AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Rope, jesi li ozbiljan kad tvrdis da ke Cutrone igrač sa boljom tehnikom od Colomba? Cutrone ne bi mogao zagraditi loptu ili predlibrati igrača kad bi mu život ovisio o tome. Lik je klasični poacher, dobar finisher, i to je to. Njemu treba ekipa koja kreira dosta šansi, a on da to pakuje u gol. To je sve.
Colombo ima tek 18 godina, i već sada pokazuje dosta više u samoj igri u polju nego sto je Cutrone ikad.
Leao već par dana trenira sa ekipom, izašo je iz izolacije. Samo je pitanje dana kad će biti spreman da konkuriše za utamice. Možda već sutra, ili tek protiv Portugalaca.
Kao što neko napisa, mali Norvežanin nije prioritet, ali kad imaš odličnu priliku da potpišeš talentovanog igrača za 5-6M, onda to i radiš. Pogotovo što se lahko može desiti da taj isti igrač za pola godine bude vrijedio 3x više, pogotovo ako produži ugovor sa klubom.
Colombo ima tek 18 godina, i već sada pokazuje dosta više u samoj igri u polju nego sto je Cutrone ikad.
Leao već par dana trenira sa ekipom, izašo je iz izolacije. Samo je pitanje dana kad će biti spreman da konkuriše za utamice. Možda već sutra, ili tek protiv Portugalaca.
Kao što neko napisa, mali Norvežanin nije prioritet, ali kad imaš odličnu priliku da potpišeš talentovanog igrača za 5-6M, onda to i radiš. Pogotovo što se lahko može desiti da taj isti igrač za pola godine bude vrijedio 3x više, pogotovo ako produži ugovor sa klubom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Leao ce dns proci testiranja snage da se vidi da li ce biti sutra u konkurenciji za sastav,znaci ako ne sutra onda je protiv Portugalaca sa ekipom.
Dalje sutra se opet Samu najvaljuje u prvoj,kod Piolija je tesko upasti u ekipu,ali jos teze je ispasti iz ekipe izgleda
Dalje sutra se opet Samu najvaljuje u prvoj,kod Piolija je tesko upasti u ekipu,ali jos teze je ispasti iz ekipe izgleda
- Beduin
- Kontakt:
I vi sad od Colomba napraviste Suarezo j3bote. Mali nije los, ima potencijala da bude dobar napadac i to je to zasad. Polahko ba braco milanezi.
I mali Capani je veliki talenat, cudi me da i on nije dobio koju minuti u pripremnim.
I mali Capani je veliki talenat, cudi me da i on nije dobio koju minuti u pripremnim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Znaci prate ga vec neko vrijeme
- nextterrain
- Kontakt:
Ma mali je izrazito talentovan i pola karijere je i igrao na desnom krilu, ako ima radnu naviku i dobro se snadje mali ce biti zvijer.
United ga je pratio duze vremena takodjer, koliko sam ga gledao u ovoj utakmici mali ima potencijal da postane vrlo dobar igrac. Mislim da ce se koristiti najvise na desnom krilu.
Za 5M moze biti kradja ali i ako flopne nisu neke pare
Vjerujem Maldiniju i Moncadi da znaju izabrati igraca, do sada nisu ofulali
United ga je pratio duze vremena takodjer, koliko sam ga gledao u ovoj utakmici mali ima potencijal da postane vrlo dobar igrac. Mislim da ce se koristiti najvise na desnom krilu.
Za 5M moze biti kradja ali i ako flopne nisu neke pare
Vjerujem Maldiniju i Moncadi da znaju izabrati igraca, do sada nisu ofulali
Niko ne pravi Suareza...ali ja ono sto sam vidio dvoljno mi govori s cime mali raspolaze. Neke stvariodavno nisam vidio kod napadaca pogotovo talijanskih. Dal neko ima slifa za fudbal ili ne vidi se u dodira s loptom.
Ovo mu treba biti motivacija da gura dalje i da se ne digne u nebesa ko Cutrone.
Hauge da je talijan ili jos gore englez vec bi cifra bila debelo preko 40 miliona..a malac je doktor npr za Chiesu ili Odoi.
Ovo mu treba biti motivacija da gura dalje i da se ne digne u nebesa ko Cutrone.
Hauge da je talijan ili jos gore englez vec bi cifra bila debelo preko 40 miliona..a malac je doktor npr za Chiesu ili Odoi.
@edox
Upravu si to da je malac talijan ili englez vrijedio bi 60-70 mil hladno po ovoj statistici od ove sezone.
Kazem ako se moze dovesti za 5-6 mil i da flopne ne gubis puno,a itekako mozemo dobiti sa njim,recimo kao BVB sa Haalandom
Upravu si to da je malac talijan ili englez vrijedio bi 60-70 mil hladno po ovoj statistici od ove sezone.
