inace ovi kreteni nam ubacili cak 22 trojke i opet ga ispusili na kraju, sta rec
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Sta ja govorim od pocetka sezone, WB dobar igrac za onaj cirkus u RS, cim pocne PO raspad sistema, pa nisu mu dzaba pobjegli i KD i George
inace ovi kreteni nam ubacili cak 22 trojke i opet ga ispusili na kraju, sta rec
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ne znam bas...igrat zonu protiv izrazito suterske ekipe...moze bit samoubistvo.Ja bi igro neku kombjnaciju zona+harden
=\_1921_/=
Ocekivano od chokera
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Rondov +/- +28 vcrs 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Cim sam vidio da babuka i AD imaju kombinirano preko 60 poena znao sam da se ova utakmica ne moze izgubiti.Ljudi su pogodili 22 trojke i nekako se to prezivjelo i daje mi optimizam za dalje.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Vjerovatno su Morey i Pringles izracunali da su potrebne 24 trojke za pobjedu
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Hoce li Jokic igrati? Iščašio je zglob i na listi je povrijedjenih, kad ce se zvanično znati, dosta prije utakmice ili ce se čekati do same utakmice?
Mislim par sati prije da ce javiti, kad se bude igrala prva utakmica mozda. Ako bude igrao, Morris ga udara po ruci cim pocne utakmica u nadi da ga povrijedi..BIHpatriota je napisao/la: ↑07 sep 2020, 12:55Hoce li Jokic igrati? Iščašio je zglob i na listi je povrijedjenih, kad ce se zvanično znati, dosta prije utakmice ili ce se čekati do same utakmice?
Nije ni Jokicevo maslo za ramazana.JHam je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:20Mislim par sati prije da ce javiti, kad se bude igrala prva utakmica mozda. Ako bude igrao, Morris ga udara po ruci cim pocne utakmica u nadi da ga povrijedi..BIHpatriota je napisao/la: ↑07 sep 2020, 12:55Hoce li Jokic igrati? Iščašio je zglob i na listi je povrijedjenih, kad ce se zvanično znati, dosta prije utakmice ili ce se čekati do same utakmice?
3:18 na videu
https://nbafullhd.com/4558-2/
Jedno jr namjerno ciljati povrijedjen dio i povrijedjene igrace, sto Morrisu ide ovaj PO a drugo je ovako, mada me ovaj potez iznervirao jer ako nisi na skoku trci nazad nemas sta ti pokusavati izbiti loptu, bolje cuvaj faul za pod kosem..TheChief je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:51Nije ni Jokicevo maslo za ramazana.JHam je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:20Mislim par sati prije da ce javiti, kad se bude igrala prva utakmica mozda. Ako bude igrao, Morris ga udara po ruci cim pocne utakmica u nadi da ga povrijedi..BIHpatriota je napisao/la: ↑07 sep 2020, 12:55Hoce li Jokic igrati? Iščašio je zglob i na listi je povrijedjenih, kad ce se zvanično znati, dosta prije utakmice ili ce se čekati do same utakmice?
Mislim da je ovo bilo vracanje zbog prosle utakmice.JHam je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:58Jedno jr namjerno ciljati povrijedjen dio i povrijedjene igrace, sto Morrisu ide ovaj PO a drugo je ovako, mada me ovaj potez iznervirao jer ako nisi na skoku trci nazad nemas sta ti pokusavati izbiti loptu, bolje cuvaj faul za pod kosem..TheChief je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:51Nije ni Jokicevo maslo za ramazana.
23
Ne znam sta je bilo ali ovakve faulove treba izbjegavati.. I ovako ima problema u odbrani jos praviti ovako glupe faulove pa da se moras sklanjati 15minuta, ne ide.GOAT je napisao/la: ↑07 sep 2020, 14:00Mislim da je ovo bilo vracanje zbog prosle utakmice.JHam je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:58Jedno jr namjerno ciljati povrijedjen dio i povrijedjene igrace, sto Morrisu ide ovaj PO a drugo je ovako, mada me ovaj potez iznervirao jer ako nisi na skoku trci nazad nemas sta ti pokusavati izbiti loptu, bolje cuvaj faul za pod kosem..TheChief je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:51
Nije ni Jokicevo maslo za ramazana.
Vjerovatno vise nece praviti ove slucajne faulove,mora veceras igrati 40 minuta.Kawhi ako ponovi prosli mec imate velike sanse za 2-1.Nije za ocekivati da top 3 igrac lige opet ostane ispod 15 poena,ali ako ne predje 20 vi ste dobili utakmicu.
23
Ako bude igrao, mislim da bi trebao al od povrede mu zavisi kako ce sutati, vidjelo se u drugom poluvremenu da mu smeta ta povreda i kod pasova i suteva. Ne bih bas da mi Plumlee igra centra vise od 15ak minuta, radije nek Bol Bol starta
Sad citam clanak na ovom portalu o Gasolu,jel moguce da ga "peru" zbog manjka poena hahahah
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dzile sletio malo ili mi se cini
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Podcast prva liga 
A jesu smanjili obruc
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.