Bas citam, zele Torreiru bez ikakvog mijesanja Parteya. Koji supci, nadam se da ce Arsenal platiti klauzulu a Torreiru poslati u ItalijuAshburtonG je napisao/la: ↑21 sep 2020, 12:42Bez prodaje Parteya im ja ne bih dao Torreiru ni za 35miliona u kesu. Vrijeme je da i mi malo pokazemo zube na tom polju, a ne da nas 20 godina yebe kako ko hoce u pregovorima. Uopce ne pricat o transferu, ako u isti nije ukljucen Partey.
Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma Torreira sigurno zeli u Atletico prije nego u Torino. Ne vjerujem da ce ispast supci prema njemu.Brokula je napisao/la: ↑21 sep 2020, 12:51Bas citam, zele Torreiru bez ikakvog mijesanja Parteya. Koji supci, nadam se da ce Arsenal platiti klauzulu a Torreiru poslati u ItalijuAshburtonG je napisao/la: ↑21 sep 2020, 12:42Bez prodaje Parteya im ja ne bih dao Torreiru ni za 35miliona u kesu. Vrijeme je da i mi malo pokazemo zube na tom polju, a ne da nas 20 godina yebe kako ko hoce u pregovorima. Uopce ne pricat o transferu, ako u isti nije ukljucen Partey.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nema tu šta šupci kad Altetico hoće posudbu, **** im posudba mater više.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nemaju keša, kao ni mi. Ne bi tu trebalo popuštati. Ako nemaju da plate, ostavi Torreiru u klubu i to je to.
Razumem ih što su zapeli da platimo klauzulu al' jbga, nismo mi Crveni polumjesec.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- AshburtonG
- Kontakt:
Umobolnost je i pomisljat pustit Torreiru, ako se ne dovede vezni igrac. Bolji je igrac i od Xhake, i od Elnenya, a i Willocka.
Partey davnih dana dogovorio sa Arsenalom, inace bi ove glasine brzo umrle da on ne zeli u Arsenal. Znaci problem je Atletiko, i sad mi da njima izlazimo u susret, a oni nas pola ljeta prcajuJustin je napisao/la: ↑21 sep 2020, 12:53Ma Torreira sigurno zeli u Atletico prije nego u Torino. Ne vjerujem da ce ispast supci prema njemu.Brokula je napisao/la: ↑21 sep 2020, 12:51Bas citam, zele Torreiru bez ikakvog mijesanja Parteya. Koji supci, nadam se da ce Arsenal platiti klauzulu a Torreiru poslati u ItalijuAshburtonG je napisao/la: ↑21 sep 2020, 12:42Bez prodaje Parteya im ja ne bih dao Torreiru ni za 35miliona u kesu. Vrijeme je da i mi malo pokazemo zube na tom polju, a ne da nas 20 godina yebe kako ko hoce u pregovorima. Uopce ne pricat o transferu, ako u isti nije ukljucen Partey.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Kažu da planiramo razmjenu igrača sa Chelseajem. Koga bismo to mi njima mogli dat, a koga oni nama?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nit mi imamo igrace koji njima trebaju nit oni imaju igrace koji nama trebaju
Havertz-Ozil razmjena
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Seo-Kante bi bilo posteno. Njima treba bek, nama neko za sredinu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Jbt ako nema 30 spekulacija oko nasih transfera, a apsulutno nista se ne dogadja
Hoće Kepu da nam uvale sunce im kalajisano
Doduše Arteta bi I od njega napravio golmana
Salim se nemam pojma kog hoće al znaj da nema od tog ništa hairli
Doduše Arteta bi I od njega napravio golmana
Salim se nemam pojma kog hoće al znaj da nema od tog ništa hairli
Pa yebo mater mi niamo u stanju zavrsiti niti jedan transfer, pa cijelo yebeno vrijeme se natezemo oko Aouara i Partya pa je ovo vise normalno, necemo na kraju ni jednog dovesti kakbi kreteni ide nam paklen raspored i umjesto da se ova dva zavrse ili eto bar jedan, mi cemo ispusiti par utakmica i onda ce se dovoditi ljudi, i to sve mislim neke alternative u pm
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Udahni dubokotopnik1 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 14:41Pa yebo mater mi niamo u stanju zavrsiti niti jedan transfer, pa cijelo yebeno vrijeme se natezemo oko Aouara i Partya pa je ovo vise normalno, necemo na kraju ni jednog dovesti kakbi kreteni ide nam paklen raspored i umjesto da se ova dva zavrse ili eto bar jedan, mi cemo ispusiti par utakmica i onda ce se dovoditi ljudi, i to sve mislim neke alternative u pm
Eto te još malo pa ko jatopnik1 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 14:41Pa yebo mater mi niamo u stanju zavrsiti niti jedan transfer, pa cijelo yebeno vrijeme se natezemo oko Aouara i Partya pa je ovo vise normalno, necemo na kraju ni jednog dovesti kakbi kreteni ide nam paklen raspored i umjesto da se ova dva zavrse ili eto bar jedan, mi cemo ispusiti par utakmica i onda ce se dovoditi ljudi, i to sve mislim neke alternative u pm
Dovodimo Runarsona za milion funti, kažu znalci 15. 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Pomiješo si ti to malo, povezujemo se sa Rayom za koga traže 15mil.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nemoj je.bavat.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.