Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Kod oba zicera izbaci Kristapsa ko budalu i promasi lijevom 

dobro, realno bi 97 posto centara pucalo u onoj situaciji pri malo 'laksem' rezultatu i potpuno ostavljen. nije marc gasol, al zna i nurk da pogodi tricu.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ma ovi skrinovi koje on radi za Damea niko više ne može da radi u Portlandu. Nije sve ni u poenima, odigrao je dobro ovu drugu četvrtinu.
Marc (a i Pau) ih je poceo sutat kad je doktorirao sve ostale segmente kosarke. Jusuf ima jos uvijek previse rupa u centarskim osnovama.
Porzigins je rupa u odbrani majko mila, nisam znao da je ovoliko los. Vjerovatno bi mogli pick n roll vise vrtiti, ali nek gura Dame dok moze... Nadam se da ce nastaviti u ovom tempu... Jusuf na kraju malo dosao sebi. malo. Ali mora ovo mnogo bolje. CJ takodjer ocajan, njegova forma vec zabrinjava.
Daj Boze da dobiju ovo.
Daj Boze da dobiju ovo.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Večeras Dame sam igra, ne treba Nurk
- BosniaBoston
- Kontakt:
Treba ipak cijeniti cinjenicu da su mu neke realne brojke u ovom trenutku 18-11-4-1-2. Po mom misljenju su upravo ziceri jedina stvar koja ga dijeli od same kreme poput Biida i Jokica. Ima ono neštoEpidaurus je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:47Marc (a i Pau) ih je poceo sutat kad je doktorirao sve ostale segmente kosarke. Jusuf ima jos uvijek previse rupa u centarskim osnovama.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
mozda je ova situacija s nenom uticala na njega, pa nije fokusiran na kosarku
al opet, kad je objavio to za nenu, imao je odlicnu tekmu, dakle to je rekao nakon tekme
al opet, kad je objavio to za nenu, imao je odlicnu tekmu, dakle to je rekao nakon tekme
Nijedan visoki u ligi ne bi mogao tek tako ostat ispred Damea u onakvim situacijama. Porz kao zastitnik obruca je jedan od najboljih u ligi, na perimetru nije neki faktor kao sto nije ni Gobert npr._dreamer_ je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:49Porzigins je rupa u odbrani majko mila, nisam znao da je ovoliko los. Vjerovatno bi mogli pick n roll vise vrtiti, ali nek gura Dame dok moze... Nadam se da ce nastaviti u ovom tempu... Jusuf na kraju malo dosao sebi. malo. Ali mora ovo mnogo bolje. CJ takodjer ocajan, njegova forma vec zabrinjava.
Daj Boze da dobiju ovo.
@Boston
Nikad nece bit njihov nivo jer jednostavno nije taj nivo talenta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
@Epi
Pa ako nije savladao osnove(a to je činjenica) a ima ovakve brojke onda je itekako ogroman nivo talenta. Ispod Biida talentom da( on je losija verzija njega ustvari) ali mislim da nista manje talentovan od Jokica nije bas su tu negdje. Jokic ima sut i playmaking( to isto Juka posjeduje u manjoj mjeri) dok Nurkic ima odbrambeni utjecaj. Ti se segmenti anuliraju. Razlika je realizacija laganih poena oko obruča a to nije talenat, to je smirenost i IQ
Pa ako nije savladao osnove(a to je činjenica) a ima ovakve brojke onda je itekako ogroman nivo talenta. Ispod Biida talentom da( on je losija verzija njega ustvari) ali mislim da nista manje talentovan od Jokica nije bas su tu negdje. Jokic ima sut i playmaking( to isto Juka posjeduje u manjoj mjeri) dok Nurkic ima odbrambeni utjecaj. Ti se segmenti anuliraju. Razlika je realizacija laganih poena oko obruča a to nije talenat, to je smirenost i IQ
#Punoljetstvo
Ne nisu. Analogno tome je da kazes da su Butler i Harden isti nivo talenta jer eto ovaj je bolji strijelac i playmaker, al losiji defnazivac. No nebitno svakako, Jusuf je drugaciji tip igraca i moze kao takav biti neki top 5 centar lige i AS igrac.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:56@Epi
-
- Kontakt:
Je li normalno kod nekih LED monitora(fujitsu kosristim) da kad gledas odozgo u ekran, bude nesto malo svjetlija slika, nego kd gledas odzdo?
Izvinjavam se na skretanje sa teme, ali me čisto zanima.
Izvinjavam se na skretanje sa teme, ali me čisto zanima.
Cj ne prestaje divljati 

Baš ga ne ide danas. Ali samo da oni dobiju, jedna.losa tekma nije smak svijeta, svima se desi.
CJ je užasan.
CJ je užasan.
AKO DOBIJU - 8. MJESTO I SAMI ODLUČUJU O SVOJOJ SUDBINI.
AKO IZGUBE - 11. MJESTO I GOTOVO BEZIZLAZNA SITUACIJA.
AKO IZGUBE - 11. MJESTO I GOTOVO BEZIZLAZNA SITUACIJA.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nurkic usao u mec s 30% mozga. Ne zna se u cemu je losiji veceras.
Dame ce ovim siljenjem ponovo unistiti utakmicu do kraja.
Dame ce ovim siljenjem ponovo unistiti utakmicu do kraja.
Samo da ih ovo Dameovo divljanje ne kosta na kraju. Bez ikakve potrebe uzima suteve s 9 metara i na silu pokusava zavrsiti svaku akciju sam.
Nurkic uzasan.
Nurkic uzasan.
Vrati Damme Dallas u igru....