tesko ponoviti, kao i mi vezu Brozovic-Modric-Rakitic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.