Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 28 apr 2009, 13:08

Mont0 je napisao/la:
fera je napisao/la:voli slusati metal najdrazi bend mu je danski Volbeat. Posjeduje dva restorana.. ima mnogo tetovaza na jednoj pise 'remember you will die' i jos jednu 'death is certain, but the hour is uncertain' obje na latinskom. agger i sam izrađuje tetovaže u danskoj posjeduje i pub.
to je ono sto sam ja uspio naci na netu
OK, hvala prijatelju :) Pitam iz razloga slijedeceg :) : Agger se spominje kao potencijalni "Mister X" u Italiji, mada u zadnje vrijeme i kao "Mister Y" LOL..Taj famozni Mister je na ljeto novo pojacanje Fiorentine, a strucnjaci pretpostavljaju da je vrlo moguce da je on jedan od dvojice ili trojice novih igraca ljubicastih. Bio je i neki intervju sa tim Iksom, gdje spominje zenu i djecu haha, a posto sam sinoc procitao da je Agger odbio produziti novi ugovor, odmah mi dodje ideja da je on taj :) Ja bih to samo volio, koja gromada od igraca :)

OK, hvala vam svima i izvinjavam se ako sam vam malo otisao u Off.

Respect!
nema agger djecu koliko ja znam.
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 28 apr 2009, 21:00

Benitez remains confident Daniel Agger will agree a new deal to stay on Merseyside.

Agger's future has been the subject of intense speculation for some time as contract talks have been dragging on.

Reports over the weekend suggested the Danish international had rejected Liverpool's latest offer, but Benitez claims talks are progressing well and he remains hopeful the centre back will sign a new contract.

"I think that we are closer," said Benitez of Agger's contract talks.

nadam se da ce ostati

i da spomenem...danas sam citala nesto na internetu kao shopping lista beniteza...i mislim da se spominje i hangeland i zokora ...od odlazaka se spominje dossena i degen...sto je ocekivano...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 apr 2009, 12:22

juventus nudi 15 miliona funti za alonsa

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldow ... 9-0829.htm :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 apr 2009, 13:08

reds_forever je napisao/la:juventus nudi 15 miliona funti za alonsa

ako stvarno toliko nude onda trebas biti glup i odbiti takve pare za onakvog igraca. ja bi ga dao i za 10.
You are someone else I am still right here

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 29 apr 2009, 14:27

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 29 apr 2009, 15:23

fera je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:juventus nudi 15 miliona funti za alonsa

ako stvarno toliko nude onda trebas biti glup i odbiti takve pare za onakvog igraca. ja bi ga dao i za 10.
real je zagrizao dobro za njega, i za njega se sigurno moze vise dobiti
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 apr 2009, 18:23

http://www.premiershiplatest.com/news/2 ... 17679.html

joj jest ovo sve danas ludo,jucer kaze da ce liverpool mozda morat prodat neke igrace kako bi mogao kupiti druge,a danas kaze da ne razmislja o prodajama igraca... :roll: gerrard se konacno vraca,bice spreman protiv newcastlea :D

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 30 apr 2009, 19:11

reds_forever je napisao/la:http://www.premiershiplatest.com/news/2 ... 17679.html

joj jest ovo sve danas ludo,jucer kaze da ce liverpool mozda morat prodat neke igrace kako bi mogao kupiti druge,a danas kaze da ne razmislja o prodajama igraca... :roll: gerrard se konacno vraca,bice spreman protiv newcastlea :D
ne znam sta ti je cudno :?:
nije rekao da nece biti prodaje igraca nego da trenutno ne razmisljaju o tome

napokon se i kapiten vraca, nadam se da nece vise imati problema sa ozljedom
Sarajevo i Liverpool

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 30 apr 2009, 19:39

I ja se nadam da Gerrard neće više imati problema sa ozljedom. On dosta nedostaje ovoj momčadi. Odmah se to primjeti na njihovoj igri. Bez njega su nesigurni, dosta griješe, ne igraju smireno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 apr 2009, 20:13

