AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dosta je i Pioli zasrao sa izmjenama, ne vidim uopšte svrhu Krunića i Maldini u ovoj ekipi, tj. na onim pozicijama na koje ih je gurnuo. Otkako je njih zamjenio, tako je krenuo i pad igre. A i Milan je dosta ispuhao zadnjih 15-20 minuta, tu su norvežani daleko ispred njih.
Mada bitno je da se polako nižu pobjede, pa kakve god, daleko je ova ekipa od optimalne forme, a dosta i izostanci yebu stvar. Ne znam kakvi su ovi portugalci, moguće da su i zeznutiji od Bešiktaša.
Maldini mora izmisliti krilo i stopera kako zna i umije do kraja merkata. Da ne spominjem koliko je neozbiljno imati nekakvog Colomba i Maldinija kao prve izmjene za Ibru, a o tome se i ne razmišlja, valjda misle da četrdesetogodišnjak može izgurati čitavu sezonu.
Imaš lafo na papiru da Leao i Rebić mogu pokriti poziciju devetke, ali to su sve opcije koje mogu proći kao kratkotrajna rješenja.
Mada bitno je da se polako nižu pobjede, pa kakve god, daleko je ova ekipa od optimalne forme, a dosta i izostanci yebu stvar. Ne znam kakvi su ovi portugalci, moguće da su i zeznutiji od Bešiktaša.
Maldini mora izmisliti krilo i stopera kako zna i umije do kraja merkata. Da ne spominjem koliko je neozbiljno imati nekakvog Colomba i Maldinija kao prve izmjene za Ibru, a o tome se i ne razmišlja, valjda misle da četrdesetogodišnjak može izgurati čitavu sezonu.
Imaš lafo na papiru da Leao i Rebić mogu pokriti poziciju devetke, ali to su sve opcije koje mogu proći kao kratkotrajna rješenja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Memaga brate halali ali ti iz nekog principa samo hejtas. Benacer i Kessie odigrali fenomenalno tehnicki i trkacki, pa i onaj prvi primljen gol je Kessie pokusao pokriti Calabriu koji je kao i Samu zakasnio se vratiti.
Saelemaekers i Calabeia takodjer sasvim dobre partije sa dosta trke i iznad svojih mogucnosti.
Kjaer i Gabbia prespori, ali to svi znamo.
Pioli sa svojim bravuroznim izmjenama ponovo zamompliciral utakmicu i on je najvece zlo ovog tima, kpliko god rezultati trenutno isli u njegovu korist.
I na kraju Tonali. Tak momak ce dobro morati guzicu zagrijati i napredovati da bi zauzeo Benacerovo mjesto u prvih 11. Zasad totalno pogubljen na teremu, mekan u duelima, u fazi odbrane takodjer tanak a igra tu piziciju gdje mora biti motor tima i glavna spona izmedju odbrane i napada. Zasad samo talenat koji treba dokazati na visem nivou igranja.
Saelemaekers i Calabeia takodjer sasvim dobre partije sa dosta trke i iznad svojih mogucnosti.
Kjaer i Gabbia prespori, ali to svi znamo.
Pioli sa svojim bravuroznim izmjenama ponovo zamompliciral utakmicu i on je najvece zlo ovog tima, kpliko god rezultati trenutno isli u njegovu korist.
I na kraju Tonali. Tak momak ce dobro morati guzicu zagrijati i napredovati da bi zauzeo Benacerovo mjesto u prvih 11. Zasad totalno pogubljen na teremu, mekan u duelima, u fazi odbrane takodjer tanak a igra tu piziciju gdje mora biti motor tima i glavna spona izmedju odbrane i napada. Zasad samo talenat koji treba dokazati na visem nivou igranja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ko je mislio da će Tonali uzeti mjesto Bennaceru očito ne zna puno o fudbalu. Alžirac je neko ko će biti igrač svjetske klase, a Tonali je momak od 20 godina koji tek mora da napreduje i dosta toga da uči. On je tu da bude treća opcija, i da radi i napreduje. Maldini ima 10 dana da nađe zamjenu i za Kessiea, te desno krilo i stopera.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A kolega ronaldo99 misli da je doveden kao prvotimac.
