FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

hule_barca
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la hule_barca » 07 sep 2020, 09:19

Konačno prenos jedne utakmice.
Tuzla City vs Radnik, nedjelja, 20:00 na Areni Sport.
Mes Que Un Club

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 07 sep 2020, 10:54

hule_barca je napisao/la:
07 sep 2020, 09:19
Konačno prenos jedne utakmice.
Tuzla City vs Radnik, nedjelja, 20:00 na Areni Sport.
Najavili su oni i prethodne dvije nase utakmice da ce bit na TV pa na kraju nista od toga.

Tek tamo negdje u Cetvrtak stvarno znas sta ce prenosit usrana arena.

Ove sedmice mozda i kasnije skontaju sta ce stvarno prenosit jer ja i dalje ne znam dal ce zbog nastupa Zelje u Evropi i problema sa koronom oni ovaj vikend uopste igrat u Sirokom ili ce to biti odgodjeno... A i ako budu igrali - dal ce to bit Nedjelja ili Ponedjeljak? Nista se jos ne zna...

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 07 sep 2020, 11:01

Slažem se da su im prenosi podložni promjenama, međutim ovdje ne bi trebalo biti bilo kakvih promjena.
Sarajevo, Željo, Zrinjski i Borac se haman prenose svako kolo, a s obzirom da Sarajevo igra međusobno protiv Borca, ostaje jedna utakmica za prenos od ostalih giganata Premijer lige. Eh, i tu se vjerovatno gleda ko se prenosio, a ko nije, a pošto nijedan meč dosad nije prenošen kada je City bio domaćin, a s druge strane je jači meč od Krupa vs Sloboda i Olimpik vs Velež, nema razloga da dođe do promjene.
Mes Que Un Club

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 07 sep 2020, 11:03

Ma bio je i Velez - Tuzla najjaci mec prosli vikend pa ga opet nisu prenosili iako je bio uredno najavljen u njihovom pregledu programa.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 sep 2020, 11:21

slika

Zbog tri žuta kartona u prethodnih šest kola pauziraće Edin Rustemović.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 09 sep 2020, 12:42

Taman da vidimo kombinaciju Karjašević-Nikolić. Trenira li Nukić, pošto ga nisam vidio na subotnjem treningu?!
Mes Que Un Club

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 sep 2020, 20:55

09 sep 2020, 12:42
Taman da vidimo kombinaciju Karjašević-Nikolić. Trenira li Nukić, pošto ga nisam vidio na subotnjem treningu?!
Da..Ovo je snimak od jučer.Mada ,izgleda da je rovit.
slika
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 09 sep 2020, 21:11, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 sep 2020, 21:05

I meni je drago da se otvorilo Karjaševiću da zaigra kao starter.Momak je ko zapeta puška.Napredovao je i sazrio da mu se pruži šansa.Pošto defanzivci često bivaju kartonirani bit će tu rotacije.Rustemović mora popraviti igru.Drugo je pitanje koliko on ima zdravlja,volje i snage.Nas prati ta zla sreća da se neki igrači uvale nama sa namjerom da se odmore i dobro zarade.Čitavu plejadu igrača smo udomili , a oni se ponijeli kao pravi mangupi.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 sep 2020, 21:15

slika

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 09 sep 2020, 21:20

Za nadati se da će Nukić riješiti tu nelagodu, jer je on trenutno najbolji igrač u ekipi. Što se tiče Rustema, zajedno smo išli u srednju školu, tj. dvije godine. Prošlo je vremena od tih dana, ali mislim da on nije taj profil osobe/igrača koji će samo doći i uzeti novac ala Stojčev. On svakako treba tek da dođe na vrhunac svoje karijere i nema smisla da sada počinje da radi ono što rade prekaljeni igrači. Da nije trenutno na nivou, nije, to se mora priznati, ali vjerujem da će se ubrzo popraviti.
Mes Que Un Club

