Fino ti je vrijeme objave
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
samo glupa slucajnost
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma kakav ignore , sa retardom retardiranim treba samo oštro... Mislio sam i ja da na ignore možeš takve likove , ali jok kad je neko retardiran toliko da samo zagađuje teme na forumu , treba ga samo provocirati da se vrati u svoje prirodno ognjište Jagomir ... Kreten klasični, lik mrzi sport koliko je bolestan ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ma jok bombaj nemam zivaca da naglabam sa trolovima,jesam na pocetku ali onda sam vidio da je to samo njegov fol da bi dobio neciju paznju jer je vjerovatno nema u pravom zivotu...nazalost mnogi se upecaju i poklone mu istu ,pazi on ce svaki post napisati fetard,idiot,deduka i slicno da ase mi upecamo,da ga svi stavimo na ignore pisao bi par dana sam sa sobom i tako se i oprostio od foruma vjerovatno...bombaysaphire je napisao/la: ↑14 sep 2020, 23:26Ma kakav ignore , sa retardom retardiranim treba samo oštro... Mislio sam i ja da na ignore možeš takve likove , ali jok kad je neko retardiran toliko da samo zagađuje teme na forumu , treba ga samo provocirati da se vrati u svoje prirodno ognjište Jagomir ... Kreten klasični, lik mrzi sport koliko je bolestan ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma goni ga Siamo,trol obicni
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hahaha pazi ti Fedtarda oni si stvarno misle da neko ovdje pise kako bi njih navukao da odgovaraju haha pa stavi me na ignore i ne odgovaraj mi ucinices mi najvecu uslugu. Nevjerovatno kakvi pacijenti, oni fol nekome bitni pa bi neko trebao da pise radi njihovih maloumnih replika koje se u biti sve svode na dvije tri izlizane recenice koje vrte u raznim varijantama.
Zanimljive brojke.
Ameri gledaju Amere, shockedpikachu.jpg 
Osaka je praktično Amerikanka btw
Osaka je praktično Amerikanka btw
Jedva cekam sljedecu sezonu da se konacno babuka vrati i objasni neke stvari. AO, Wimbly i Olimpijada, nama dosta.
27.10.2020
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ko je babuka
Ovaj AO fanovi najveceg najavljuju svake godine ali doslovno
Sjecam se dobro jos od onog legendarnog poraza na Wimbledonu pricali su o AOu mjesecima cak jos dok je ona sezona uveliko trajala, dodje AO ponovo pusiona i slanje na aprate. No, izgleda da ih je izbacivanje Djokovica sa USO osokolilo dodatno i evo ponovo najavljuju pohod na AO.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Evo Federer sa Bear Gryllsom na Discovery preživljava 
Znači gledanije WTA finale od ATP finala haha kakvo pišanje po teorijama forumaškim
U to ne bi povjerovalo ni dijete predskolskog uzvrata. Kakav propagandni materijal, sve u cilju lazne jednakosti. Valja opravdati desetine miliona koje uzmu na osnovu muskog tenisa.
-
jolicnikola
- Kontakt:
ova Azarenka ko da se nekom gore zamjerila, pa dobi najteži žrijeb upm 
Nolo prvi favorit za RG definitivno
razmisljam nesto o sponzorima na GS turnirima. rolex je 1 od vecih na sva 4 i najveci na vimbliju, (mislim i na USO uz IBM). rolex naravno sponzorise feda. kia je najveci na OZiju , oni sponzorisu rafu. na RGu je jedan od vecih bio babulat (rafa) a sada je vilson (fed), nole jedino ima jaceg sponzora na RGu koliko znam (krokodil). i svako ko misli da onaj koji ulaze ogroman novac nema isto tako i ogroman interes ali i uticaj zivi u velikoj zabludi.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.