Zasad Tonali izgleda kao mlađa i još gora verzija Biglie na terenu, treba još vode proteći da ga uopšte možeš razmatrati kao dobru zamjenu za njih, a kamo li da izbori mjesto prvotimca (ako ikad uopšte izbori).
Benaser i Kessie stvarno odlično igraju, iako ni oni nisu još na pravom nivou jer je tek početak sezone, ali i ovo zasad je super. Pogotovo Kessie koji se preporodio na ovoj poziciji, da mi bog prosti svaku kritiku na dotičnog.
Daleko bilo da ga otpisujem, razumijem i mlade godine i neiskustvo i novo okruženje, a vjerovatno i nervozu sa svakim izlaskom na teren, ali zasad stvarno ne može biti ništa drugo nego li backup opcija. Na njemu je da radi i da se što bolje integriše u tim, gori od ovoga svakako ne može biti.
Zasad Tonali izgleda kao mlađa i još gora verzija Biglie na terenu, treba još vode proteći da ga uopšte možeš razmatrati kao dobru zamjenu za njih, a kamo li da izbori mjesto prvotimca (ako ikad uopšte izbori).
Benaser i Kessie stvarno odlično igraju, iako ni oni nisu još na pravom nivou jer je tek početak sezone, ali i ovo zasad je super. Pogotovo Kessie koji se preporodio na ovoj poziciji, da mi bog prosti svaku kritiku na dotičnog.
Daleko bilo da ga otpisujem, razumijem i mlade godine i neiskustvo i novo okruženje, a vjerovatno i nervozu sa svakim izlaskom na teren, ali zasad stvarno ne može biti ništa drugo nego li backup opcija. Na njemu je da radi i da se što bolje integriše u tim, gori od ovoga svakako ne može biti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
16 utakmica bez poraza. Zadnji put je Milan nešto slično imao prije 12 godina, dok je Anceloti bio trener.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Vec sam pisao o tome prije pocetka tekmeRomagnoli13 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:0216 utakmica bez poraza. Zadnji put je Milan nešto slično imao prije 12 godina, dok je Anceloti bio trener.
@rope
Samo polako doce on na svoje
Bešiktaš je kao što kaže Siamo bezveze ekipa, ovaj Rio Ave sigurno nije jači od ovakvog Boda. Trebali bi proći i do grupa, mada već sam pisao, meni je ova EL takav smor da bih više volio da ispadnemo, pogotovo u situaciji gdje nemamo neku širinu u igračkom kadru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bitno je jer nam izgleda i merkato ovisi o tome, mislim da je čak i Maldini nešto spominjao u vezi toga. Ne samo što će morati dovesti još par igrača koji su potrebni radi širine ekipe već i radi te finansijske injekcije koju pruža LE... pa koliko toliko, svaka para viška nije na odmet.
A nekako sam i ja poželio gledati više utakmica, a da nisu striktno ligaške. Pogotovo nokaut faza, više i ne patim kad smo zadnji put igrali neku bitniju utakmicu, a sve mi to nekako fali.
A nekako sam i ja poželio gledati više utakmica, a da nisu striktno ligaške. Pogotovo nokaut faza, više i ne patim kad smo zadnji put igrali neku bitniju utakmicu, a sve mi to nekako fali.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Di Marzio: Milan had contacts today with RB Leipzig for French defender Nordi Mukiele. His valuation is €20M.
Daj Bože da bude nešto od ovoga , ovaj bi već bio dobro riješenje , a i za ove pare je odlična kupovina.
Daj Bože da bude nešto od ovoga , ovaj bi već bio dobro riješenje , a i za ove pare je odlična kupovina.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Samo da podsjetim ropeta da zapamti sta je napisao za Colomba, mali ce ga vrlo brzo demantovati 
Il Club più titolato al mondo!
Daj nek Maldini sredi onu 11ku iz Glimta za krilo, dobar je sinoc bio.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Pozdrav beduine, ne hejtam sigurno, to je bilo moje vidjenje, nije mi se dopala citava tekma, bodo glimit ok trenutno neko rece prvi na tabeli norveske lige al da nas stisne 20 min mozda cak i vise nisam ocekivao...po meni lose odigrano al hajd neka se proslo...budu li ovako igrali u seriji a ne pise nam se dobro sigurno...
