Sexmachineboy je napisao/la:Give me five..Nail for Real je napisao/la:Da postavim onu rukicu protiv EspanyolaSexmachineboy je napisao/la:Navijači Reala zaista izgledaju smiješno.. toliko glupih pokušaja da se dokaže nešto što je nemoguče..cccc![]()
![]()
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Sexmachineboy je napisao/la:Give me five..Nail for Real je napisao/la:Da postavim onu rukicu protiv EspanyolaSexmachineboy je napisao/la:Navijači Reala zaista izgledaju smiješno.. toliko glupih pokušaja da se dokaže nešto što je nemoguče..cccc![]()
![]()
a vi(nezz sto se nazivte mi vi ali eto)niste potrosiliSajoni je napisao/la:Ovi sto sliku Zamorana stavljaju kako ih nije stid.Pa te iste sezone njima je Barca utrpala 5 komada,a sezona 89 je bilo 8:0 za Barcu...Pa maleni frankovci imate li obraza.Tolike ste novce spiskali zadnjih godina i mi vas handrimo kad god stignemo.Spustite se na zemlju i ne javljajte se do slijedećeg el clasica.
Ronaldo + Kaka ...tik-tak2 je napisao/la: a vi(nezz sto se nazivte mi vi ali eto)niste potrosili
idemo redom
cigrinski 25 mil eura
abidal 20 mil eura
alves 30 mil eura
henry 25 eura
zlatan 50 mil eura + eto cirka 40 mil eura
maxvel 5 mil eura
masvcerano 20 mil eura
vila 30 mil eura
ukupno:185mil eura + eto cirka 40mil eura
prodati Iniestu...hahhahahaahhahahahhahahaahaahahahhaha....svašta čuti danaslosmi je napisao/la:Sto miliona eura. To je iznos koji bi Manchester City uskoro mogao ponuditi Barcelonu za veznjaka Andresa Iniestu. Ove informacije objavio je yahoo.com, citirajući izvor blizak Kataloncima.
- Iniesta je imao vrhunsku godinu iza sebe i izdanak je Barceloninog omladinskog pogona. Ali to ne znači da, ako dođe dobra ponuda za njega, neće biti i prihvaćena - navodno je rekao izvor, čije ime nisu htjeli navesti.
Prema ovo američkoj web stranici, katalonski klub je spreman prodati Iniestu kako bi pokrio veliki minus u kasi kluba. Međutim, jedini klub koji bi mogao platiti ovu sumu je, niko drugi nego Manchester City, koji je spreman dati do 100 miliona eura za njega.
Ne znam dal je istina ovo,al je veoma dobra ponuda.Jeste da mi je Iniesta jedan od omiljenijih igraca na svetu,ali se ovakva ponuda ne odbija.Te pare bi nam dobro dosle,mogli bi da kupimo fabregasa za jedno 35-40 miliona,Bale za 30-35 miliona.i ostalim 25 miliona ubaciti u kasu ili dovesti nekog vrhunskog stopera,to jest mozemo se ubitacno pojacati,tako da se nebi primetio nedostatak inieste.
Nema šanse...Iniesta je zaštitini znak Barcelone, kao npr. i Messi...nema njemu micanja iz Barse da je milijarda u pitanju.losmi je napisao/la:Sto miliona eura. To je iznos koji bi Manchester City uskoro mogao ponuditi Barcelonu za veznjaka Andresa Iniestu. Ove informacije objavio je yahoo.com, citirajući izvor blizak Kataloncima.
- Iniesta je imao vrhunsku godinu iza sebe i izdanak je Barceloninog omladinskog pogona. Ali to ne znači da, ako dođe dobra ponuda za njega, neće biti i prihvaćena - navodno je rekao izvor, čije ime nisu htjeli navesti.
Prema ovo američkoj web stranici, katalonski klub je spreman prodati Iniestu kako bi pokrio veliki minus u kasi kluba. Međutim, jedini klub koji bi mogao platiti ovu sumu je, niko drugi nego Manchester City, koji je spreman dati do 100 miliona eura za njega.
