FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovdje izgleda vlada kolektivna zaboravnost...
Koliko se sjecam mi smo bili na korak od dovodjenja Zakarica i kada je taj transfer propao, znam da je nekakvo slicno raspoloženje vladalo na temi...
Izmisljale se urote, pricalo se o nesposobnosti...
Danas kad vidimo gdje je i kako taj igrac igra, svi sute...
Ne kažem da nam ne fali pojacanja, ali dajte smirite malo, nije ni Fatos Božiji igrac koji ce nam rijesiti svaki problem i svaku tekmu...
Necu da ulazim u razloge, ali niko za dovedenog igraca ne može tvrditi da je pojacanje, dok to i ne dokaže na terenu...
Opet ponavljam, nisam ni ja zadovoljan, ali svakom se mora pružiti prilika da opravda ocekivanja od njega i od igraca i od SŠ...
Koliko se sjecam mi smo bili na korak od dovodjenja Zakarica i kada je taj transfer propao, znam da je nekakvo slicno raspoloženje vladalo na temi...
Izmisljale se urote, pricalo se o nesposobnosti...
Danas kad vidimo gdje je i kako taj igrac igra, svi sute...
Ne kažem da nam ne fali pojacanja, ali dajte smirite malo, nije ni Fatos Božiji igrac koji ce nam rijesiti svaki problem i svaku tekmu...
Necu da ulazim u razloge, ali niko za dovedenog igraca ne može tvrditi da je pojacanje, dok to i ne dokaže na terenu...
Opet ponavljam, nisam ni ja zadovoljan, ali svakom se mora pružiti prilika da opravda ocekivanja od njega i od igraca i od SŠ...
Ma kod nas nije praksa da se objavljuju podaci o platama jer se uvijek nesta mulja, izbjegavaju porezi itd. Eno kod sisoje svi igraci prijavljeni na minimalac, svi uglavnom u ovoj ligi placaju igrace 'ispod stola'.
I zato svi te podatke kriju kao zmija noge.
I zato svi te podatke kriju kao zmija noge.
Operacija oslobadjanje Bresta i Bjelorusije pocela jutros.
Melji R'ajvo!

