Druze, naravno da je smak svijeta, ovo im je odlucujuca tekma. Ne mozes na odlucujucu tekmu doci sa dvije lijeve noge
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Najgori igrac na terenu zivota mi, ne mogu da vjerujem da se ovako pogubio. Realno, on ne treba vidjeti terena u 4oj...
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 12 avg 2020, 02:18, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Lilard pretjeruje
A stotts brat trebo zvati TO prije 2 Minute. CJ i Nurkic baš loši danas.
Ne moze biti gori od CJ
Pa sta ce radit nego silit kad je CJ stetan veceras, a Nurkic igra ko mentalno zaostala osoba. Lillard ih je doveo u situaciju da uopce mogu uc u PO, apsurdno je njemu ista zamjerit.
-
- Kontakt:
U pravu si sa te strane. Mora sam jer ostali su katastrofalni
Gledaj kad pokida u 4/4
Njima je bila odlučujuća protiv klupe klipersa. TO da su dobili moglo bi se ovdje i izgubiti.
Lik je 5 faulova napravio u 3. četvrtini i od toga 2 u napadu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Westside ovu iga korektno odbranu
Ispuhala Trentu trojka vec drugu utakmicu
Portland se mora rijesiti Cj-a ako žele ozbiljniju ekipu. Jos veca bruka sto je tu u "par deka" sa Lillardom sto se tice primanja.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Logično. Imao je baš nerealne procente.
nebi ga ja ni uvodio nego bi zavrsio sa zachom
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Izadji sam CJ 

- Illmatic09
- Kontakt:
Nek ostavi Hezonju a CJ na klupu do kraja, Hezonja bar doda loptu, ovaj indijanac će ih koštati utakmice.
Ovi u odbrani bukvalno nikog ne prate, na veteranskom basketu se teze dolazi do otvorene trice nego protiv ove odbrane Blazersa.
Los vala večeras.
Možda je i bolje da ovo zijane, njima nema selameta sa jezgrom lillard, cj, valjda neko bitan potegne i to pitanje konačno.
Možda je i bolje da ovo zijane, njima nema selameta sa jezgrom lillard, cj, valjda neko bitan potegne i to pitanje konačno.
Evo Portland igra finale,ali u socceru 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.