FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Nail for Real
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Nail for Real » 14 dec 2010, 22:34

Sexmachineboy je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la:Navijači Reala zaista izgledaju smiješno.. toliko glupih pokušaja da se dokaže nešto što je nemoguče..cccc :?
Da postavim onu rukicu protiv Espanyola :mrgreen: :mrgreen:
Give me five.. :mrgreen: :mrgreen:
slika :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 14 dec 2010, 23:16

Ovi sto sliku Zamorana stavljaju kako ih nije stid.Pa te iste sezone njima je Barca utrpala 5 komada,a sezona 89 je bilo 8:0 za Barcu...Pa maleni frankovci imate li obraza.Tolike ste novce spiskali zadnjih godina i mi vas handrimo kad god stignemo.Spustite se na zemlju i ne javljajte se do slijedećeg el clasica. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

tik-tak2
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak2 » 14 dec 2010, 23:19

Sajoni je napisao/la:Ovi sto sliku Zamorana stavljaju kako ih nije stid.Pa te iste sezone njima je Barca utrpala 5 komada,a sezona 89 je bilo 8:0 za Barcu...Pa maleni frankovci imate li obraza.Tolike ste novce spiskali zadnjih godina i mi vas handrimo kad god stignemo.Spustite se na zemlju i ne javljajte se do slijedećeg el clasica. ;)
a vi(nezz sto se nazivte mi vi ali eto)niste potrosili
idemo redom
cigrinski 25 mil eura
abidal 20 mil eura
alves 30 mil eura
henry 25 eura
zlatan 50 mil eura + eto cirka 40 mil eura
maxvel 5 mil eura
masvcerano 20 mil eura
vila 30 mil eura
ukupno:185mil eura + eto cirka 40mil eura

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 14 dec 2010, 23:22

tik tak, pa ti ode 5 godine prije, onda kad bi real gledao bilo bi cirka oko milijarde ;) da se ne lazemo inter i real su klubovi kroz koje je proslo najvise igraca a barcu cini okosnica iz njihove skole la masie i to su trenutno 3 najbolja igraca svijeta...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 dec 2010, 12:44

tik-tak2 je napisao/la: a vi(nezz sto se nazivte mi vi ali eto)niste potrosili
idemo redom
cigrinski 25 mil eura
abidal 20 mil eura
alves 30 mil eura
henry 25 eura
zlatan 50 mil eura + eto cirka 40 mil eura
maxvel 5 mil eura
masvcerano 20 mil eura
vila 30 mil eura
ukupno:185mil eura + eto cirka 40mil eura
Ronaldo + Kaka ... 8-)

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 15 dec 2010, 12:53

...ovi navijaci reala su stvarno smijesni...ne svi,ali vecina...sigurno cijeli dan provodite na internetu i trazite nesto lose o barci pa da nam to stavljate ovdje...zalosnooo...

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 15 dec 2010, 14:55

Sto miliona eura. To je iznos koji bi Manchester City uskoro mogao ponuditi Barcelonu za veznjaka Andresa Iniestu. Ove informacije objavio je yahoo.com, citirajući izvor blizak Kataloncima.

- Iniesta je imao vrhunsku godinu iza sebe i izdanak je Barceloninog omladinskog pogona. Ali to ne znači da, ako dođe dobra ponuda za njega, neće biti i prihvaćena - navodno je rekao izvor, čije ime nisu htjeli navesti.

Prema ovo američkoj web stranici, katalonski klub je spreman prodati Iniestu kako bi pokrio veliki minus u kasi kluba. Međutim, jedini klub koji bi mogao platiti ovu sumu je, niko drugi nego Manchester City, koji je spreman dati do 100 miliona eura za njega.
Ne znam dal je istina ovo,al je veoma dobra ponuda.Jeste da mi je Iniesta jedan od omiljenijih igraca na svetu,ali se ovakva ponuda ne odbija.Te pare bi nam dobro dosle,mogli bi da kupimo fabregasa za jedno 35-40 miliona,Bale za 30-35 miliona.i ostalim 25 miliona ubaciti u kasu ili dovesti nekog vrhunskog stopera,to jest mozemo se ubitacno pojacati,tako da se nebi primetio nedostatak inieste.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 15 dec 2010, 14:57

losmi je napisao/la:Sto miliona eura. To je iznos koji bi Manchester City uskoro mogao ponuditi Barcelonu za veznjaka Andresa Iniestu. Ove informacije objavio je yahoo.com, citirajući izvor blizak Kataloncima.

- Iniesta je imao vrhunsku godinu iza sebe i izdanak je Barceloninog omladinskog pogona. Ali to ne znači da, ako dođe dobra ponuda za njega, neće biti i prihvaćena - navodno je rekao izvor, čije ime nisu htjeli navesti.

