English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ma kakvi mi nismo boda ovdje vidjeli, ljudi nas ubijali ko mraz paprike, čim malo jače stisnu mi pucamo i to je to, odraz igre dvije šanse iz kojih možeš dati gol, logično da ti procenat neće biti 100%
Ne vidjeh ikoga da je povukao lopte, sredina se preskakala kao minsko polje, a sudijski kriterij je nedo Allah nikome, ja ne znam sta je ono, u 10 sekundi dva ista faula, jednima se svira, drugima ne svira, onaj mu lakat zario u adamovu jabucicu, smrvio mu je, prodje ko ispicke kod sudije
Ne znam ko je bio gori, Arsenal il sudija
Ne vidjeh ikoga da je povukao lopte, sredina se preskakala kao minsko polje, a sudijski kriterij je nedo Allah nikome, ja ne znam sta je ono, u 10 sekundi dva ista faula, jednima se svira, drugima ne svira, onaj mu lakat zario u adamovu jabucicu, smrvio mu je, prodje ko ispicke kod sudije
Ne znam ko je bio gori, Arsenal il sudija
.
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 28 sep 2020, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je rekao suprotno?
Naigrali bi se lopte od treće minute sa igračem manje. Poselami kokuće.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ono nije crveni nikad.
Ubili ih ko mraz Brokule.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kako je moguce da igrac druge najbolje odbrane lige prosle sezone bude i "promasaj decenije"
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Naravno, Mane pokazao da je rame o rame.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Liverpool 3 (2.29) - Arsenal 1 (1.56)
Remi realnost. Ne do Bog da nam pola tima nije za Championshipa
Remi realnost. Ne do Bog da nam pola tima nije za Championshipa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
Ne, nego je pokazao da ga je gurnuo u rame. Malo ga zakacio za lice ovaj se bacio ko da ga je tenk pogodio, najbolja stvar što je uradio na tekmi je ta što je iznudio taj žuti karton inače totalna rupa nazad.
Izgubili od tri puta bolje ekipe, ko se naigra na Anfildu svaka cast, kapa dole, ceatitke protivniku i tjeraj dalje.
Moli voga da te u kupu za tri dana ne osramote i Bog te veselio
Moli voga da te u kupu za tri dana ne osramote i Bog te veselio
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Svak teži da maksimizira uspjeh odnosno rezultat, a Arsenal je ovom igrom to i pokušao. Imali su šansu gdje je moglo lahko i biti nešto. Da su se nadigravali bilo bi 4 - 0 na poluvremenu. Nema ekipe u Evropi koja smije otvoriti gard protiv Liverpoola, ne postoji.
Ima li opcija "povuci se i nakantati protivnika"

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Chapman1886
- Kontakt:
uzimamo ih rutinski u kupu,kanta adrian će sebi utrpati 4 ako treba
Samo Sloboda | COYG
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.