Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
meni je najjace kad procitam ili nase ljude ili navijace portlanda...zakucaj, nemoj polagat..i eto neces fulat zicere.
a niko ne konta koliko to oduzima energije...izgleda glatko i atraktivno ali ti pojede energiju.
ono sto moze radit kad je tako umoran, da ih navuce na faul nekim fintom...bolje fintirat nego bacat frljoku iz teske pozicije.
samo sabura...popravice on i te stvari.
a niko ne konta koliko to oduzima energije...izgleda glatko i atraktivno ali ti pojede energiju.
ono sto moze radit kad je tako umoran, da ih navuce na faul nekim fintom...bolje fintirat nego bacat frljoku iz teske pozicije.
samo sabura...popravice on i te stvari.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Sumnjam da će on ikad imati 2 blokade u prosjeku, ima odličan timing za njih ali ga wingspan malo yebe tu (uostalom samo 7 igrača ima taj prosjek ove sezone.) Mislim da je izvodljivije 5+ asistencija u prosjeku, tu ima dosta prostora za napredak (i to će lakše ići kad se Hood i Ariza vrate.)
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Za Jusufa važi i izraz o lošoj selekciji šuta koji se obično spominje uz bekove. On će kod rezultata 48 : 48 i 15 sekundi prije isteka napada pokušati izvesti nešto nemoguće, ubrzano i forsirano, kao da je dobio loptu 0,5 sekundi prije kraja utakmice.
ja ovo sto spominjes nisam primjetio. nemojte izigravat prepametnost ovakvim opaskama
naravno ako je pozvana izolacija za njega, ako je mismatch,nije bitno koja je sekunda na semaforu.
drugo je sto se vama ne svidja kad profula.
naravno ako je pozvana izolacija za njega, ako je mismatch,nije bitno koja je sekunda na semaforu.
drugo je sto se vama ne svidja kad profula.
Nisi primjetio situacije kad on dobije loptu, pokuša se izboriti za što bolju poziciju, ne uspije u tome i opet uzme šut koji ne liči ni na šta? On ne razmišlja na način da ako ne izbori dobru poziciju, onda će vratiti loptu nekom. Ide do kraja pa makar glavom kroz zid.
ma nije tacno...ne kazem da se nikad nije desilo vec nije sablon. najcesce izbaci loptu.
da zabije ne bi niko pominjo ni te rijetke situacije kad ide glavom kroz zid
da zabije ne bi niko pominjo ni te rijetke situacije kad ide glavom kroz zid
Znači 2 poena po utakmici iz šuta za 3Ghuraba je napisao/la: ↑15 avg 2020, 15:55Da bi imao 20+ ppg, konstantno mora uzimati vise suteva po mecu. Nerijetko mu se zna desiti da ostane recimo na svega 8-9, mada tu veliku ulogu imaju profulani ziceri iz prve cetvrtine. Po meni, on u prosjeku mora uzimati oko 14 suteva za dva i pogadjati 7.5 (sto je oko 15 poena), te jos 2-3 trojke i pogadjati 0.75 (sto je oko 2 poena). Na to sve dodati 4-6 bacanja, koja, nadam se, vise nikad nece ici ispod 80% (sto je oko 4 poena). Uz sve to, na minutazu od preko 30 minuta hladno moze imati 10+ skokova, 3.5+ asistencija i 2+ blokada. Ako sredi glavu i zicere svede na minimum, on je, ako Bog da, dogodine 20/10 centar, a takvih u ligi nema puno (pogotovo koji jos i odbranu igraju).

uz malu pomoc klubskog psihologa valjda najbolje kanalise losu energiju...zivot ide dalje
Teška situacija, mislim dženaza i to, a ti u balonu
Bar znamo da ce 110% dati vcrs.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Imal ko link al sa nije ovaj xyz
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Koji osjećaj za dodavanje čovjek ima
još da malo bolje završe nakon toga..

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Valjda uzme jedan šut u prvoj četvrtini
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Arena sport 2? Il' baš želiš američke komentatore?

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Bolje da ne uzima

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Tako majstore
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Bravooooo 

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.