English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kemo je navijac Arsenala. Treba ga postovati zbog toga.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Iranska liga gdje se desi cijeli kolo 0-0 da bude ima brzi tempo od ove utakmice....
Zna Kemo sta valja

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne mogu organski Kantea
Fakat, za moj ukus jedan precijenjen igrač i nepotreban Chelseau. Da su pametni da ga unovče dok još mogu. Kovačića ovdje uvesti da malo ubrza prenos lopte. Ovo s 2 vezna mi ne leži nikako i vjerujem da ce Lamps to bataliti kad budu 2 prava krila tu. S druge strane, mislim da igra tako da bi Havertz mogao igrati ispred.
Chelsea osim Pulisica ima dosta nekonkretnih igrača, Willian fali.

Fakat, za moj ukus jedan precijenjen igrač i nepotreban Chelseau. Da su pametni da ga unovče dok još mogu. Kovačića ovdje uvesti da malo ubrza prenos lopte. Ovo s 2 vezna mi ne leži nikako i vjerujem da ce Lamps to bataliti kad budu 2 prava krila tu. S druge strane, mislim da igra tako da bi Havertz mogao igrati ispred.
Chelsea osim Pulisica ima dosta nekonkretnih igrača, Willian fali.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 okt 2020, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jel moguce da je ovo ovako negledljivo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ovaj Pogba i Lillard hladno presli da navijaju za NBA timove.
Svi hoce da budu dio spektakla
Svi hoce da budu dio spektakla

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobro su Havertza napravili na fifi onako tromog. Mislim zabije on i napravi dobre stvari, al cudan mi na terenu nekako.
ARSENAL4ever
Cekam dok ga Frank uvede u igru
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Jesi li gledao Seamena, Keowna i Adamsa?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Lampard je upao u zamku sa dovedenim igracima za koje treba vremena. Adaptacija i stvaranje sistema traje.
Chelsea je bio puno brzi i jaci ofanzivno sa Mountom i Pulisicem. Ovo sto igra Havertz je lijepo ali sa Özilom davno prevazidjeno.
Kao sto rece Klopp, dobar presing je bolji od bilo kojeg playmakera.
Chelsea je bio puno brzi i jaci ofanzivno sa Mountom i Pulisicem. Ovo sto igra Havertz je lijepo ali sa Özilom davno prevazidjeno.
Kao sto rece Klopp, dobar presing je bolji od bilo kojeg playmakera.
4-IN-A-ROW
Ben Chilwell has lost possession (5) more times than any other player on the pitch against Crystal Palace in the opening 10 minutes.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Koliko je Chelsea pun potencijala, a koliko lošeg trenera imaju to je nevjerovatno. Roman pod hitno treba dovesti pravog čovjeka ukoliko želi spasiti sezonu.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Naravno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jel to opet ne igra na svojoj poziciji?
Ben Chilwell has lost possession (5) more times than any other player on the pitch against Crystal Palace in the opening 10 minutes. X
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Poslao tetića da igra, on umoran.
Ben Chilwell has lost possession (5) more times than any other player on the pitch against Crystal Palace in the opening 10 minutes. X
#Voajeroljupci na respiratorima.
Pozicija nikad nije ni bila problem to su plavci stvorili mit da opravdaju losu igru
Lik izgleda pogubljen i spor na terenu mozda je i zbog loseg sistema ali ovo ne izgleda dobro po Chelsea
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Pensioner26
- Kontakt:
Idemo kritičaaaaaari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.