Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
u prosloj je bilo manje divljanja, nadam se da ce uvezati par tekmi bez mnogo promasenih zicera.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
nuric je trebao odmarati na b2b, no ipak je igrao jer nije bilo whitesidea, koji ce nocas igrati
inace, whiteside skroz slab otkako se nurkic vratio, ne podnosi sto je backup, kao i nurkic kad mu je jokic uzeo mjesto
kanter s tim nije imao problema i uvijek je ispostovao i sad bi nam extra dosao, no jbg... on je izgleda bio zelja neila olsheyja, no dogovor nije postignut (kazu zato sto je kanter odugovlacio) i ponudjen je ugovor hood-u koji je on i potpisao
steta sto je pokidao ahilovu tetivu, bas se dobro uklupio, nadam se da ce se vratiti dobar kao sto je i bio, jer je bio itekako koristan
inace, whiteside skroz slab otkako se nurkic vratio, ne podnosi sto je backup, kao i nurkic kad mu je jokic uzeo mjesto
kanter s tim nije imao problema i uvijek je ispostovao i sad bi nam extra dosao, no jbg... on je izgleda bio zelja neila olsheyja, no dogovor nije postignut (kazu zato sto je kanter odugovlacio) i ponudjen je ugovor hood-u koji je on i potpisao
steta sto je pokidao ahilovu tetivu, bas se dobro uklupio, nadam se da ce se vratiti dobar kao sto je i bio, jer je bio itekako koristan
Enes Kanter je igrač kojeg bi svaka ekipa poželjela što se tiče discipline i zalaganja, a i igrački je solidan,prava šteta što nije tu sad.Chinaglia je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:38nuric je trebao odmarati na b2b, no ipak je igrao jer nije bilo whitesidea, koji ce nocas igrati
Idemo po pobjedu 

Bitno je da Blazersi dobiju, sve ostalo je nebitno. Mada bi bilo lijepo da i Juka da veliki doprinos.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jel ovo nema na arenama portlanda???
Moze link neki je.bo ih memphis
Moze link neki je.bo ih memphis
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kad kažu počinje u pola 1 I onda u 15 do 1 ništa jos. **** amerikanci
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zakucaj je Juka jbmu, kada to popravi postizat ce 10p vise po mecu
Don't believe the hype.
odmah mi dodje da ugasim stream
**** te zicer vise, koji ti je ****
**** te zicer vise, koji ti je ****
joj sto me nervira konj, pa yebeni zicer ne mozes zabiti, haloooooo
ocajan na oba dijela, realno.
ocajan na oba dijela, realno.
Nešto nije ok danas. Čudno se ponaša, da ne nosi kakvu povredu?
-
- Kontakt:
- StevieFranchise
- Kontakt:
Kakvi su ovo pokušaji ybt 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
hvala kur.cu, vadi konja koji ne zna sto je danas izasao na teren
Najgora cetvrtina od povratka. Valjda se malo sabere, moze i mora bolje
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Koliko im poraz ovdje, komplikuje situaciju?
Toliko da ce ispasti.
ne sale se jednorozi....kristaps zna imati ludjackih utakmica..i nula utakmica....
samo da odmore luku,,,tu su sanse
samo da odmore luku,,,tu su sanse

Kazem ja da mu polaganje lijevom nije rutina i da tom rukom nerijetko fula zicere. Ne znam zasto ne polaze o tablu, ako vec nema osjecaja ovako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.