Melji R'ajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Kako ti znaš da frajera nema nigdje? Ubit će nas ovi naši zaključci. To što lik ne iskače iz paštete kao neki prije njega ne znači da ne radi svoj posao.
Zapamti ovo je privatni klub, sa privatnim kapitalom i vjeruj mi da se tačno zna ko šta radi.
HAJDE DA MALO PRESTANEMO SA GLUPIM KOMENTARIMA.
HAJDE DA BUDEMO NAVIJAČI A NE DIREKTORI, MENADŽERI, TRENERI ...
Pa evo, ja sam se ovdje najviše nadao Fatosu, nije došao i šta?
Niko nama ne garantuje da se Fatos ne bi povrijedio već u prvom meču, pa bi se onda pisalo kako je došao tu samo da uzme novac, da ima kurcobolju...
Niko nama ne garantuje da bi Fatos opravdao naša očekivanja.
Niko nama ne garantuje da bi sa Fatosom pobjedili Velež, Brest, i da bi prošli u grupe.
S obzirom na sve ovo, Fatos je igrač Wisle, a nama ostaje da gledamo Handžića kad nema Merse.
SAMO SARAJEVO
Niko nama ne garantuje da se Fatos ne bi povrijedio već u prvom meču, pa bi se onda pisalo kako je došao tu samo da uzme novac, da ima kurcobolju...
Niko nama ne garantuje da bi Fatos opravdao naša očekivanja.
Niko nama ne garantuje da bi sa Fatosom pobjedili Velež, Brest, i da bi prošli u grupe.
S obzirom na sve ovo, Fatos je igrač Wisle, a nama ostaje da gledamo Handžića kad nema Merse.
SAMO SARAJEVO
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ajmo biti ono sto jesmo i nista vise, navijaci.
Navijači su osobe, jedna ili više njih u skupini koje svojim navijanjem ohrabruju pojedinca, par ili skupinu ljudi u izvedbi određene psiho-fizičke aktivnosti, uz pomoć određenih sredstava ili bez njih, a u svrhu kako vlastitog tako i zadovoljstva onoga za koga navijaju.
Navijači su osobe, jedna ili više njih u skupini koje svojim navijanjem ohrabruju pojedinca, par ili skupinu ljudi u izvedbi određene psiho-fizičke aktivnosti, uz pomoć određenih sredstava ili bez njih, a u svrhu kako vlastitog tako i zadovoljstva onoga za koga navijaju.
Ne treba ga sad odmah prekriziti, prica Vinko s njim, medjutim on nikako da otkoci sebi u glavi da je u timu i da ce dobit loptu nazad ako je doda nekom, ima konstantno zelju da solira, iako je neko drugi u prilici on se zaleti da on napravi nesto....zato kazem ja bih ga na krilu koristio...nadam se da i Vinko to proba....BordoSarajevo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:01Naša najveća greška je izgleda Zinedin Mustedanagić.
Nakon što je lutao sa posudbe na posudbu gdje je skroz rijetko igrao u slabijim češkim klubovima, tako je nastavio i kod nas, u tri utakmice na proljeće u prošloj sezoni je skupio 17 minuta protiv Tuzle i 30 minuta protiv Mladosti. U ovoj sezoni je igrao 6 minuta protiv Krupe, 8 protiv Mladosti, 4 protiv Tuzle i 45 protiv Veleža.
Gledao sam ga od kako je došao kod nas jer sam očekivao i mislio da će nam valjati, u svakoj, ama baš svakoj utakmici me debelo razočarao, bilo to ove ligaške bilo to prijateljske/pripremne.
To su uvijedli i ljudi u stručnom štabu, i kad nije bilo Rahmanovića, Velkoski je opet igrao prije njega, kad se zamjenio i Velkoski, Tatar je prekomandovan na njegovo mjesto pa tek onda on. Četvrta opcija igrač za kojeg smo platili obeštećenje.
Nakon svega toga dobije priliku protiv Veleža od prve minute i ne može izdržati poluvrijeme a nije imao nikakve povrede.
Njegova plata sigurno nije mala, još smo platili obeštećenje, za te pare što smo dali za njega mogli smo riješiti pitanje i beka i napadača.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Protiv Radnika u ponedeljak u 18:00.Prenos na Areni.Valjda ne bude novih povreda sutra pa budemo mogli sastaviti kakvu takvu ekipu za to gostovanje s obzirom na izostanke Rahmana i Oremusa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Velkoski je za njega Bolt. Nema govora da on krilo igraDenchi je napisao/la: ↑25 avg 2020, 15:30Ne treba ga sad odmah prekriziti, prica Vinko s njim, medjutim on nikako da otkoci sebi u glavi da je u timu i da ce dobit loptu nazad ako je doda nekom, ima konstantno zelju da solira, iako je neko drugi u prilici on se zaleti da on napravi nesto....zato kazem ja bih ga na krilu koristio...nadam se da i Vinko to proba....BordoSarajevo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:01Naša najveća greška je izgleda Zinedin Mustedanagić.
Nakon što je lutao sa posudbe na posudbu gdje je skroz rijetko igrao u slabijim češkim klubovima, tako je nastavio i kod nas, u tri utakmice na proljeće u prošloj sezoni je skupio 17 minuta protiv Tuzle i 30 minuta protiv Mladosti. U ovoj sezoni je igrao 6 minuta protiv Krupe, 8 protiv Mladosti, 4 protiv Tuzle i 45 protiv Veleža.
Gledao sam ga od kako je došao kod nas jer sam očekivao i mislio da će nam valjati, u svakoj, ama baš svakoj utakmici me debelo razočarao, bilo to ove ligaške bilo to prijateljske/pripremne.
To su uvijedli i ljudi u stručnom štabu, i kad nije bilo Rahmanovića, Velkoski je opet igrao prije njega, kad se zamjenio i Velkoski, Tatar je prekomandovan na njegovo mjesto pa tek onda on. Četvrta opcija igrač za kojeg smo platili obeštećenje.
Nakon svega toga dobije priliku protiv Veleža od prve minute i ne može izdržati poluvrijeme a nije imao nikakve povrede.
Njegova plata sigurno nije mala, još smo platili obeštećenje, za te pare što smo dali za njega mogli smo riješiti pitanje i beka i napadača.
aaaajmo biti pozitivni...
mislim ne kao zeljo, vec Muhamed Konjic...
mislim ne kao zeljo, vec Muhamed Konjic...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Ko će dočekat ovih 28 sati i 15 minuta 

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Sta znaci dogovoren?BordoSarajevo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:49Pa Bećiraj je bio dogovoren, ali onda nakon dogovora vjerovatno muljaža kao i što je bilo sa Anelom Hadžićem.
https://www.nezavisne.com/sport/fudbal/ ... eva/610701"Sarajevo je moj klub i to svi na svijetu znaju. Obradovala me informacija da Bećo, kako ga mi u reprezentaciji domila zovemo, dolazi na moje 'Koševo'. Zapravo, to je on meni za ljubav učinio", našalio se Hadžibegić.
Sa Anelom Hadžićem se sve zna, mahalac je izgleda čim je slao sve detalje naših uslova na koje je bio pristao pa kasnije smo mu mi onda smanjili to. To se dosta ovdje i pisalo.
Na osnovu toga idu ove kritike na račun Emira Hadžića, mimo tog, dosta kasno su se i ova dva pojačanja završila, moglo je i dosta ranije, nedopustivo je takođe da u sezonu i u evropu ulaziš sa ovim bekovima i ovim napadačima. Moglo se to sve srediti na vrijeme ali ili ne znaju ili nema više para za pojačanja. Nedopustivo je dogovorene uslove kasnije mjenjati i ugled kluba dovoditi u pitanju.
Imao ponudu za iznos ako potpise sad ili sutra...
Ponude nisu vjecne....mi mozemo dogovorit drugog igraca i potpisat....i onda ne mozes nuditi iste uslove, pogotovo ako je to dosta kasnije ili ako se taj i njegov zastupnik sluze tim uslovima kako bi drugdje pregovarali sa tim ciframa kao minimum.....
Igraci lazu, menadzeri su supci koji trce za 50km vise...
Boli njih klinac za klub....
Jedino ih cika Saldo interesuje...dozvolit da te neko voza ciframa i donosi tvoju ponudu drugom pa njihovu ponudu tebi jeste ogroman znak da taj lik nije za nas...da ce te folirat i pod ugovorom i samo gledat da istekne ugovor a uzme lovu.....
Nama treba igrac koji je zeljan dokazivanja prvenstveno, to znaci dobra namjera i taj ce znati cjeniti i klub i navijace a i uprava i navijaci njega...odigra dobru sezonu da sve od sebe na terenu i ode sa finim transferom i par trofeja.....
Igrace pred penziju i neces dovesti tako lako, jer uvijek mogu u tursku ili arabiju,aziju da kupe kes...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Evo slika sa treninga u bjelorusiji. Po slikama izgleda da ce hare predvoditi napad a merso ostaje na klupi
Nek nam je bog na pomoci