Kazem ako se moze dovesti za 5-6 mil i da flopne ne gubis puno,a itekako mozemo dobiti sa njim,recimo kao BVB sa Haalandom
- muha milanez
- Kontakt:
Baš krađa ako bude samo 4-5 miliona kako se pise. Neka pojaca konkurenciju u ofanzivi, nekako mi se čini da bi mogao baš top transfer da bude.
Sa druge strane Tonali kao da igra da vrećom cimente na ramenima, ili je jednostavno premalo prilike dobio
Sa druge strane Tonali kao da igra da vrećom cimente na ramenima, ili je jednostavno premalo prilike dobio
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tonali je odigrao ukupno 30 minuta. Pa pobogu šta je mogao pokazati u tom periodu? Ništa. Pustite momka nekad se razvija na miru. Sasvim sigurno niko od njega ne očekuje previše ove sezone. Njegovo je da radi i uči. A tek treba da uđe u ozbiljne fudbalske godine.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Leao je pozvan za sutrasnju tekmu,predpostavljam da ce dobiti neke minute,a onda protiv portugalaca kontam da ce igrati na lijevoj strani umjesto Rebica
- muha milanez
- Kontakt:
Auff sto dominira Milenković večeras
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nadam se da su nasi na tribinama,da gledaju Blekija pa i Chiesu koji je jako jako zahvalan igrac,ali prije svih Blekija dovesti,brat je ko stijena nazad
- Beduin
- Kontakt:
Zasad odlican na terenu, vidi se ogroman potencijal, fantasticno postavljanje i odbrana.
Smijesno mi vidjeti Chiesu na ovom full backu (wing back ili sta vec igra), mislim da je i njemu ovo muka igrati i podrediti se odbrani. Ali snalazi se zasad.
Smijesno mi vidjeti Chiesu na ovom full backu (wing back ili sta vec igra), mislim da je i njemu ovo muka igrati i podrediti se odbrani. Ali snalazi se zasad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Džaba sve kad nemamo para. 
Dobro, treba vidjeti na koji način će se iskoristiti novac od Paquete, samo da Lyon konačno proda Aourara i uzme brazilca. Do tad je merkato blokiran jbg.
Ali i dalje smatram da je naučna fantastika očekivati da će jedna Fiorentina prodati Milanu ta dva igrača, pa čak i pod uvjetom da imamo novca.
Vjerovatno će to biti jedan od njih, možda se uzme neki stoper na posudbu (spominjao se Rudiger i još njih par), a pare se ulože u Chiesu. Ili će se ipak uložiti u Milenkovića. Ili još vjerovatnije, neće se uložiti ni u jednog.
Inače, jedna od stvari koja ne ide u prilog Milenkoviću je što igra u formaciji sa tri stopera.
Dobro, treba vidjeti na koji način će se iskoristiti novac od Paquete, samo da Lyon konačno proda Aourara i uzme brazilca. Do tad je merkato blokiran jbg.
Ali i dalje smatram da je naučna fantastika očekivati da će jedna Fiorentina prodati Milanu ta dva igrača, pa čak i pod uvjetom da imamo novca.
Vjerovatno će to biti jedan od njih, možda se uzme neki stoper na posudbu (spominjao se Rudiger i još njih par), a pare se ulože u Chiesu. Ili će se ipak uložiti u Milenkovića. Ili još vjerovatnije, neće se uložiti ni u jednog.
Inače, jedna od stvari koja ne ide u prilog Milenkoviću je što igra u formaciji sa tri stopera.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Chiesa je spejs satl za sve nase krilne igrace.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fofana, Bakayoko, Hauge i zatvaraj merkato. To je više nego dovoljno za top 4.
Tonali bi dns mogao biti starter,a Benaser na klupu po mnogim najavama,i Diaz se najvljuje desno umjesto Samua,a Sale bi igrqo lijevo i Rebic u vrhu napada
- muha milanez
- Kontakt:
Moja pretpostavka je da će Keesie igrati u odbrani umjesto Gabbie, Tonali umjesto njega u sredini, ili cak Krunić što me ne bi začudilo.
A bilo bi i vrijeme da Diaz zaigra umjesto Samua, a lijevo tako kao sto pretpostavljaš. Mora se ovo dobit danas, MORA!
A bilo bi i vrijeme da Diaz zaigra umjesto Samua, a lijevo tako kao sto pretpostavljaš. Mora se ovo dobit danas, MORA!
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ako nmz dobiti Crotone i ostale piz.de ma.terine,onda se ne trebamo nadati top4, do intrea se mora sve dobiti,a onda se pokusati potuci sa njima pa sta bude.
Ako budu dovodili Chiesu..onda mu moraju dovesti Riberya jer je zgrbica bez njega beskoristan igrač.
Ribery kako igra to je strasno..mada mi se nikad nije svidjao. Ono sto sam sinoc vidio..razmontirao je manji klib iz Milana.
Ribery kako igra to je strasno..mada mi se nikad nije svidjao. Ono sto sam sinoc vidio..razmontirao je manji klib iz Milana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.