YNWA je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:http://www.premiershiplatest.com/news/2 ... 17679.html

ne znam sta ti je cudno :?:
nije rekao da nece biti prodaje igraca nego da trenutno ne razmisljaju o tome

napokon se i kapiten vraca, nadam se da nece vise imati problema sa ozljedom
cudno mi je sto jedan dan jedno govori,a drugi dan drugo,samim tim dokazuje da razmislja o transferima,ako sad kaze da razmislja samo o EPL a ne o transferima,zasto je onda govorio da je ce neke igrace mozda morati prodati kako bi druge kupio...to dokazuje da ipak razmislja o tome,a druga stvar,meni bi bilo draze da neki napuste anfield kao degen,dossena,itandje...mada realno,za njih siguno necemo dobiti neke dobre pare,nadam se ostanku aggera,babela,pa ne znam..mozda i xabija,barem do zime da vidimo kako ce se barry uklopit(ako dodje),spominje se dosta igraca,ali logicno je da mi za onih 20 - 30 miliona ne mozemo sve kupiti,tako da...ali prije toga imamo ove zavrsne utakmice EPL,mozda uspijemo uhvatiti titulu,steta je sto nije sve u nasim rukama...

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 30 apr 2009, 22:45

Liverpool line up Marseille's Lorik Cana to replace Xabi Alonso

slika
Lorik Cana

Liverpool boss Rafa Benitez is lining up a shock move for Marseille skipper Lorik Cana – in case Xabi Alonso is sold in the summer.

Benitez is a big fan of the Albanian international whose style is identical to Spanish playmaker Alonso’s and he has been making inquiries about him in the past few days.

The Kop chief has contacted Anfield old boy Bolo Zenden to ask about Cana’s personality and the Kop spies have also been compiling a hefty dossier on the combative and clever midfielder.

Cana would cost around £10million, which comes with Benitez’s budget – especially if the interest in Alonso from Juventus and possibly Arsenal comes to a head.

The 25-year-old was born in war-torn Pristina in Yugoslavia but fled to Albania along with his family. His dad was a former Yugoslav international but Lorik opted for his adopted homeland.

Since joining Marseille Cana has progressed into one of the most respected midfielders in France, and Liverpool saw him at first hand in their Champions League clashes this season.

Marseille are on the brink of a sensational title success in France, with Cana playing a major part, although hard-man coach Eric Gerets has left him out occasionally.

Benitez would love to snap up Cana whether midfield schemer Alonso goes or not. He would be ideal to bring into his squad in either outcome.

The interest in Cana does not cut across any move for Aston Villa’s Gareth Barry.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

barca_messi
Kontakt:

Post Postao/la barca_messi » 30 apr 2009, 23:14

TheScouser je napisao/la:Liverpool line up Marseille's Lorik Cana to replace Xabi Alonso

slika
Lorik Cana

Liverpool boss Rafa Benitez is lining up a shock move for Marseille skipper Lorik Cana – in case Xabi Alonso is sold in the summer.

Benitez is a big fan of the Albanian international whose style is identical to Spanish playmaker Alonso’s and he has been making inquiries about him in the past few days.

The Kop chief has contacted Anfield old boy Bolo Zenden to ask about Cana’s personality and the Kop spies have also been compiling a hefty dossier on the combative and clever midfielder.

Cana would cost around £10million, which comes with Benitez’s budget – especially if the interest in Alonso from Juventus and possibly Arsenal comes to a head.

The 25-year-old was born in war-torn Pristina in Yugoslavia but fled to Albania along with his family. His dad was a former Yugoslav international but Lorik opted for his adopted homeland.

Since joining Marseille Cana has progressed into one of the most respected midfielders in France, and Liverpool saw him at first hand in their Champions League clashes this season.

Marseille are on the brink of a sensational title success in France, with Cana playing a major part, although hard-man coach Eric Gerets has left him out occasionally.

Benitez would love to snap up Cana whether midfield schemer Alonso goes or not. He would be ideal to bring into his squad in either outcome.

The interest in Cana does not cut across any move for Aston Villa’s Gareth Barry.
dobar igrac,da on dode,edin dzeko i berry lfc bi bio pravo jak,da ostanu babel,dosena,agger i
degen,ali bi se ja rijesio benayuna....
zamislite sastav
reina
agger
skrtel
berry
arbeloa
cana
mascerano
gerrard
kuyt
torres
dzeko
babel
ko beton jaka ekipa
toliko od mene

