tu sam ja,invincible1921 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:10Sto bi rekli forumski strucnjaci/nostalgicari, treba jos.pure da stigne Drazena![]()
![]()

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
tu sam ja,invincible1921 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:10Sto bi rekli forumski strucnjaci/nostalgicari, treba jos.pure da stigne Drazena![]()
![]()
Znaš zašto svi koji idu srcem i biraju nekoga s balkana jer ti je " zemljak " i slicno pa u bar 99% slucajeva ti se obije o glavu primjera je stvarno mnooogo u svim sportovima.Kobe Bryant je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:42Jbt jos je znao sve o njemu, makar se na Balkanu pričalo i pratilo, fakat hajde Phoenix kao imali su Bookera , ali Divac![]()
Od koga ga je vise strah, Leonarda ili LukeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:12@KingJames
BANG BANG!! In my *Mike Breen voice
Sto se prati ova serija.Lijepi strah.![]()
Cemo vidjeti.Nail for Real je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:13Od koga ga je vise strah, Leonarda ili LukeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:12@KingJames
?
Ma misljm da svi jedh muda sad..jedno je talent a drugo MVP eurolige sa 18 godina...90minut je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:12Znaš zašto svi koji idu srcem i biraju nekoga s balkana jer ti je " zemljak " i slicno pa u bar 99% slucajeva ti se obije o glavu primjera je stvarno mnooogo u svim sportovima.Kobe Bryant je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:42Jbt jos je znao sve o njemu, makar se na Balkanu pričalo i pratilo, fakat hajde Phoenix kao imali su Bookera , ali Divac![]()
I ovo je prvi put da nas covjek nije isao srcem vec logikom i gledaj šta mu se desilo.![]()
E poserem mu se ja na tu logiku...90minut je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:12Znaš zašto svi koji idu srcem i biraju nekoga s balkana jer ti je " zemljak " i slicno pa u bar 99% slucajeva ti se obije o glavu primjera je stvarno mnooogo u svim sportovima.Kobe Bryant je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:42Jbt jos je znao sve o njemu, makar se na Balkanu pričalo i pratilo, fakat hajde Phoenix kao imali su Bookera , ali Divac![]()
I ovo je prvi put da nas covjek nije isao srcem vec logikom i gledaj šta mu se desilo.![]()
Ne znam iskreno da je neka druga serija uopšte bila vrijedna tweeta.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:21Mozda sve prati, ali tweeta vec drugi put samo o ovoj seriji.
Paul George: “To be honest, in hindsight, if I shoot the ball better, this series would be a lot different.””
E da su babi muda
DEN-UTA isto odlicna serija sa fantasticnim igrama Mitchella.Mamba24 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:25Ne znam iskreno da je neka druga serija uopšte bila vrijedna tweeta.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:21Mozda sve prati, ali tweeta vec drugi put samo o ovoj seriji.
Pa normalno da ce pratiti, serija sa najvise drame, iskljucenje Porzingisa, buzzer beater Doncica itd.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:12@KingJames
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.