Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Tierny igra stopera za Skotsku
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ceballos je potpisan na još jednu godinu posudba
Još malo još malo..
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jbt jel klub objavio vidim on objavio na instagramu
Ipak je zvanicno
Ipak je zvanicno
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nama mora doći ili Aouar ili Partey ako mislimo imati dobar transfer rok, ovo nije loše, ali ne mijenja situaciju da nam treba jaka sredina terena, znamo svi kako bezidejni znaju biti Xhaka i Ceballos, Torreira nije jednostavno uklopljen, Ozil ne igra, fali nam jedan dobar CM/DMF da nam da tu čvrstinu na sredini
Fora je što Partey ima i tehniku dobru, kvalitetan fudbaler, Aouar je isto kvalitetan, ali nije fizički toliko jak možda koliko nama to treba u ovom trenutku, kako god da bude nadam se barem jednom od njih dvojice da možemo reći - e ovo je bio dobar prelazni rok za nas
Fora je što Partey ima i tehniku dobru, kvalitetan fudbaler, Aouar je isto kvalitetan, ali nije fizički toliko jak možda koliko nama to treba u ovom trenutku, kako god da bude nadam se barem jednom od njih dvojice da možemo reći - e ovo je bio dobar prelazni rok za nas
Paertya i ako ode Lakazette neka sovedu Edoarda iz Celtica moze doci za 25 milkiAA23 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:32Nama mora doći ili Aouar ili Partey ako mislimo imati dobar transfer rok, ovo nije loše, ali ne mijenja situaciju da nam treba jaka sredina terena, znamo svi kako bezidejni znaju biti Xhaka i Ceballos, Torreira nije jednostavno uklopljen, Ozil ne igra, fali nam jedan dobar CM/DMF da nam da tu čvrstinu na sredini
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma doci ce jedan od njih 100%AA23 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:32Nama mora doći ili Aouar ili Partey ako mislimo imati dobar transfer rok, ovo nije loše, ali ne mijenja situaciju da nam treba jaka sredina terena, znamo svi kako bezidejni znaju biti Xhaka i Ceballos, Torreira nije jednostavno uklopljen, Ozil ne igra, fali nam jedan dobar CM/DMF da nam da tu čvrstinu na sredini
- Marsal
- Kontakt:
Doći će obojica inshallah.
Siguran sam da imamo pare za jednog, a da se za drugog mučimo skupit i da prvo moramo rasprodat škart.
Siguran sam da imamo pare za jednog, a da se za drugog mučimo skupit i da prvo moramo rasprodat škart.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Amin brate
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mislim da vec imamo vise stranaca u klubu nego sto mozemo imati
Sokratis, Kolasinac idu 100%
Vjerovatno Holding ili Chambers na posudbu negdje
Torreira i Cupo ce isto vjerovanto otici
Laca ne vjerujem da ce otici jer vjerovatno Auba lobira da on ostane
Moraju prvo otići što kaže forumaš iznad, imamo previše non-HG igrača, Sokratis, Seo, Elneny, Torreira, Guendouzi - riješi se bar trojice i biće mjesta za pojačanja.
Od HG igrača, Martinez, Bellerin se spominju kao mogući odlasci.
Najgore što je sve u našim rukama - platimo otkupnu, Partey je naš, 45 miliona funti za ono što nam treba.
Od HG igrača, Martinez, Bellerin se spominju kao mogući odlasci.
Najgore što je sve u našim rukama - platimo otkupnu, Partey je naš, 45 miliona funti za ono što nam treba.
Davnih dana novinari bliski Arsenalu su pisali da dolazak Parteya nema veze sa eventualnim prodajam
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne znam jer kad placas klauzulu mozda moras odmah iskesirati 50m a oni pokusavaju da ga uzmu vjerovatno za 40m i to da placaju u ratama 3 godine recimo
Tako da vjerovatno se ne zuri s njim dok se ne proda neko
Tako da vjerovatno se ne zuri s njim dok se ne proda neko
S kim igramo danas hocel biti kakvog prijenosa ili je iza zatvorenih vrata
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sa Villom
- AshburtonG
- Kontakt:
Kao sto gore neko rece, mislim da mi imamo pare za jednog od ove dvojice, a da se prodajom pokusava stvorit budzet za oba igraca. Ne znam sta se ceka sa prodajom Guendouzija? Meni licno veliki potencijal i drag igrac, medjutim onakve bljuvotine govorit sa 20 godina moze samo mentalno oboljela osoba i teski pacijent. Prodajom Torreire i njega bi se trebalo uzet 50+ miliona i samim tim finansirat transfer Aouara.
Nadam se da Arteta vidi sansu, kojom bi rijesio probleme u veznom redu narednih 5+ godina.
Ceballos-Partey-Aouar je vrlo vjerovatno mozda i najbolji vezni red EPLa, na papiru.
Nadam se da Arteta vidi sansu, kojom bi rijesio probleme u veznom redu narednih 5+ godina.
Ceballos-Partey-Aouar je vrlo vjerovatno mozda i najbolji vezni red EPLa, na papiru.
- Ozymandias
- Kontakt:
Ne ceka se nista, nece ga niko valjda.AshburtonG je napisao/la: ↑05 sep 2020, 16:30Kao sto gore neko rece, mislim da mi imamo pare za jednog od ove dvojice, a da se prodajom pokusava stvorit budzet za oba igraca. Ne znam sta se ceka sa prodajom Guendouzija? Meni licno veliki potencijal i drag igrac, medjutim onakve bljuvotine govorit sa 20 godina moze samo mentalno oboljela osoba i teski pacijent. Prodajom Torreire i njega bi se trebalo uzet 50+ miliona i samim tim finansirat transfer Aouara.
Ma uzet ce ga neko za 15-20m
Mislim da je bio kapiten za mladu repku francuske jucer
Mislim da je bio kapiten za mladu repku francuske jucer
- Ozymandias
- Kontakt:
Odlicno bi to bilo. Njegovim odlaskom je zagarantovan jedan od ove dvojice. Onda samo skrpit za drugog. Mijenja li sta Depayev transfer u vezi Aouara? Pise se da ga Barca hoce. Ako on ode mislim da se nama smanjuju sanse za Aouara, morat ce se vise keša skrhat vjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.