Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Kakve su to fejk slike Ozila
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sta nam je u ovim prijateljakim, dal je moguce da Arteta pokusava nesto novo,ali mi nije jasno i protiv MK donsa isto smo bili katastrofa u polju niamo pravili sanse a onda CS i onako dobra igra protiv Liverpola ne kontam stvaro sta je prob, i poslije korona pauze smo zijanili prijateljaku 4:3 od Brendforda
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma **** prijateljske to nikad nije bilo mjerilo ni za sta, igraci ne igraju ni na 50%, nadam se da cemo poceti igrat ofanzivnije, koliko god volio sto imamo neke rezultate sad, realno igra nam je defanzivno orijentisana bar protiv ovih jacih ekipa, buraniju moramo dobijati napadackom igrom
Slazem se potpuno, vjerujem da necemo bunker igrati i protiv ove buranije al sve cemo da vidimo vec u prva dva kolaQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 sep 2020, 20:44ma **** prijateljske to nikad nije bilo mjerilo ni za sta, igraci ne igraju ni na 50%, nadam se da cemo poceti igrat ofanzivnije, koliko god volio sto imamo neke rezultate sad, realno igra nam je defanzivno orijentisana bar protiv ovih jacih ekipa, buraniju moramo dobijati napadackom igrom
Uaput jel neko igra ovu Fantasy premier ligu, kako sta koja jw procedura, mozda bih se malo okusao u tome
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Samo za hejtere.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma partey nam je potrebniji od aouara, posto messi nece ici iz barce moguce da ce city sad jace napasti francuza i tu bi ga mi i popusili.. do kraja prelaznog pod must partey i da lacazette ostane 
Meni je bitniji Paerty, sto se tice Lakazetta drag mi je kao i Auba ali mislim da bi njega mogli zamijeniti onim malcem iz Celtica momak kida a skoro isti tip igraca kao Laca, dobili bi ga za 25 miliona, ako bi birao dao bih Guzija i Lakazeta za Paertya i doveo Edoarda iz Celtica za 25milkiQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:58ma partey nam je potrebniji od aouara, posto messi nece ici iz barce moguce da ce city sad jace napasti francuza i tu bi ga mi i popusili.. do kraja prelaznog pod must partey i da lacazette ostane![]()
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Almir se vise nervira oko prijateljskih nego tokom sezone 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brate nerviram se uvjek, opra sa Arsenalom
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Lester u trecij rundi Carabao kupa u gostima
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Znaci odma ispasti, ili je Arteta ko Pep, pa sa prvom postavom do finala 
Ma brat bratu yebes taj kup ali ajd ga znaj kakva ce nam sezona biti, mozda bude slicna prosloj pa na kraju daj sta das iako je ovaj kup ravan Comunity S, u Fa cupu opet treba pun gas
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja sam uvijek za da se FA kup osvaja. Taj kup ce uvijek imati tezinu kao najstarije fudbalsko takmicenje na svijetu
- feniksptica
- Kontakt:
Al kako, na koji nacin jedan klub nema 50 miliona za jednog igraca koji ti je prijeko potreban. I to klub tog ranga, koji je godinu prije napravio dosta veci transfer..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Korona bruda a nemamo sugar Taticu tipa Abramovicfeniksptica je napisao/la: ↑06 sep 2020, 19:09Al kako, na koji nacin jedan klub nema 50 miliona za jednog igraca koji ti je prijeko potreban. I to klub tog ranga, koji je godinu prije napravio dosta veci transfer..
Arsenal All The Way !
Bas nam lose ide ova prodaja igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.