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 sep 2020, 21:50

-RADNIK JE PRIVIDNO LOŠE STARTAO U OVOJ SEZONI.
IPAK, 4 REMIJA I 2 PORAZA ,A IGRALI SU U TUZLI,PA PROTIV ŽELJE,PA ZRINJSKOM U MOSTARU OTKINULI BOD,POTOM KONTRA ŠIROKOG DOMA REMI.U 5 KOLU SU SE VRATILI NEPORAŽENI IZ KRUPE A PRED PAUZU ZIJANILI OD SARAJEVA U BIJELJINI.
TRI OD ČETIRI BODA KOLIKO IMAJU SU DONIJELI SA GOSTOVANJA.JOŠ NISU OSJETILI GORČINU PORAZA NA GOSTOVANJU.
IZGLEDA DA SE NISU NI TRUDILI PROTIV ŽELJEZNIČARA I SARAJEVA JER SU TE UTAKMICE IGRALI OČAJNO.
- Petrović je "ubica" fudbala i dosljedno sprovodi onu staru da cilj opravdava sredstvo(rezultat ispred igre).Radnik bez nekoliko igrača iz prošle sezone te suspendovanim Pecom,nije onaj Radnik iz prethodnih godina ,ali,ne može niko sad reći ,mi ćemo njih glatko pobijediti.Favoriti jesmo,pobjeda nam treba ko hljeb,
ipak,očekujem rovovsku borbu jer Petrović se nada novom bodu sa Tušnja.
- Vidjet ćemo jesu li naši momci ovu utakmicu u stanju držati pod kontrolom i rutinski osvojiti 3 boda kojim bi kapitalizirali remi iz Mostara.
Ja se naravno nadam da jesu i očekujem pobjedu ali , sjetim se Krupe i Olimpika koji su nas prilično iscijedili , namučili i otkrili naše slabosti.
Šta je tu je , u nedelju valja zapeti iz petnih žila.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 09 sep 2020, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 sep 2020, 21:56

09 sep 2020, 21:20
Za nadati se da će Nukić riješiti tu nelagodu, jer je on trenutno najbolji igrač u ekipi. Što se tiče Rustema, zajedno smo išli u srednju školu, tj. dvije godine. Prošlo je vremena od tih dana, ali mislim da on nije taj profil osobe/igrača koji će samo doći i uzeti novac ala Stojčev. On svakako treba tek da dođe na vrhunac svoje karijere i nema smisla da sada počinje da radi ono što rade prekaljeni igrači. Da nije trenutno na nivou, nije, to se mora priznati, ali vjerujem da će se ubrzo popraviti.
Ne dovodim u pitanje karakter Rustemovića.Ima neku kočnicu ,koju, ne znam.Nije to onaj Rustem iz Sarajeva i Zrinjskog.Kako je igrao za Zrinjski protiv nas u onoj utakmici u jesen prošle sezone na Tušnju (0:0)???? Klasa.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 10 sep 2020, 08:52

To što Rustem još nije u optimalnoj formi pripisat ćemo kasnom početku priprema i aklimatizaciji na novu ekipu. Doći će to sve na svoje ubrzo, pogotovo ako ekipa bude upisivala dobre rezultate, u suprotnom njegove partije će biti pod velikim povećalom i bio bi među prvim kandidatima za klupu.
Što se tiče tekme protiv Radnika, smatram da je to tekma gdje se rutinska pobjeda ne može očekivati. Svaki protivnik je težak na svoj način. Nije to onaj Radnik od prošle sezone, to je jasno, ali i dalje su čvrsti pred svojim golom. Mislim da ne bi bilo loše zapeti u ranoj fazi utakmice, čak i sa dva napadača, kako bi Radnikova defanzivna taktika što prije pala u vodu, jer ako se nula na semaforu bude odužila, na kraju će svaki ishod biti moguć.
Mes Que Un Club

