AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Fantasticno i veceras

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Hakan je cudesan
U kakvog se igrača pretvorio Hakan.
Samo da potraje
Samo da potraje
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Oco je Donarumin gol brat bratu,pa po sredini gola oca mu hebem
Znaci ako prodjemo ovo igramo sa Rio Ave
Znaci ako prodjemo ovo igramo sa Rio Ave
-
gambler1899
- Kontakt:
Kakve su ovo izmjene 
Ne znam vala, niđe veze. Ko ovdje šta igra uopšte?
I onda neko kaže imamo ekipu za top 4. Imamo klinac, Maldini ako ne izmisli do kraja 2-3 igrača, nema ni od ove sezone ništa.
Bezveze se ovima dala šansa da opet uđu u utakmicu, baš iz ničega.
I onda neko kaže imamo ekipu za top 4. Imamo klinac, Maldini ako ne izmisli do kraja 2-3 igrača, nema ni od ove sezone ništa.
Bezveze se ovima dala šansa da opet uđu u utakmicu, baš iz ničega.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rom,Rebic,Ibra to su ti ti igraci
Proce se ovo nekako,bitno je pobjediti
Proce se ovo nekako,bitno je pobjediti
E jbg, šteta što ono ne uđe Salamanderu, a sve je napravio kako treba. Taman bi taj gol rješio utakmicu.
Valja sad strepiti do kraja, a zadnja stvar koja nam sad treba su produžeci.
Valja sad strepiti do kraja, a zadnja stvar koja nam sad treba su produžeci.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Evo gledam zadnjih 10ak i imali su nekoliko šansi,ali izbijanje u zadnji čas u korner ili golman brani.Romagnoli13 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 21:01Osim ove frljoke, ne vidim ništa od njih u ovih 30 minuta, Irci su imali poneku priliku, ovi jedva 3 puta centar presli.SiamoNoi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 20:36Mora da se šališ.Romagnoli13 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 17:05Nabrijani su bili i Irci pa su na tome i ostali. Norvežani su tik bolji od njih
Bodo bi te Irce napucao ko što napucava u Norveškoj konkurenciju.
Duplo bolja ekipa od Iraca.
-
gambler1899
- Kontakt:
Kakvo silovanje po ovoj desnoj strani

Zadnja izmjena: gambler1899, dana/u 24 sep 2020, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ako sam prosli tekmu hvalopjesme pjevao, ova tekma je potpuno razocarenje...sem Colomba i Hakana ostali nisu vrijedni pomena, ocajna igra, cak u zadnjih 20 minuta bodo bolji i po meni su cak i nerjeseno zasluzili...
No Ibra, no party....
No Ibra, no party....
Pa logično da jesu bolji od iraca, a kako se čini i fizički pripremljeniji što je i očekivano.
Milan je davno trebao rješiti utakmicu pored onoliko prilika, ali nisu i sad dolazi na naplatu nešto lošija fizička sprema. I plus na sve to izostanci, jbg previše je kada ti nedostaju 3-4 prvotimca i to sve mahom bitni igrači.
Milan je davno trebao rješiti utakmicu pored onoliko prilika, ali nisu i sad dolazi na naplatu nešto lošija fizička sprema. I plus na sve to izostanci, jbg previše je kada ti nedostaju 3-4 prvotimca i to sve mahom bitni igrači.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Boze kako je Theo vcrs los,pa propuh po njgovoj strani,nit koga brani nit ista,ihrac manje vcrs
- muha milanez
- Kontakt:
Glupost je reci da ova igra nije vrijedna pomena. Da je imalo vise koncentracije bilo lagano 3, 4 gola razlike.
Rio Ave izbacio Besiktas!
Rio Ave izbacio Besiktas!
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Umjesto 5-2 zamal 3-3.. Norvežani su izuzetno agresivna ekipa i daleko ispred Milana u takmičarskom ritmu. To se vidjelo zadnjih 20 minuta.
Calabria opet odličan. Hakan i Colombo također, ostali solidni. Sve u svemu nova pobjeda, dobra igra veći dio utakmice. Idemo dalje.
Ne znam šta je Pioli pokušao sa Krunićem, ali nadam se da to više neće pokušavati.
16 utakmica bez poraza u svim takmičenjima.
Calabria opet odličan. Hakan i Colombo također, ostali solidni. Sve u svemu nova pobjeda, dobra igra veći dio utakmice. Idemo dalje.
Ne znam šta je Pioli pokušao sa Krunićem, ali nadam se da to više neće pokušavati.
16 utakmica bez poraza u svim takmičenjima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bodo je ekipa sa najboljom formom u Europi koja melje sve redom u Norveškoj već mjesecima.Pratim ih duže vrijeme i odlični su,šteta što nisu nekog malo slabijeg protivnika od Milana dobili jer bi imali realnu šansu za prolaz.Ja i ne bi bio nešto zabrinut igrom Milana večeras da sam na vašem mjestu.Nisam gledao cijelu jer sam šaltao po drugim utakmicama,ali ovo što jesam vidim da su imali svoje šanse za izjednačenje.Milan vjerojatno na veću individualnu klasu uzeo.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma spašavali su Norvežani čiste golove sa linije. U zadnjih 20ak minuta su imali 2-3 opasne šanse i to je to. Bliže je bilo rezultatu 5-2 nego 3-3, ali eto..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Nemamo širinu trenutno i to se osjeti, nadat se brzom povratku povrijeđenih i nekom dolasku dobrog stopera.
Koliko je prvo poluvrijeme eksta bilo napadacki, raznovrsno i tačno. Moglo se 4 gola dat komotno, da ne govorim da je Ibra igrao..
Ne znam zasto Diazu nije dao sansu, Hakan se bas istrosio ali i odigrao extra.
Koliko je prvo poluvrijeme eksta bilo napadacki, raznovrsno i tačno. Moglo se 4 gola dat komotno, da ne govorim da je Ibra igrao..
Ne znam zasto Diazu nije dao sansu, Hakan se bas istrosio ali i odigrao extra.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.