Prema ovo američkoj web stranici, katalonski klub je spreman prodati Iniestu kako bi pokrio veliki minus u kasi kluba. Međutim, jedini klub koji bi mogao platiti ovu sumu je, niko drugi nego Manchester City, koji je spreman dati do 100 miliona eura za njega.
Ne znam dal je istina ovo,al je veoma dobra ponuda.Jeste da mi je Iniesta jedan od omiljenijih igraca na svetu,ali se ovakva ponuda ne odbija.Te pare bi nam dobro dosle,mogli bi da kupimo fabregasa za jedno 35-40 miliona,Bale za 30-35 miliona.i ostalim 25 miliona ubaciti u kasu ili dovesti nekog vrhunskog stopera,to jest mozemo se ubitacno pojacati,tako da se nebi primetio nedostatak inieste.
prodati Iniestu...hahhahahaahhahahahhahahaahaahahahhaha....svašta čuti danas :lol: :lol: :lol:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 dec 2010, 15:06

losmi je napisao/la:Sto miliona eura. To je iznos koji bi Manchester City uskoro mogao ponuditi Barcelonu za veznjaka Andresa Iniestu. Ove informacije objavio je yahoo.com, citirajući izvor blizak Kataloncima.

Nema šanse...Iniesta je zaštitini znak Barcelone, kao npr. i Messi...nema njemu micanja iz Barse da je milijarda u pitanju.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 dec 2010, 15:53

Sajoni je napisao/la:Ovi sto sliku Zamorana stavljaju kako ih nije stid.Pa te iste sezone njima je Barca utrpala 5 komada,a sezona 89 je bilo 8:0 za Barcu...Pa maleni frankovci imate li obraza.Tolike ste novce spiskali zadnjih godina i mi vas handrimo kad god stignemo.Spustite se na zemlju i ne javljajte se do slijedećeg el clasica. ;)
hahahaha youtube fantazija. Nadji mi kakav dokumenat da to potvrdjuje. Mi i novac? Vjeruj mi arane ni vi niste nista bolji.

Idemo redom. Villa 40 milja, Henry 26 milja, Ibra 80+ milja, Chigrinski 26 milja, Alves 32 milje, Pique 16, Keita 15, Keirrson 15, Adriano 10, Henrique 10... posto nisam dobar s matematikom de bgt ti to zbroji.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 15 dec 2010, 15:59

To za Iniestu je glupost...pa nije Barca valjda toliko luda da to uradi...neko kazze prodamo ga kupimo fabregasa i balea,ma iniesta je bolji od fabregasa...a i balea su previse izdigli,odigrao je 2,3 utakmice odlicno i odmah igracina...ne moze to tako...dobar je on,ali treba se jos dokazivati...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 dec 2010, 16:02

Henry 24 miliona Eura
Pique 5 miliona Eura
Keita 14 miliona Eura
Ibrahimović 46 miliona Eura + Eto'o(tada procijenjen na 20 miliona)...

Eh, to što si ti uveličao(da ne kažem uduplao :lol: ) brojke, to je do tebe.

Dakako, i Barcelona troši(možda i više negoli bi trebala), ali je Real tu X puta gori:

Ronaldo 96 miliona Eura
Kaka 65 miliona Eura
Benzema 35 milina Eura
Alonso 32 miliona Eura
Arbeloa 6 miliona Eura
Di Maria minimalno 25 miliona Eura
Ozil 15 miliona Eura
Khedira 18 miliona Eura
Albiol 15 miliona Eura
Carvalho 7.3 milina Eura

Dakle, nabroj'o sam ti samo posljednje 2 sezone Ralovog raskošnog poslovanja, a ti si Barcine izdatke i od prije par sezona. Koji si ti lik, ne mogu da vjerujem. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 15 dec 2010, 16:04

Ma nebitno kolko Barca torsi,neka trosi i duplo vise od Reala al je cinjenica samo jedna BARCA ZNA DA TROSI A REAL NEZNA....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 dec 2010, 16:16

Monolog je napisao/la:Henry 24 miliona Eura
Pique 5 miliona Eura
Keita 14 miliona Eura
Ibrahimović 46 miliona Eura + Eto'o(tada procijenjen na 20 miliona)...

Eh, to što si ti uveličao(da ne kažem uduplao :lol: ) brojke, to je do tebe.

