AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma Ante je zamjenljiv, to je neupitno. Ali potreban je u rosteru jednostavno. Svaki kvalitetan igrač bit će od velike koristi ove sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
sta je doktora na forumu, te prelom te dislokacija cccc...pustite to strucnim ljudima da vide sta je, al hajd...
Pa eto, jel' to ne smijemo prokomentarisati
Na osnovu njegove reakcije je jasno da je ozbiljna povreda, ne treba mi doktor da to kaže.
Na osnovu njegove reakcije je jasno da je ozbiljna povreda, ne treba mi doktor da to kaže.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Calabria je sigurno fasovao neki opasan virus. Nije to onaj igrac koji nam je toliko zivaca izvukao.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- crvenocrni
- Kontakt:
Ovaj samu sve gori i gori, katastrofa...
jbg Rope, naravno da smijes komentarisati, al bez detaljnih pretraga nista se ne moze reci, svak se petlja u tudji posao...samo se nadam da ne bude duze odsustvo...
- nextterrain
- Kontakt:
Ovo je realno s pola snage se igra, ali jedan gol moze nas dovesti u nezgodnu situaciju
Nadam se da nije nesto ozbiljno s Rebicem.
Daj sad malo Leao da uđe
Nadam se da nije nesto ozbiljno s Rebicem.
Daj sad malo Leao da uđe
Kakav prodor Lea, šteta što ne zabi. Ni Kruniću se nikako ne da da upiše gol ili asistenciju, uvijek nekako blizu toga, ali nikad ništa.
Pa više i ovaj Castilejo
Pa više i ovaj Castilejo
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Najbitnija pobjeda uz balansiranje kondicije uspješno prošlo.
Šteta zbog Rebića, valjda ga sreća pogleda pa ne bude baš duži izostanak.
Yebem ti ligu i ovakve terene
Šteta zbog Rebića, valjda ga sreća pogleda pa ne bude baš duži izostanak.
Yebem ti ligu i ovakve terene
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Odlicna 3 boda, to je ono najbitnije. Steta za Rebica, odlicno se uklopio u ovu ekipu, vidilo mu se na licu koliko je uplasen od povrede.
Hauge na kraju postade prioritet.
Jedno je sigurno, Samu je sve gori i gori i bilo bi odlicno ga se rijesit na vrijeme.
Hauge na kraju postade prioritet.
Jedno je sigurno, Samu je sve gori i gori i bilo bi odlicno ga se rijesit na vrijeme.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je bilo toliko rutinski da sam imao osjećaj da je Milan mogao do gola kad god žele. A da su štedili snagu govori i podatak da su igrači Milana pretrčali 98km za 90 minuta. Što je u modernom fudbalu jedno 20km ispod prosjeka ekipa koje igraju u punom naponu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Vjerovatno je otvoreni lom kod Rebića , kao da viri kost na hajlajtu. U slučaju da je iščašio nema ga 21 dan, lom je mjesec minimum oporavak. Utakmica na mišiće dobijena, na kvalitet bez previše problema. Ono što je nedostajalo ekipi Milana da dobije utakmice koje se "moraju" dobiti. Sve dobro izuzev povrede Rebića
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Jako loše drugo poluvrijeme protiv vjerovatno najlošije ekipe lige, svaki put se previše opuste pred kraj.
Ali vjerovatno je malo i do činjenice da još nisu u punoj formi i umora, ipak su zadnjih sedmica igrali na svakih par dana.
Al' eto, šest bodova i 4:0 gol razlika sa ovako krnjavom odbranom, not bad.
Izgleda da je Rebić ipak dislocirao lakat, što je dobra vijest jer bolje ovo nego prelom. Kažu da su mu već u svlačionici namjestili lakat.
Ali vjerovatno je malo i do činjenice da još nisu u punoj formi i umora, ipak su zadnjih sedmica igrali na svakih par dana.
Al' eto, šest bodova i 4:0 gol razlika sa ovako krnjavom odbranom, not bad.
Izgleda da je Rebić ipak dislocirao lakat, što je dobra vijest jer bolje ovo nego prelom. Kažu da su mu već u svlačionici namjestili lakat.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kazu iscasio je lakat, ali bolje je da sacekamo sa prognozama jos.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- nextterrain
- Kontakt:
1 - #ACMilan have won both their first two seasonal matches in Serie A without conceding goals for the first time since 2002/03, under Carlo Ancelotti. Start
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako dodatni pregled potvrdi iščašenje kod Rebića, njega nema 5-6 sedmica sigurno. To je nekih 10ak utakmica.
Iščašenje ima kraći oporavak, zavisno da li će trebati operacija ili će ići samo gips/udlaga. Tako da je nekih 20tak dana do mjesec oporavak
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ne znam kod vas,al je evo 2 sata nisam mogao pristupiti ss.ba,Milan dobio opet bez gola pa pao server 
Bas rutinska pobjeda,ali i u toj pobjedi vidis da Samu nije za ovog Milana.
Leao je talenat neosporan,ali mene tako nervira njegova nonsalancija,tako me podsjeca na Balotelija da je to cudo
Nadam se da ce Reba za mjesec biti spreman,ide sad i 15 dana pauze za repke tako da ce i to dobro doci za njegov oporavak.
17 u nizu bez poraza i cini mi se 10 pobjeda za redom

Bas rutinska pobjeda,ali i u toj pobjedi vidis da Samu nije za ovog Milana.
Leao je talenat neosporan,ali mene tako nervira njegova nonsalancija,tako me podsjeca na Balotelija da je to cudo
Nadam se da ce Reba za mjesec biti spreman,ide sad i 15 dana pauze za repke tako da ce i to dobro doci za njegov oporavak.
17 u nizu bez poraza i cini mi se 10 pobjeda za redom
Solidna utakmica, onaj period od 60-te pa do 80-85 minute je bio prilično loš, hoću vjerovati da smo im taktički pustili da igraju jer je očigledno da Crotone nema kvalitet za Seriu A.
Salemakers ima nešto u sebi, jako zahvalan igrač, sviđa mi se što odlično koristi prostor i prilično je inteligentan igrač. Diaz također dobar, sa onim svojim promjenama pravca i konstitucijom mi malo baca na Messija, biće on vremenom sve bolji sigurno.
Tonali dobar, Kessie odličan čim mu je zabranjeno da on organizuje igru i prenosi loptu na protivničku polovinu. Ostali također dobri.
Salemakers ima nešto u sebi, jako zahvalan igrač, sviđa mi se što odlično koristi prostor i prilično je inteligentan igrač. Diaz također dobar, sa onim svojim promjenama pravca i konstitucijom mi malo baca na Messija, biće on vremenom sve bolji sigurno.
Tonali dobar, Kessie odličan čim mu je zabranjeno da on organizuje igru i prenosi loptu na protivničku polovinu. Ostali također dobri.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da je nekako prodati Samua i Paquetu do kraja sedmice, i pojačati pozicije koje su potrebnije. Paqueta će sigurno proigrati u nekom klubu tipa Lyon, Samu je trkač, tu i tamo neki fin potez ali ništa od njega. Pa Salata je već sad daleko bolji igrač od njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.