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 maj 2009, 00:34

reds_forever je napisao/la:cudno mi je sto jedan dan jedno govori,a drugi dan drugo,samim tim dokazuje da razmislja o transferima,ako sad kaze da razmislja samo o EPL a ne o transferima,zasto je onda govorio da je ce neke igrace mozda morati prodati kako bi druge kupio...to dokazuje da ipak razmislja o tome,a druga stvar,meni bi bilo draze da neki napuste anfield kao degen,dossena,itandje...mada realno,za njih siguno necemo dobiti neke dobre pare,nadam se ostanku aggera,babela,pa ne znam..mozda i xabija,barem do zime da vidimo kako ce se barry uklopit(ako dodje),spominje se dosta igraca,ali logicno je da mi za onih 20 - 30 miliona ne mozemo sve kupiti,tako da...ali prije toga imamo ove zavrsne utakmice EPL,mozda uspijemo uhvatiti titulu,steta je sto nije sve u nasim rukama...
ko zna dali je govorio uopste o tome da mora prodati igrace, svasta se pise a i nije tesko zakljuciti da ce tako biti jer ako ne dođu novi vlasnici neki igraci ce morati otici da bi se dovela dobra pojacanja, mislim na igrace koji bi imali mjesta u liverpoolu kao sto je alonso, ovi ostali kao sto su degen,dossena ce otici bez obzira dali ce doci novi vlasnici, barem se nadam da ce otici
ma najvaznije je dovesti desnog beka, jos uvijek se nadam glenu johnsonu i dobro krilo npr david silva
Sarajevo i Liverpool

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 maj 2009, 08:18

Ma dovoljni su Džeko i Berry i idemo po titulu,
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 maj 2009, 10:29

svaki transfer moze biti mac sa dvije ostrice,jer sve zavisi od prilagodljivosti igraca,moze doci i neki igrac za koga tvrde da je bas talenat,a da se onda uopste ne pokaze,mislim da bi trebali gledati sto vise engleskih igraca,engleskih mladih talenata,da pripremimo ekipu za buducnost tj.kad se uvede pravilo 6+5,jer zamislite kolika ce utrka biti za engleske igrace na prijelaznom roku kad se uvede to pravilo i kolike ce se pare vrtiti,zato je bolje uzeti ih sad po nekoj jeftinijoj cijeni,i pripremati ih za prvih XI imamo i spearinga,kellya i darbya,malo uigravati i posloziti tim kad se uvede to pravilo :D

jasko_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la jasko_liverpool » 01 maj 2009, 10:58

samo nam treba jos jedan dobar napadac,sutra cekamo kiks manchestera sto je moguce sobzirom da medlesbrough treba bodove....keep faith....

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 maj 2009, 11:05

jasko_liverpool je napisao/la:samo nam treba jos jedan dobar napadac,sutra cekamo kiks manchestera sto je moguce sobzirom da medlesbrough treba bodove....keep faith....
ubice te benitez,uzimas njegove rijeci :lol:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 maj 2009, 15:46

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldow ... 1-1330.htm

hvala Allahu,nadam se da ce i sa maschom biti sve kako treba http://www.thisisanfield.com/news/trans ... er-future/ :roll: meni se cini da hoce da ostane,cini mi se da gleda na odlazak jedino ako dodje neka dobra ponuda i ako ga liverpool pusti,ali s obzirom kakav je on igrac i ovo sto je rafa rekao u ovom clanku za aggera o mascu,mislim da ce ostati :D

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 01 maj 2009, 17:31

reds_forever je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldow ... 1-1330.htm

hvala Allahu,nadam se da ce i sa maschom biti sve kako treba http://www.thisisanfield.com/news/trans ... er-future/ :roll: meni se cini da hoce da ostane,cini mi se da gleda na odlazak jedino ako dodje neka dobra ponuda i ako ga liverpool pusti,ali s obzirom kakav je on igrac i ovo sto je rafa rekao u ovom clanku za aggera o mascu,mislim da ce ostati :D
Mascherano i Agger idu samo ako Rafa to kaze, a posto je Rafael kivan da ih zadrzi OD TE LJUBAVI NEMA NISTA!

Ja vec placem sto cemo Newcastle poslati u Championship hahahahahahahahahaaha :mrgreen: :mrgreen:
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 maj 2009, 20:20

TheScouser je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldow ... 1-1330.htm

Mascherano i Agger idu samo ako Rafa to kaze, a posto je Rafael kivan da ih zadrzi OD TE LJUBAVI NEMA NISTA!

Ja vec placem sto cemo Newcastle poslati u Championship hahahahahahahahahaaha :mrgreen: :mrgreen:
odlicne vijesti, nadam se da ce uskoro agger i produziti ugovor
nije mi jasno odkud sad ta prica o maschu, al nek pisu sta hoce, masch ce sigurno nositi jos dugo dres liverpoola, obostrana zelja postoji za to, i tu nece biti nikakvih problema

meni je new castle draga ekipa, i zelim im svu srecu zadnja tri kola, da te tri utakmice pobijede i da i sledece godine igraju u premier ligi
Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.