Nek nam je bog na pomoci

-
- Kontakt:
I Beco i Hadzic su trebali doci ali ih je celava ubleha na krayu zayebala jer je promjenio cifru za koju su se bili dogovorili. Yebo mu musija sve musko u familijiDenchi je napisao/la: ↑25 avg 2020, 15:47Sta znaci dogovoren?BordoSarajevo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:49Pa Bećiraj je bio dogovoren, ali onda nakon dogovora vjerovatno muljaža kao i što je bilo sa Anelom Hadžićem.
https://www.nezavisne.com/sport/fudbal/ ... eva/610701"Sarajevo je moj klub i to svi na svijetu znaju. Obradovala me informacija da Bećo, kako ga mi u reprezentaciji domila zovemo, dolazi na moje 'Koševo'. Zapravo, to je on meni za ljubav učinio", našalio se Hadžibegić.
Sa Anelom Hadžićem se sve zna, mahalac je izgleda čim je slao sve detalje naših uslova na koje je bio pristao pa kasnije smo mu mi onda smanjili to. To se dosta ovdje i pisalo.
Na osnovu toga idu ove kritike na račun Emira Hadžića, mimo tog, dosta kasno su se i ova dva pojačanja završila, moglo je i dosta ranije, nedopustivo je takođe da u sezonu i u evropu ulaziš sa ovim bekovima i ovim napadačima. Moglo se to sve srediti na vrijeme ali ili ne znaju ili nema više para za pojačanja. Nedopustivo je dogovorene uslove kasnije mjenjati i ugled kluba dovoditi u pitanju.
Imao ponudu za iznos ako potpise sad ili sutra...
Ponude nisu vjecne....mi mozemo dogovorit drugog igraca i potpisat....i onda ne mozes nuditi iste uslove, pogotovo ako je to dosta kasnije ili ako se taj i njegov zastupnik sluze tim uslovima kako bi drugdje pregovarali sa tim ciframa kao minimum.....
Igraci lazu, menadzeri su supci koji trce za 50km vise...
Boli njih klinac za klub....
Jedino ih cika Saldo interesuje...dozvolit da te neko voza ciframa i donosi tvoju ponudu drugom pa njihovu ponudu tebi jeste ogroman znak da taj lik nije za nas...da ce te folirat i pod ugovorom i samo gledat da istekne ugovor a uzme lovu.....
Nama treba igrac koji je zeljan dokazivanja prvenstveno, to znaci dobra namjera i taj ce znati cjeniti i klub i navijace a i uprava i navijaci njega...odigra dobru sezonu da sve od sebe na terenu i ode sa finim transferom i par trofeja.....
Igrace pred penziju i neces dovesti tako lako, jer uvijek mogu u tursku ili arabiju,aziju da kupe kes...
-
- Kontakt:
Ne znam odakle pojedincima to da je Mustedanagić malo igrao na posudbama, recimo u sezoni 2018/2019 je odigrao 28 utakmica za Ružomberok u jačoj ligi od naše, uz 6 golova i 6 asistancija.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Montirani proces
Osudili me za mito i korupciju

HahahahahTheIvicnjak je napisao/la: ↑25 avg 2020, 15:47Evo slika sa treninga u bjelorusiji. Po slikama izgleda da ce hare predvoditi napad a merso ostaje na klupi![]()
![]()
![]()
Nek nam je bog na pomoci![]()
![]()
![]()
Kako bi prolaz sutra digao/vratio samopouzdanje momcima i popravio atmosferu među nama navijačima.. Hajde momci obradujte nas, možete vi to !!!
Trenutno korisnika/ca: benko21, ErosViverosViv, hazarder, kogmagie46, leo1946, miguelramos, Rodman i 74 gosta.