L.p Forza Milan
L.p Forza Milan
- Beduin
- Kontakt:
Gledaj, kad u timu imas jos Rebica, Ibru i Roma u prvih 11 te Leao zamjena na lijevom krilu (umjesto Krunica ili Saelemaekersa) ili u napadu umjesto Colomba/Maldinia, onda samo moze bolje od sinoc. A tek nam je 3. utakmica.memaga je napisao/la: ↑25 sep 2020, 07:45Pozdrav beduine, ne hejtam sigurno, to je bilo moje vidjenje, nije mi se dopala citava tekma, bodo glimit ok trenutno neko rece prvi na tabeli norveske lige al da nas stisne 20 min mozda cak i vise nisam ocekivao...po meni lose odigrano al hajd neka se proslo...budu li ovako igrali u seriji a ne pise nam se dobro sigurno...
L.p Forza Milan
Kao da si zaboravio na ova 4 igraca. Pa cak Leao je i desno bolje rjesenje od Samua.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Slazem se sa tobom da je falila nekolicina prvotimaca, al opet pomjesani sastav protiv Boda moglo je i trebalo puno bolje, Columbo pogotovo hakan je klasa...al hajd pobjedi se ne treba u zube gledati...idemo dalje...Beduin je napisao/la: ↑25 sep 2020, 09:29Gledaj, kad u timu imas jos Rebica, Ibru i Roma u prvih 11 te Leao zamjena na lijevom krilu (umjesto Krunica ili Saelemaekersa) ili u napadu umjesto Colomba/Maldinia, onda samo moze bolje od sinoc. A tek nam je 3. utakmica.memaga je napisao/la: ↑25 sep 2020, 07:45Pozdrav beduine, ne hejtam sigurno, to je bilo moje vidjenje, nije mi se dopala citava tekma, bodo glimit ok trenutno neko rece prvi na tabeli norveske lige al da nas stisne 20 min mozda cak i vise nisam ocekivao...po meni lose odigrano al hajd neka se proslo...budu li ovako igrali u seriji a ne pise nam se dobro sigurno...
L.p Forza Milan
Kao da si zaboravio na ova 4 igraca. Pa cak Leao je i desno bolje rjesenje od Samua.
-
gambler1899
- Kontakt:
Realno zadnjih 15-20min nije se znalo ko igra na kojoj poziciji a za to je po meni kriv trener sa svojim izmjenama(do tad smo drzali sve pod kontrolom i pobjeda nije dolazila u pitanje). Opet se vracamo na ono cim protivnik malo pritisne pokazu se sve slabosti nase odbrane. Calabria je sinoc bio prepusten sam sebi i fizicki je jedva izdrzao (u par navrata pred kraj utakmice samo je cekao bilo kakav kontakt da padne i da dodje do predaha) sto su i iskoriatili gosti i svaka prilila je bila sa te nase desne strane. S obzirom da je Conti vise van terena tesko ce Calabria izdrzati ritam cetvrtak subota utakmice. Ova nasa politika moras prodati da bi doveo igraca je pomalo i smijesna nit prodajea igraca koji vrijedi 50+ miliona i ima platu 7-8mil nit kupujes takvog igraca. Kao sto reko s obzirom na stanje Contia treci desni bek u ekipi nije visak.
Jos jedan upitnik jeste ne igranje Diaza sinoc umjesto Samua. Ovakve utakmice su najbolji nacin da vidis na cemu si sa igracem i prilika da dobije vise minuta na terenu.
Jos jedan upitnik jeste ne igranje Diaza sinoc umjesto Samua. Ovakve utakmice su najbolji nacin da vidis na cemu si sa igracem i prilika da dobije vise minuta na terenu.
Plus dodaj mu jos 3 gola i 1 asist u europaligi,Norveska u zadnjih par godina izbaciva jako puno dobrih igraca
-
celikmilan
- Kontakt:
E jes vala, baš nam je u ovom momentu prioritet bacati pare na lijevo krilo. 
Trenutno u rosteru imamo PET igrača koji mogu pokriti tu poziciju.
Trenutno u rosteru imamo PET igrača koji mogu pokriti tu poziciju.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.