FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
15 dana do tekme sa Macabijem, sad nekako skontati da se igraci nikako ne krecu... Zabraniti ovim sto su van BiH sa porodicama da idu, bukvalno da se u karantin stave... Ne smije se ovo opet ponoviti!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Postoji varijanta da im odrede izolaciju bar 7 dana ovi epidemiolozi kad slete tako da i nece moci nigdjekolezeljovac je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:2415 dana do tekme sa Macabijem, sad nekako skontati da se igraci nikako ne krecu... Zabraniti ovim sto su van BiH sa porodicama da idu, bukvalno da se u karantin stave... Ne smije se ovo opet ponoviti!

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo Bog zna od kad su zarazeni nekima ce za sedmicu pokazati da su negativnizeljovac21 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:20Ma ja, ali nesto ne vjerujem da nakon 10-15 dana mogu biti negativni ako su sad pozitivni.Raonffa je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:38Postoji, ako budu negativni na testiranju pred tu eventualnu utakmicu, ne vidim zašto ne bi mogli igrati.zeljovac21 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:35Sta je sad s ovim igracima sto su zarazeni? Hoce li biti u protokolu kad se bude igrala ta utakmica? Postoji li mogucnost da budu negativni do tad?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Treba otvoriti Bristol maksuz zbog njih, jedan igrac 1 spratLjoZee je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:32Postoji varijanta da im odrede izolaciju bar 7 dana ovi epidemiolozi kad slete tako da i nece moci nigdjekolezeljovac je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:2415 dana do tekme sa Macabijem, sad nekako skontati da se igraci nikako ne krecu... Zabraniti ovim sto su van BiH sa porodicama da idu, bukvalno da se u karantin stave... Ne smije se ovo opet ponoviti!![]()

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Cekamo pola 9 ili 9 da vidimo sta i kako dalje.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
A evo gledao sam Borac i Sutjesku. Bolje da nisam.
-
- Kontakt:
40 faulova, 42 minute efektivne igre. Sutjeska 12 udaraca. 7 minuta nadoknade. Kao nenosioc dobiješ ove levate iako zadnjih pola sata provedeš ležeći na travi. Nevjerovatno majke mi.
Gledam i ovi Albanci izbacili izraelski Beitar. Glat 2:0.
Željezničar za život cijeli!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa Eric i Juricic su pozitivni ima mjesec dana pa se ispostavilo da su jos uvijek...Kometa je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:33Samo Bog zna od kad su zarazeni nekima ce za sedmicu pokazati da su negativnizeljovac21 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:20Ma ja, ali nesto ne vjerujem da nakon 10-15 dana mogu biti negativni ako su sad pozitivni.
Taj Beitar je imao 14 bodova manje od Maccabija sa kojim mi igramo.SudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:39Gledam i ovi Albanci izbacili izraelski Beitar. Glat 2:0.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
A jbg mešćini da su albanci podobro nas preskočili.
Tirana neku noć bila bolja duplo od Zvezde, jbg ispadoše radi neiskustva, a čisto sumnjam da bi i jedna ekipa iz lige mogla parirati Zvezdi u 90.minuta. Doduše ni oni nisu ni sjenka što su bili pod Milojevićem.
Uglavnom ovo je sezona malih ekipa odnosno nefavorita u europi. Bez publike, bez pritiska a samo jedan meč.
Tu je naša najveća prednost pred makabi, još evo vidim kače im transove na trening kamp da moraju uzeti titulu, izgleda da je slična napetost ko i kod nas u ljeto kad su nas preuzimali kostić, pa i krčmarević.. Hoćemo sve odmah, a to je ogroman psihološki pritisak.
Večeras po dosadašnjoj igri Zrinjskog uz prisustvo publike prošli bi nekako, ovako je sve moguće. Vrlo lahko ih diferdange dunge lange može izbaciti
Tirana neku noć bila bolja duplo od Zvezde, jbg ispadoše radi neiskustva, a čisto sumnjam da bi i jedna ekipa iz lige mogla parirati Zvezdi u 90.minuta. Doduše ni oni nisu ni sjenka što su bili pod Milojevićem.
Uglavnom ovo je sezona malih ekipa odnosno nefavorita u europi. Bez publike, bez pritiska a samo jedan meč.
Tu je naša najveća prednost pred makabi, još evo vidim kače im transove na trening kamp da moraju uzeti titulu, izgleda da je slična napetost ko i kod nas u ljeto kad su nas preuzimali kostić, pa i krčmarević.. Hoćemo sve odmah, a to je ogroman psihološki pritisak.
Večeras po dosadašnjoj igri Zrinjskog uz prisustvo publike prošli bi nekako, ovako je sve moguće. Vrlo lahko ih diferdange dunge lange može izbaciti

Problem je ako igrači budu morali u izolaciju, to je minimalno 7-10 dana bez treninga. U ovom dijelu sezone to bi bilo baš pogubno. A taman smo se kao i uigrali.
Ma mogu brate, tu su ti šanse podjednake za obje solucije.zeljovac21 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:20Ma ja, ali nesto ne vjerujem da nakon 10-15 dana mogu biti negativni ako su sad pozitivni.Raonffa je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:38Postoji, ako budu negativni na testiranju pred tu eventualnu utakmicu, ne vidim zašto ne bi mogli igrati.zeljovac21 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:35Sta je sad s ovim igracima sto su zarazeni? Hoce li biti u protokolu kad se bude igrala ta utakmica? Postoji li mogucnost da budu negativni do tad?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja predlažem da Bekrić trenira zaražene, a Osim nezaražene
-
- Kontakt:
Na hajrRaonffa je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:52Ma mogu brate, tu su ti šanse podjednake za obje solucije.zeljovac21 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:20Ma ja, ali nesto ne vjerujem da nakon 10-15 dana mogu biti negativni ako su sad pozitivni.
-
- Kontakt:
A Renova ravnopravna s Alaskertom i evo proc ce izgleda 0-1 vode
superiore1921 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 19:43A Renova ravnopravna s Alaskertom i evo proc ce izgleda 0-1 vode

Bas gledam, steta sto nismo njih izvukli
Zato Apollon 5 1
Cuva Bog Zelju svog!
Evo naših iznad Tirane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.