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 10 sep 2020, 18:26

10 sep 2020, 08:52
To što Rustem još nije u optimalnoj formi pripisat ćemo kasnom početku priprema i aklimatizaciji na novu ekipu. Doći će to sve na svoje ubrzo, pogotovo ako ekipa bude upisivala dobre rezultate, u suprotnom njegove partije će biti pod velikim povećalom i bio bi među prvim kandidatima za klupu.
Što se tiče tekme protiv Radnika, smatram da je to tekma gdje se rutinska pobjeda ne može očekivati. Svaki protivnik je težak na svoj način. Nije to onaj Radnik od prošle sezone, to je jasno, ali i dalje su čvrsti pred svojim golom. Mislim da ne bi bilo loše zapeti u ranoj fazi utakmice, čak i sa dva napadača, kako bi Radnikova defanzivna taktika što prije pala u vodu, jer ako se nula na semaforu bude odužila, na kraju će svaki ishod biti moguć.
Tako su nas dobili ovdje kod nas zadnji put, drzali nulu do pred kraj i kad smo mi na kraju bacili sve karte u napad - zabili nam 3 gola za 15 minuta...

Ne leze nam, nismo ih nijednom dobili otkako smo u PL, tako da ne znam zasto bi iko mislio da ce ovo bit lako...

Ali eto - po imenima smo kvalitetniji, ako pristup bude 100% - blize smo pobjedi od njih.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 10 sep 2020, 20:44

10 sep 2020, 08:52
Pošto je bila pauza 15 dana nadam se da bi i Crnkić sad mogao biti u startnoj postavi.Napadi moraju ići naizmjenično kad su krila u pitanju.
Također Nikolić bi mogao dati doprinos do 60 minute.Jedino ne bih želio da idemo sa visokim loptama.Mi moramo kroz pas igru osvajati prostor i dolaziti u prilike za davanje golova.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 11 sep 2020, 12:05

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 12 sep 2020, 11:39, ukupno mijenjano 2 puta.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 11 sep 2020, 14:52

Očekujem sigurnu pobjedu protiv Radnika prvenstveno jer Radnik nije u sastavu od prethodnih sezona.Svaka čast Petroviću i njegovim defanzivnim šemama i postavkama ali nema tu više Pece,Irfana Hadžića,Đurić je u 39-oj godini itd.Istina imaju dosta čvrstu odbranu,Bradonjić je dobar itd ali vrijeme je da se konačno prekine ta neugodna tradicija loših igara protiv Radnika.
Dvoumim se trenutno da li da ostanem kod kuće i gledam utakmicu preko TV jer će izgleda biti prenos,ili da ponovo idem gore na čuku iznad stadiona što je zasad prva opcija.
Na stadion ćemo moći po svoj prilici od utakmice sa Gorkim.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 sep 2020, 22:29

Ma samo pobijeda i to bilo kakva....ostalo je totalni neuspjeh...kakav k u r c e v radnik ba....nije to ni sjena ekipe od prije par sezona
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 12 sep 2020, 10:40

staragarda je napisao/la:
11 sep 2020, 22:29
Ma samo pobijeda i to bilo kakva....ostalo je totalni neuspjeh...kakav k u r c e v radnik ba....nije to ni sjena ekipe od prije par sezona
Sve što si reko i ja potvrđujem, ali što može bijeljinska gurbetija čovjeku zagorčat dan , to malo ko može.
Ipak, ostajem optimista i vjerujem da ćemo uz Božiju pomoć pobijediti i osvojiti 3 boda.
- Sad je Borac na 12 bodova i mi ga pobjedom protiv Radnika prelazimo na tabeli.
To je dobro jer u sljedećem kolu smo gosti u Banja Luci.
- Meč Široki -Željo je također predmet našeg i nteresovanja.
Ako bude neriješeno u Širokom ,Tuzla bi na tabeli prešla i Širokog i izbila na 3. mjesto na tabeli kao i u slučaju pobjede Želje.
Ako pak , pobijedi Široki mi bi prešli na tabeli Želju(privremeno), jer oni imaju meč manje sa Zrinjskim kao domaćini.
U ovoj utakmici tipujem neriješeno.-
- Tako, eto danas i sutra a u naredni ponedeljak "u boj pod Banja-Lukom".

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 12 sep 2020, 11:16

SMIJE LI SE BRANITI ŽMUREĆI?
slika
slika

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.