Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
A daj 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- StevieFranchise
- Kontakt:
Tragikomično

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Jao sta pokusa hahahahah
I ja bih ga vala izvadio iz igre, da mi je još pet puta ovako drag
-
- Kontakt:
Šta je ovo
Kako je tanka linija od babe do krampe na ovom forumu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma lik je umoran. Treba njemu odmora. Ovaj tempo je baš jak, kao playoff ovih 8 tekmi.
Treba ga preseliti na klupu ako izbore play in.
Ne, nemoj biti smijesan (ako nisi sarkastican). Ali u ovoj utakmici svakako ako nastavi u 3Q ovako. Hassan za sada vrlo dobar.
@igrajlopte 🐦
ma ne mozes biti umoran da fulas onakve zicere i pravis preglupe prekrsaje:-)
zato sjedi i gledaj hasu kako rutinski radi ono sto si ti trebao.
nema sumnje da ce oni ovo dobiti ali nurk bas los u ovih zadnjih nekoliko tekmi. Ovi iz Long Island Netsa ne mogu i u drugom sutati ovako trojke.
sto se tice play in tekmi, sreca pa je memfis a ne raspucani feniks.
zato sjedi i gledaj hasu kako rutinski radi ono sto si ti trebao.
nema sumnje da ce oni ovo dobiti ali nurk bas los u ovih zadnjih nekoliko tekmi. Ovi iz Long Island Netsa ne mogu i u drugom sutati ovako trojke.
sto se tice play in tekmi, sreca pa je memfis a ne raspucani feniks.
Forum je se predomislio !Juka nisi vise top 10 ,sada si top 50
u slucaju da promasis jos 2 zicera,ides na top 78

Ma.gluposti.
Portland je igrao citavu sezonu sa Hassanom pa su tu gdje jesu. Nurk dok je igrao nisu se brinuli hoce li u PO.
Jak je ovo tempo za njega nakon toliko odsustva. Trebao je odmoriti bar jednu ali eto Hassan bio povrijeđen
pocinjem misliti da je u pocetku igrao pod adrenalinom, uzbudjen zbog povratka itd, pa je zbog toga igrao extra, cak je djelovao bolje nego prije povrede, a da tek sad vidimo posljedice povrede, sto je i normalno nakon teskih povreda i dugotrajnih pauza
ipak, sacekacu jos neko vrijeme, no ako se ovo nastavi, nece biti sumnje da je upravo o tome rijec i bice potrebno neko vrijeme da se vrati na svoj najbolji nivo... nurkic je uvijek promasivao zicere, al ovo sto radi u posljednje vrijeme nikad nije radio, ovo je kao sto neko rece: "tragikomicno" i evidento je da postoji problem i nadajmo se da ce to nurkic sto prije prevazici
ipak, sacekacu jos neko vrijeme, no ako se ovo nastavi, nece biti sumnje da je upravo o tome rijec i bice potrebno neko vrijeme da se vrati na svoj najbolji nivo... nurkic je uvijek promasivao zicere, al ovo sto radi u posljednje vrijeme nikad nije radio, ovo je kao sto neko rece: "tragikomicno" i evidento je da postoji problem i nadajmo se da ce to nurkic sto prije prevazici
je se

forum se nije predomislio, samo je budan da gleda nurka a on igra uzasnu tekmu u prvom poluvremenu. Realnost.
Sreca pa je rezerva na nivou.
Kakav faul u napadu, neznalice teske!
Nije ga odgurnuo rukom, nego cijelim tijelom ukljucujuci i ruku koja je ostala u prirodnom polozaju.
Nije ga odgurnuo rukom, nego cijelim tijelom ukljucujuci i ruku koja je ostala u prirodnom polozaju.
Nigdje veze sa faulom
ovo je stari nurkic koji iz samo njemu znanih razloga pravi faulove rano u cetvrtini il napravi dva brza faula
okej, ovo nije bio glup faul, al je faul (mislim, sviran je, bio faul il ne)
okej, ovo nije bio glup faul, al je faul (mislim, sviran je, bio faul il ne)
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 14 avg 2020, 04:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj roling uradi brzo kao da je u najmanju ruku 20 cm nizi. Steta sto ga uglavnom zavrsi promasajem.
Faul skroz upitan, a taman sam kontao da se malo pribrao.
Faul skroz upitan, a taman sam kontao da se malo pribrao.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Ostaneš budan da gledaš Jusufa, a onda gledaš Eda Davisa, Kantera, Meyersa Leonarda i Whitesidea kako mu uzimaju minute dok je u problemu sa faulovima i tako godinama.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.