NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Lijepo da i Bron jednom ima Jordanovski put do titule 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Al smijesno je da se nadrkavaju samo ovi sto su ga kvalitetno popusili ove godine... Smijesno je da se prozivaju navijaci Lakersa i Lebrona, a na drugoj strani isto rade kad su njihove ekipe u pitanju, mislim koji show je ovaj forum kao moje je istina ali sto ti kazes je laz i tako ide prepucavanje u krugu
Ako bude Davis bolji neka uzme FMVP ako budu bara bara neka uzme Lebron, kad je mogao Iggy da dobije zbog “cuvanja” Lebrona FMVP, neznam zasto nebi mogao Lebron uzeti za 5 poena manje, bilo je i vecih kradza pa niko ne spominje, vjerovatno zato sto nije Lebron u pitanju...

Ako bude Davis bolji neka uzme FMVP ako budu bara bara neka uzme Lebron, kad je mogao Iggy da dobije zbog “cuvanja” Lebrona FMVP, neznam zasto nebi mogao Lebron uzeti za 5 poena manje, bilo je i vecih kradza pa niko ne spominje, vjerovatno zato sto nije Lebron u pitanju...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gotovo, povrijedena 2 X-faktora. Znao sam da ce doci dan kad ce Lakersi izjednacit a potom i prestici Boston po broju titula zbog medijske mašinerije i svega što dolazi uz LA. Nadam se da ce Davis biti FMVP. Nemam sta drugo reci u ovom melanholicnom stanju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Davis FMVPem zapocinje put skidanja Duncana sa mjesta najveceg PFa ikad 

Meni je samo zbog GOATa, ko ce ga slusati poslije s pricom o JamesuEdviin je napisao/la: ↑01 okt 2020, 10:24Al smijesno je da se nadrkavaju samo ovi sto su ga kvalitetno popusili ove godine... Smijesno je da se prozivaju navijaci Lakersa i Lebrona, a na drugoj strani isto rade kad su njihove ekipe u pitanju, mislim koji show je ovaj forum kao moje je istina ali sto ti kazes je laz i tako ide prepucavanje u krugu![]()

@Jham ma Goat je kralj, covjek je show man i treba tako, njemu se bar mozes iskreno nasmijati 

-
- Kontakt:
Posao nije završen. Nismo ništa osvojili jednom pobedom. Jednostavno je tako. Najbolji učitelj u životu je iskustvo. Bilo je trenutaka u mojoj karijeri, kada imate momentum na svojoj strani i kada vam deluje da sve držite pod kontrolom. Međutim, samo jedan detalj u seriji, jedan koš može sve da promeni“, istakao je Džejms .
Sećam se da je Vejd tačno kod njihove klupe pogodio trojku koja nas je odvela na 13 ili 17 razlike, ne sećam se tačno. Od tog trenutka Dalas je krenuo u neverovatnu seriju, koja je okončana tako što nam je Novicki svojim pogotkom ukrao pobedu u tom meču, a kasnije smo izgubili i celu seriju“, prisetio se Džejms.
Sećam se da je Vejd tačno kod njihove klupe pogodio trojku koja nas je odvela na 13 ili 17 razlike, ne sećam se tačno. Od tog trenutka Dalas je krenuo u neverovatnu seriju, koja je okončana tako što nam je Novicki svojim pogotkom ukrao pobedu u tom meču, a kasnije smo izgubili i celu seriju“, prisetio se Džejms.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
- Nail for Real
- Kontakt:
Da da, opasno radi ta medijska masinerija, eno jedna masinerija ubaci 34 a druga 25 sinoc, sa sve potrebnom opremomBosniaBoston je napisao/la: ↑01 okt 2020, 10:24Gotovo, povrijedena 2 X-faktora. Znao sam da ce doci dan kad ce Lakersi izjednacit a potom i prestici Boston po broju titula zbog medijske mašinerije i svega što dolazi uz LA. Nadam se da ce Davis biti FMVP. Nemam sta drugo reci u ovom melanholicnom stanju

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne mislim na to. Vise sam mislio na glamur LA, na konstantni medijski pritisak na FA da se ide tamo... Uglavnom kao najpozeljniju destinaciju za FANail for Real je napisao/la: ↑01 okt 2020, 11:03Da da, opasno radi ta medijska masinerija, eno jedna masinerija ubaci 34 a druga 25 sinoc, sa sve potrebnom opremomBosniaBoston je napisao/la: ↑01 okt 2020, 10:24Gotovo, povrijedena 2 X-faktora. Znao sam da ce doci dan kad ce Lakersi izjednacit a potom i prestici Boston po broju titula zbog medijske mašinerije i svega što dolazi uz LA. Nadam se da ce Davis biti FMVP. Nemam sta drugo reci u ovom melanholicnom stanju.
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Ma pusti to , 10 godina nisu u finalu bili ...BosniaBoston je napisao/la: ↑01 okt 2020, 11:04Ne mislim na to. Vise sam mislio na glamur LA, na konstantni medijski pritisak na FA da se ide tamo... Uglavnom kao najpozeljniju destinaciju za FANail for Real je napisao/la: ↑01 okt 2020, 11:03Da da, opasno radi ta medijska masinerija, eno jedna masinerija ubaci 34 a druga 25 sinoc, sa sve potrebnom opremomBosniaBoston je napisao/la: ↑01 okt 2020, 10:24Gotovo, povrijedena 2 X-faktora. Znao sam da ce doci dan kad ce Lakersi izjednacit a potom i prestici Boston po broju titula zbog medijske mašinerije i svega što dolazi uz LA. Nadam se da ce Davis biti FMVP. Nemam sta drugo reci u ovom melanholicnom stanju.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
teško će mu to biti dostići
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 01 okt 2020, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa i dalje vise titula u zadnjih 50 godina od Phile i Lebrona zajedno

#Punoljetstvo
Normalno kad ste imali 50 godina. Mada vas i on sam šiša u zadnjih 35. Za duplo manje godina više titula od velike, najveće franšize.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 okt 2020, 11:21Pa i dalje vise titula u zadnjih 50 godina od Phile i Lebrona zajedno![]()

Phila nema šta ići u tu konverzaciju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Nail for Real
- Kontakt:
Da, Lakersi su krivi sto su napravili prejak brand, kmee kmeee...BosniaBoston je napisao/la: ↑01 okt 2020, 11:04Ne mislim na to. Vise sam mislio na glamur LA, na konstantni medijski pritisak na FA da se ide tamo... Uglavnom kao najpozeljniju destinaciju za FANail for Real je napisao/la: ↑01 okt 2020, 11:03Da da, opasno radi ta medijska masinerija, eno jedna masinerija ubaci 34 a druga 25 sinoc, sa sve potrebnom opremomBosniaBoston je napisao/la: ↑01 okt 2020, 10:24Gotovo, povrijedena 2 X-faktora. Znao sam da ce doci dan kad ce Lakersi izjednacit a potom i prestici Boston po broju titula zbog medijske mašinerije i svega što dolazi uz LA. Nadam se da ce Davis biti FMVP. Nemam sta drugo reci u ovom melanholicnom stanju.
Kazem ti ja Madrid = Lakersi

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Koliko nisko u zivotu moras pasti da se poistovjecujes sa Nick Wrightom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.