Ne znam dal je istina ovo,al je veoma dobra ponuda.Jeste da mi je Iniesta jedan od omiljenijih igraca na svetu,ali se ovakva ponuda ne odbija.Te pare bi nam dobro dosle,mogli bi da kupimo fabregasa za jedno 35-40 miliona,Bale za 30-35 miliona.i ostalim 25 miliona ubaciti u kasu ili dovesti nekog vrhunskog stopera,to jest mozemo se ubitacno pojacati,tako da se nebi primetio nedostatak inieste.
hahahaha youtube fantazija. Nadji mi kakav dokumenat da to potvrdjuje. Mi i novac? Vjeruj mi arane ni vi niste nista bolji.Sajoni je napisao/la:Ovi sto sliku Zamorana stavljaju kako ih nije stid.Pa te iste sezone njima je Barca utrpala 5 komada,a sezona 89 je bilo 8:0 za Barcu...Pa maleni frankovci imate li obraza.Tolike ste novce spiskali zadnjih godina i mi vas handrimo kad god stignemo.Spustite se na zemlju i ne javljajte se do slijedećeg el clasica.
Hahahahaha, pa ubroj i ti Realovu sezonu 2008-09, doveli samo VDV-a za 15 milionaMonolog je napisao/la:Henry 24 miliona Eura
Pique 5 miliona Eura
Keita 14 miliona Eura
Ibrahimović 46 miliona Eura + Eto'o(tada procijenjen na 20 miliona)...
Eh, to što si ti uveličao(da ne kažem uduplao) brojke, to je do tebe.
Dakako, i Barcelona troši(možda i više negoli bi trebala), ali je Real tu X puta gori:
Ronaldo 96 miliona Eura
Kaka 65 miliona Eura
Benzema 35 milina Eura
Alonso 32 miliona Eura
Arbeloa 6 miliona Eura
Di Maria minimalno 25 miliona Eura
Ozil 15 miliona Eura
Khedira 18 miliona Eura
Albiol 15 miliona Eura
Carvalho 7.3 milina Eura
Dakle, nabroj'o sam ti samo posljednje 2 sezone Ralovog raskošnog poslovanja, a ti si Barcine izdatke i od prije par sezona. Koji si ti lik, ne mogu da vjerujem.
van gall je napisao/la:Ma nebitno kolko Barca torsi,neka trosi i duplo vise od Reala al je cinjenica samo jedna BARCA ZNA DA TROSI A REAL NEZNA....

hahaha, recimo i to da je Real samo od prodaje Ronaldovih dresova u Madridu zaradio preko 100 miliona, samo prosle godine. I kakve to igrace upropastimo svega ti? A i vi pametno trosite sto jes jes, Ibru kupili za 80 miliona a prodali ga za 25ibra_barca je napisao/la:koji ste vi realovci iskompleksirani, idi tamo na realov forum pa postaj tamo do mile volje, barca zna da trosi, i pametno trosi, vi trosite sigurno 2x vise i pored toga sto trosite vise, upropastite igrace, i samim tim neznate da trosite, to je glavno...
nabaci 5...

Pa dobro koliko se sjecam nije bas Barca prije Puyola, Xavija i ekipe i nije imala bas puno igraca iz svoje skole. Međutim tad su igraca bili dosta jeftiniji u odnosu na sada. Barca je pocela trositi dosta u posljenje vrijeme ali je to jos dosta manje u odnoso na Real. Zapravo mislim da se s Realom nikad nece niko moci u isti kos sto se tice financija (osim Citija ali njih ne brojimaddebisi je napisao/la:tik tak, pa ti ode 5 godine prije, onda kad bi real gledao bilo bi cirka oko milijardeda se ne lazemo inter i real su klubovi kroz koje je proslo najvise igraca a barcu cini okosnica iz njihove skole la masie i to su trenutno 3 najbolja igraca svijeta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.