Dakako, i Barcelona troši(možda i više negoli bi trebala), ali je Real tu X puta gori:

Ronaldo 96 miliona Eura
Kaka 65 miliona Eura
Benzema 35 milina Eura
Alonso 32 miliona Eura
Arbeloa 6 miliona Eura
Di Maria minimalno 25 miliona Eura
Ozil 15 miliona Eura
Khedira 18 miliona Eura
Albiol 15 miliona Eura
Carvalho 7.3 milina Eura

Dakle, nabroj'o sam ti samo posljednje 2 sezone Ralovog raskošnog poslovanja, a ti si Barcine izdatke i od prije par sezona. Koji si ti lik, ne mogu da vjerujem. :lol:
Hahahahaha, pa ubroj i ti Realovu sezonu 2008-09, doveli samo VDV-a za 15 miliona :lol: Nego, de mi reci kako je Eto'o tada procjenjen na 25? Ja koliko sam mogao vidjeti, na svim portalima je pisalo 40 :roll: Ronaldo 94, Arbeloa 2,5 miliona ... Uostalom, nisam nigdje ja rekao da Barca trosi vise od Reala, to si mi ti stavio u kontekst. Samo kazem da nam na tom polju nista ne mogu reci.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 dec 2010, 16:19

van gall je napisao/la:Ma nebitno kolko Barca torsi,neka trosi i duplo vise od Reala al je cinjenica samo jedna BARCA ZNA DA TROSI A REAL NEZNA....
slika
slika

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 15 dec 2010, 16:24

...Portillo za koga ti navijas..meni se cini za real???...nesto si mi sumnjiv...cijeli dan si na temi Barce... :D

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 15 dec 2010, 16:26

koji ste vi realovci iskompleksirani, idi tamo na realov forum pa postaj tamo do mile volje, barca zna da trosi, i pametno trosi, vi trosite sigurno 2x vise i pored toga sto trosite vise, upropastite igrace, i samim tim neznate da trosite, to je glavno...
nabaci 5... :D
...rob do bagro...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 dec 2010, 16:32

ibra_barca je napisao/la:koji ste vi realovci iskompleksirani, idi tamo na realov forum pa postaj tamo do mile volje, barca zna da trosi, i pametno trosi, vi trosite sigurno 2x vise i pored toga sto trosite vise, upropastite igrace, i samim tim neznate da trosite, to je glavno...
nabaci 5... :D
hahaha, recimo i to da je Real samo od prodaje Ronaldovih dresova u Madridu zaradio preko 100 miliona, samo prosle godine. I kakve to igrace upropastimo svega ti? A i vi pametno trosite sto jes jes, Ibru kupili za 80 miliona a prodali ga za 25 :lol: A za onog levata Ukrajinca dali haman 30 milja :lol:

I evo ti 5:
slika

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 15 dec 2010, 16:47

Palermo's Javier Pastore: I'm Stronger Than Barcelona's Lionel Messi... On The Playstation
Barcelona's Lionel Messi is the ideal playing partner for Palermo's Javier Pastore both on and off the pitch...
Palermo playmaker Javier Pastore has said he is better than Barcelona forward Lionel Messi, but only on the Playstation.

"Messi? I am surely better than him... but only on the Playstation," Pastore told El Grafico.

"He beat everybody else on it, but then when he played me he couldn't."

Pastore told the story of how he sees similarities with his Argentina team-mate, and looks forward to playing with him more often.

"Leo is a very tranquil person. He is a great person and we have a similar character," Pastore said.

"Would I be his perfect team-mate? You would have to ask him as he has been playing at Barcelona for 10 years everyday with the same people.

"He is used to playing with people who know how to play the ball well. It would be important to meet and play like Barcelona."
hehe dobar ovaj pastore :lol:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 15 dec 2010, 17:05

addebisi je napisao/la:tik tak, pa ti ode 5 godine prije, onda kad bi real gledao bilo bi cirka oko milijarde ;) da se ne lazemo inter i real su klubovi kroz koje je proslo najvise igraca a barcu cini okosnica iz njihove skole la masie i to su trenutno 3 najbolja igraca svijeta...
Pa dobro koliko se sjecam nije bas Barca prije Puyola, Xavija i ekipe i nije imala bas puno igraca iz svoje skole. Međutim tad su igraca bili dosta jeftiniji u odnosu na sada. Barca je pocela trositi dosta u posljenje vrijeme ali je to jos dosta manje u odnoso na Real. Zapravo mislim da se s Realom nikad nece niko moci u isti kos sto se tice financija (osim Citija ali njih ne brojim :D ) ali takodjer mislim da ce morati trositi jos puno para da nadju igrace tipa Raul, brazilski Ronaldo, Makelele. Carlos, Figo. Ovi igraci koje sad posjeduje Real u odnosu na njih su smijesni i ne smiju se nazivati galacticosima jer onda ispadaju jos smijesniji

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []