BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
kako ovo Vinko nije našo, pa pokazao igračima:

Je li realno ovo

Ovo što se danas desilo nikada nisam vidjela u fudbalu, a svoj cijeli život sam u fudbalu, rekla je Buljubašić

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Moze l mi Virtu4l odgovorit ovo za Litex ako nije problem. Pricam eneto ovamo o nekoj casti BH ekipa u evropi pa mi je to potrebno ??
Pito bih i Velezovce nesto al oni uvijek odu nesto 40 godina unazad..ne znam sto
Pito bih i Velezovce nesto al oni uvijek odu nesto 40 godina unazad..ne znam sto
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
O tome na kakvom su intelektualnom nivou pojedinci, govori i ovo: dok s naše strane priča teče kulturno, bez teških riječi, uvreda i uopšte spominjanja bilo čega oko FKS kao kluba, oni posežu za uvredama tipa seljački, ugroženi, Zrinjski, vrapčićani i slično. I onda sutra kad ih nabodeš na forumu, biće kuknjava avaj šta nam rade, što nas provociraju.
Sabrina Buljubašić cijeli život u fudbalu.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj virtualni rijetko glup lik ocam.
Frajeru moraš sve nacrtati i opet ne konta neke stvari.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Evo Džeko objavio.Najaci atak na sudiju i uefu je sad pokrenuti kampanju da nasi poznati,Dzeko,Misimovic,Pjanic i ostali svi ovo podijele javno na svojim drustvenim mrezama,da kazu da je dosta kriminala nad nama Bosancima ovako smo isto ispali i sa SP.

Ovo nisu istine

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Fina Gradska RajaBaader je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:03O tome na kakvom su intelektualnom nivou pojedinci, govori i ovo: dok s naše strane priča teče kulturno, bez teških riječi, uvreda i uopšte spominjanja bilo čega oko FKS kao kluba, oni posežu za uvredama tipa seljački, ugroženi, Zrinjski, vrapčićani i slično. I onda sutra kad ih nabodeš na forumu, biće kuknjava avaj šta nam rade, što nas provociraju.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Nisi shvatio. Vi ste sad osjetili u evropi ono sto mi osjecamo u nasoj ligi godinama.Steven11 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:45Duga je lista.. mozes ukucati Ognjen Valjic, Edin Jakupovic itd itd.. i kaznjavani su nakon meceva. Svima se to desava u ligi. Ovo je euro mec i uvijek su nase ekipe i repka u podredjenom polozaju kod sudacamozak je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:32Neznam sto mislite da su velezovci protiv sarajeva.
Svi redom pisu da su veceras navijali za sarajevo.
Nasa jedina misao je da sudija itekako moze prelomiti utakmicu. Veceras je to osjetilo sarajevo.
Nesto se nesjecam kada se fk sarajevo zalilo na sudjenje u bh premijer ligi.
Valjda ce ovo biti odgovor na vase teze o sudijama.
Svi redom Velezovci (izvinjavam se ko nije) sad sarkasticno vezu sudjenje.
Imate pravo. Samo malo degutantno od vas, euro mec je u pitanju, onako viska je od vas, bez uvrede... Odigrajte koji mec u evropi, pa kad osjetite ili ne osjetite sudjenje, vezite za PL BIH. Samo odigrajte koji mec...
Osjetili ste nepravdu.
Od vas je deguntantno sto mislite da smo visak na ovoj temi. Mi bismo mozda i igrali evropu da se prvenstvo nastavilo.
Vi predstavljate drzavu u ovom trenutku, i svako ima pravo da vas komentarise.
Kako god, sretno vam dalje!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- feniksptica
- Kontakt:
Virto je cist primjer pi*ke. On bi da zeza da podjebaje al ne smije primit udarac nikad..tad se malo izgubi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Poslao sam i Nurkiću.
UEFA mafia
UEFA mafia
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
S tim da nisu toliko fini ko vaša raja koja je otišla korak dalje, pa u ovakve rasprave ubacila i rat, podjelu grada, stadion, pa i rušenje Mosta.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:09Fina Gradska RajaBaader je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:03O tome na kakvom su intelektualnom nivou pojedinci, govori i ovo: dok s naše strane priča teče kulturno, bez teških riječi, uvreda i uopšte spominjanja bilo čega oko FKS kao kluba, oni posežu za uvredama tipa seljački, ugroženi, Zrinjski, vrapčićani i slično. I onda sutra kad ih nabodeš na forumu, biće kuknjava avaj šta nam rade, što nas provociraju.
Testiraj se, pokazujes simptome....
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ma ne pada mi na pamet, pa citirao sam neke, i samo vam odgovaram...Baader je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:55Haj ti majstore dobro pregledaj naše postove i nađi makar jedan u kojem se nešto loše piše o FKS. To što s vremena na vrijeme, opravdano, nabodemo likove koji se ovdje sami provaljuju, to je potpuno po zasluzi.Steven11 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 23:51Izvinite vi sa jakim mentalitetom, puni samopouzdanja, stameni i cvrsti, i naravno velikim i gradskim klubom... Moze li nase izvinjenje? Karma je ovo sto nam se desilo veceras za sve nepravde prema stamenom, cvrstom, sigurnom, samopouzdanom, velikom, gradskom Velezu...
Necu zavrsit ovaj post s onim sto mi je na umu da napisem. Zivi vi bili.
Sad misli sta hoces i kako hoces, ali ja cu ti reci - nije mi mrsko pregledat ko sta pise od vas pa ja odgovaram nego mi je bez smisla to, s vama raspravljat na ovoj temi. Ne zelim snobovoski i sl, ali...Hajte na svoje mjesto, ja cu doci i necu vas vrijedjati, cak stavise jako sam glasan u podrsci protiv medjugoraca... ali to je tema gdje pripadate, a ovdje nama da solite pamet i sarkazam i nekakvu karmu i pravdu - visak ste. I pri tom nista offensive s moje strane. Ako ste nas podrzavali hvala i mi cemo vas kad/ako budete igrali evropu. Al ako podrzavate ovakvim postovima - ko vas ****. Iskreno.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Sportski rečeno talententovano.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:07Ovaj virtualni rijetko glup lik ocam.
Ovo ostalo mogu svarit, al sta je sa stadionom vise?Baader je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:12S tim da nisu toliko fini ko vaša raja koja je otišla korak dalje, pa u ovakve rasprave ubacila i rat, podjelu grada, stadion, pa i rušenje Mosta.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:09Fina Gradska RajaBaader je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:03O tome na kakvom su intelektualnom nivou pojedinci, govori i ovo: dok s naše strane priča teče kulturno, bez teških riječi, uvreda i uopšte spominjanja bilo čega oko FKS kao kluba, oni posežu za uvredama tipa seljački, ugroženi, Zrinjski, vrapčićani i slično. I onda sutra kad ih nabodeš na forumu, biće kuknjava avaj šta nam rade, što nas provociraju.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sutra UEFA ima hitan sastanak u Nyonu, samo jedna tačka dnevnog reda. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mi nismo Fina Gradska RajaBaader je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:12S tim da nisu toliko fini ko vaša raja koja je otišla korak dalje, pa u ovakve rasprave ubacila i rat, podjelu grada, stadion, pa i rušenje Mosta.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:09Fina Gradska RajaBaader je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:03O tome na kakvom su intelektualnom nivou pojedinci, govori i ovo: dok s naše strane priča teče kulturno, bez teških riječi, uvreda i uopšte spominjanja bilo čega oko FKS kao kluba, oni posežu za uvredama tipa seljački, ugroženi, Zrinjski, vrapčićani i slično. I onda sutra kad ih nabodeš na forumu, biće kuknjava avaj šta nam rade, što nas provociraju.
MANIJACI JUG 1987
- feniksptica
- Kontakt:
O Admine uzmi Virtu vrati nam plavca
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
a ybt Virto posto Dokoljenko il Radmilo s Durmitora ocam 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.